Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 448 of 492 FirstFirst ... 348 398 438 446 447 448 449 450 458 ... LastLast
Results 8,941 to 8,960 of 9837

Thread: Decizii

1. #8941 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eu am observat ca pe coverul jocului, in spate, scrie playable in english. Cel putin la mine pe toate scrie asa.

2. #8942 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Toate jocurile au limba engleza instalata, din cate stiu, in afara de cele care se vand exclusiv intr-o anumita regiune (la tine ma refer, Japonia!)

3. #8943 SP
    Member yamiyam's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Toate jocurile au limba engleza instalata, din cate stiu, in afara de cele care se vand exclusiv intr-o anumita regiune (la tine ma refer, Japonia!)

cum poti explica atunci asta:

lb ps, engleza (uk)..cumparat joc sigilat (sigiliul cu ps4), scrie pe joc, complet in italiana...il rulez, jocul e in spaniola..e vorba de cod bo3

intre timp am aflat..la assassins creed syndicate, jocul merge in engleza (se pot selecte si alte subtitirare, precum la fifa de ex)
    gta V, la fel...la restul din lista inca nu stiu...daca stie cineva punctual, il rog sa imi scrie

multumesc celor care au raspuns pana acum.

4. #8944 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by yamiyam View Post
    cum poti explica atunci asta
    Explicatia e ca nu te-ai gandit sa intri in setari si sa alegi limba engleza.

5. #8945 SP
    Member yamiyam's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Explicatia e ca nu te-ai gandit sa intri in setari si sa alegi limba engleza.
    la setari unde, in joc?

nu am putut schimba in joc,
    la ps4..era deja limba engleza

6. #8946 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ma, baieti, ce ziceti, sa imi fac precomanda la Rise Of The Tomb Raider sau sa imi iau Just Cause 3? Ma adresez in principiu posesorilor de X1, care au jucat Tomb Raider si stiu despre ce e vorba. Ala din 2013 mi-a placut destul de mult, dar primele doua jocuri din seria Just Cause chiar nu mi s-au parut cine stie ce. In schimb, 3-ul mi se pare grozav din review-urile pe care le-am vazut. Ambele sunt la 37 de euro acum si as vrea sa iau unul din ele.

7. #8947 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    RotTR

8. #8948 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Tomb Raider clar, mai ales ca Just Cause 3 are probleme serioase de framerate pe consola.

9. #8949 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Rise of Tomb Raider are trial de 1 ora. Descarca-l si incearca-l, apoi decizi singur!

10. #8950 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    El se joacă pe Pisiu'

11. #8951 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    El se joacă pe Pisiu'
    Atunci poate sa decida uitandu-se la streamuri de Twitch, nu?

12. #8952 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu ca-ti iei spoilere.

13. #8953 SP
    Pana la urma, ramane Tomb Raider. Mersi de sugestii, si pentru cele legate de Twitch, si nu e neaparat de spoilere, dar niciodata nu mi-a placut sa ma uit la stream-uri, mi se pare foarte ciudata toata chestia cu urmaritu' gameplay-ului altora. Ca te uiti la un review, un trailer, aia e altceva.

14. #8954 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Little Big Planet 3 sau The Order 1886.Daca ati jucat ambele titluri,care v-au placut mai mult?

15. #8955 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Ambele sunt la 37 de euro acum si as vrea sa iau unul din ele.
    Unde ai găsit RotTR la 37 de euro?

16. #8956 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

17. #8957 SP
    Buy Rise Of The Tomb Raider at the best price

Dupa cum ziceam si azi pe chat, nu recomand G2A din mai multe motive, dar e si aia o optiune.

18. #8958 SP
    Member musat's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Little Big Planet 3 sau The Order 1886.Daca ati jucat ambele titluri,care v-au placut mai mult?
    Genuri total diferite dar alegerea mea este The Order.

19. #8959 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    NFS 2015 sau Drive Club + Season pass ? Nu stiu cum sa aleg . Ar mai fi o varianta, sa le iau pe ambele dar nu vreau sa dau mai mult de 250 pe ele..

20. #8960 SP
    Quote Originally Posted by tzakalaka View Post
    NFS 2015 sau Drive Club + Season pass ? Nu stiu cum sa aleg . Ar mai fi o varianta, sa le iau pe ambele dar nu vreau sa dau mai mult de 250 pe ele..
    NFS e naspa rau. Alternativa la el este The Crew Wild Run. Dar strict dintre cele doua spuse de tine as merge pe Driveclub!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 448 of 492 FirstFirst ... 348 398 438 446 447 448 449 450 458 ... LastLast