Nu merita investitia, cel putin nu acum. Eu zic sa mai astepti pana se aseaza apele dupa E3. Atunci o sa vezi ce anume apare, cand apare si cel mai important, la ce pret apare.
Nu merita investitia, cel putin nu acum. Eu zic sa mai astepti pana se aseaza apele dupa E3. Atunci o sa vezi ce anume apare, cand apare si cel mai important, la ce pret apare.
Nu anunta astia nimic, nu vor sa isi ingroape vanzarile din aceasta vara, poate anunta ceva la PGW sau GC
E dificil tare momentul. Preturile sunt in mic declin de cand cu leak-urile de ps neo si xbox upgrades. Pe mine unul vr-ul ma lasa rece. Ori deja sunt si eu batran si de acum old-school va fi full-hd si joystickul in mana , stand pe canapea si jucand aventuri pe ecranul din sufragerie. Uncharted 4 imi tot face cu ochiul de cand a aparut. Si castile alea in stilul U4 Grey Blue Gold Stereo de la PS. Ce bine arata bundle-ul.
baieti cum vi se pare: ps4 1tb editia cu joc Uncharted 4(nu aia speciala)+1 joistick suplimentar, toate noi sigilate, la pretul de 1350 ron. De garantie nu stiu, dar primesc factura cica. Deja am batut palma, ce spuneti e ok?
nu, normal ca n-as mai da inapoi, am intrebat doar pentru confortul meu psihologic stiu ca se anunta schimbari majore in domeniul consolelor.
revin maine cu poze cand o sa-l primesc
Am cumparat Dark Souls 3 CE, care vine si cu primul joc gratuit, iar de pe Olx am luat si DS2. Intrebarea este : are rost sa incep cu DS1, merita ? Sau sa trec direct la DS2 si DS3 ?
man trebuia sa incepi cu Demons Souls , normal ca e recomandat sa le joci pe toate in ordinea aparitiei.
Doresc sa dau unul din ps3-urile pe care le detin dar nu sunt hotarat la care sa renunt: la cel slim cu 1800 ore de functionare, sau la cel super slim cu 500 ore. Stiu ca slim-urile sunt de bataie lunga, mult mai fiabile decat modelul nou de ps3 dar parca...ma bate un gand sa-i dau jos sigiliu si sa-i fac o revizie capitala, curatare, schimbare de pasta etc. si sa-l pastrez pe asta......sau nu
PS: am amintit mai sus de o oferta buna pt ps4, dar se pare ca nici firmele de amanet nu mai sunt serioase in ziua de azi....gata astept e3-ul sa vad ce anunta astia si pe urma o sa-mi iau iar ps4 ca-i pacat de jocurile luate care stau degeaba.
Eu as pastra super slimul, cred ca ideea despre fiablitatea redusa a consolei este numai un mit prost, nu am vazut niciodata un super slim cu probleme. Mai mult, s-ar putea sa dai mai scump slim-ul, tocmai datorita acestui mit.
Mie mi s-au stricat doua super slim, una din cauza sursei iar cealalta din cauza acelui slide pentru blu-ray. Asta in timp ce FAT-ul luat in 2007 n-are nimic si nici pasta nu i-am schimbat-o.
Slimul are doua avantaje: 1. poti da eject disc din controller.
2. are un design mult mai atractiv.
Singurul lucru care este putin cam ingrijorator la ps3 ss este ca are lentila unitatii optice relativ expusa.
Ma gandeam sa imi iau o placa de captura pentru a inregistra de pe PS3 pe laptop. Am gasit cateva pe PC Garage, dar nu m-am hotarat pe care sa o cumpar. Astept parerile voastre. Daca stiti alte modele mai bune, postati-le aici.
Placa de captura Avermedia Game Capture HD II - PC Garage
Placa de captura Avermedia Video Grabber Live Gamer EXTREME - PC Garage
Placa de captura Avermedia ExtremeCap U3 - PC Garage
Placa de captura Avermedia Live Gamer Portable - PC Garage
cum sa dai atatia bani pe o placa de captura...pai vinzi ps3-ul si cu banii pe care vrei sa-i dai pe placa cumperi un ps4 si folosesti functia share.
Salut,
Assassin's Creed Syndicate PS4 (am toate AC-urile pe PS3 si PS4 si parca as vrea sa-l am si pe acesta in colectie, dar intr-un fel m-am cam plictisit de seria asta, prea multe jocuri ) sau Season Pass la Witcher 3 (nu prea ma incalzesc Gwent Cards asa ca nu vreau sa dau banii pe acea varianta)?
Thanks
Bookmarks