Witcher 3, indiscutabil. AC e o serie mediocra de jumping simulators.
bun..a trecut si ce era mai important de la E3.pana la urma eu ce iau: ps4 asta normal, xboxu normal sau in august cel slim?vreau consola anul asta totusi...
Apare alt PS4 anul asta iar anul viitor racheta de Scorpio, noul PS4 acum si anul viitor dupa E3 te mai gandesti pentru Scorpio. Sau mai simplu pentru tine, vezi care sunt jocurile pe placul tau. La mine a fost simplu, jocurile exclusive de la Sony sunt pentru mine.
Daca ai PC bun, nu exista niciun motiv rational sa alegi Xbox, asa ca PS4. Daca nu ai un PC bun, tot PS4 as lua, pentru ca are mai multe exclusive.
Eu as mai astepta putin noua consola de la Sony, sigur vor scoate ei un slim in curand. PS4 Neo nu cred ca va veni prea curand, si oricum toate jocurile care apar vor fi compatibile si cu versiunea standard, deci nu e mare branza.
Pt singleplayer as zice nici unul. Poate o mica înclinație spre BF4. Pt multiplayer clar BF4
Chiar, la 22 de lei cat e Hardline acum pe PSN România si daca nu il joci si tot merita luat sa fie acolo
LE: de fapt e 40 lei pachetul cu amândouă pe PSN, super preț
Nu stiti de unde pot face rost de StarCraft II: Nova Covert Ops ?
Celalalte 3 parti le am ....asta mai lipseste :-)
fratilor, eu am cautat pe net, cand apare noul ps4? am avut unu cu ceva probleme pe care l-am dat ,am cumparat ceva jocuri si stau in blister nejucate
Exista doua variante: ori in octombrie, ori dupa ce apare Scorpio, peste un an jumate. Tind sa cred ca e a doua, dar nu avem de unde sa știm.
aham, astept inclusiv luna octombrie atunci, vad ce e si cu xbox one s am eu o banuiala,ca o sa cada in draci noul xbox(probleme de supraincalzire) si daca nu apare noul ps4 o sa iau ultima varianta lansata si asta e.
Bookmarks