Ce vrei sa zici prin supraincalzire?nici sony nu prea sta bine la partea asta.In unele jocuri ps-ul se aude mai tare ca aspiratorul mamei asa ca....
Ce vrei sa zici prin supraincalzire?nici sony nu prea sta bine la partea asta.In unele jocuri ps-ul se aude mai tare ca aspiratorul mamei asa ca....
Toate jocurile bune urmează sa apara, deci inca nu ai de ce sa te grăbești cu achiziția. Acum in afara de Bloodborne si Uncharted 4, nu prea avem cine stie ce, mai ales daca ai un PS3 ca sa nu te plictisesti pana atunci.
Consola mea e foarte silențioasa chiar si in Uncharted 4, care o solicita maxim. Se aude tare doar unitatea optica, atunci cand instalezi un joc, dar e ceva normal.
Exagerezi aiurea. Pe langa Bloodborne si Uncharted 4 as mai adauga Driveclub, Infamous Second Son si Infamous First Light, Killzone Shadow Fall, The Order 1866, Ratchet & Clank, Until Dawn plus jocuri pe care nu le mai gasesti pe cealalta consola precum Everybody's Gone to the Rapture, Firewatch, Hotline Miami 2, Soma, Street Fighter 5, Trine 3, The Vanishing of Ethan Carter, etc.
Sa spui ca nu sunt jocuri momentan e aberant. Ca nu iti plac tie decat doua dintre ele e una, dar sa spui ca nu exista...
Cum am putut uita de Ratchet and Clank! Cred ca e jocul meu preferat de pe PS4, nu stiu de ce l-am omis. Oricum, e părerea mea, a unui om care s-a saturat de shootere si racing games care au invadat piata deja de prea multi ani. Until Dawn este un film bun, dar am vazut filme mult mai bune.
Andrei, am ultimul model.
Nu stiu dc a mea face asa urat dar asta e.Cum am mai spus:"Nu poti sa le ai pe toate".Seara buna tuturor!
Care dintre aceste casti se merita sa le iau pentru PS3?
MEDIA GALAXY | Casti gaming SONY Silver Wired Stereo
Casti Gaming Speedlink XANTHOS Stereo pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3 - PC Garage
Vreau sa ma apuc sa joc exclusivitati pentru PS4 si as avea nevoie de ajutor. Am jucat pana acum urmatoarele: Ratchet & Clank, Until Dawn, Uncharted 1,2,3,4; ahh am uitat, am jucat si TLoU. Ce mi-ati mai recomanda, niste must have-uri?. Multumesc!
Poti incerca si The Order 1886, are o poveste faina si il poti platina destul de usor
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Va salut! Ce-mi recomandati intre The Elder Scrolls Online, Destiny si Final Fantasy 14?
Am inteles. Presupun ca FF14 are mai mult content decat ESO, nu? Ma intereseaza in principal si activitatile de dupa ce atingi level cap-ul, PVP, dungeons, raids etc. Care dintre ele e mai bogat?
Bookmarks