Eu am observat ca pe coverul jocului, in spate, scrie playable in english. Cel putin la mine pe toate scrie asa.
Eu am observat ca pe coverul jocului, in spate, scrie playable in english. Cel putin la mine pe toate scrie asa.
Toate jocurile au limba engleza instalata, din cate stiu, in afara de cele care se vand exclusiv intr-o anumita regiune (la tine ma refer, Japonia!)
cum poti explica atunci asta:
lb ps, engleza (uk)..cumparat joc sigilat (sigiliul cu ps4), scrie pe joc, complet in italiana...il rulez, jocul e in spaniola..e vorba de cod bo3
intre timp am aflat..la assassins creed syndicate, jocul merge in engleza (se pot selecte si alte subtitirare, precum la fifa de ex)
gta V, la fel...la restul din lista inca nu stiu...daca stie cineva punctual, il rog sa imi scrie
multumesc celor care au raspuns pana acum.
Ma, baieti, ce ziceti, sa imi fac precomanda la Rise Of The Tomb Raider sau sa imi iau Just Cause 3? Ma adresez in principiu posesorilor de X1, care au jucat Tomb Raider si stiu despre ce e vorba. Ala din 2013 mi-a placut destul de mult, dar primele doua jocuri din seria Just Cause chiar nu mi s-au parut cine stie ce. In schimb, 3-ul mi se pare grozav din review-urile pe care le-am vazut. Ambele sunt la 37 de euro acum si as vrea sa iau unul din ele.
Rise of Tomb Raider are trial de 1 ora. Descarca-l si incearca-l, apoi decizi singur!
Pana la urma, ramane Tomb Raider. Mersi de sugestii, si pentru cele legate de Twitch, si nu e neaparat de spoilere, dar niciodata nu mi-a placut sa ma uit la stream-uri, mi se pare foarte ciudata toata chestia cu urmaritu' gameplay-ului altora. Ca te uiti la un review, un trailer, aia e altceva.
Little Big Planet 3 sau The Order 1886.Daca ati jucat ambele titluri,care v-au placut mai mult?
Buy Rise Of The Tomb Raider at the best price
Dupa cum ziceam si azi pe chat, nu recomand G2A din mai multe motive, dar e si aia o optiune.
NFS 2015 sau Drive Club + Season pass ? Nu stiu cum sa aleg. Ar mai fi o varianta, sa le iau pe ambele dar nu vreau sa dau mai mult de 250 pe ele..
Bookmarks