Eu unul as alege Guacamelee, dar fiind jocuri foarte diferite depinde de gusturi.
Soma!
Poate te ajută recenzia colegului
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1292725
Oddworld daca nu ai jucat originalul. Daca ai jucat originalul, tot Oddworld, ca iti va trezi o nostalgie placuta.
Guacamelee este un joc extraordinar, l-am terminat de 2 ori, m-am distrat bine cu el. Eu le-as lua pe ambele.
Soma nu am jucat, nu ma prea pot pronunta. In general ma feresc de jocuri care nu au platina pentru ca mi se pare ca ofera content doar cat un DLC al unui joc bun.
Multumesc baieti. Cred ca cel mai bine le iau pe toate 3 mai e ceva din lista aia de digital only ce ar fi must have?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mă bate gândul să iau si eu Metro Redux de pe US, văd că e la 7.5$. Merită această investiție uriașă?
Chiar daca le-ai jucat inainte, tot merita sa le ai la colectie. Sunt doua jocuri foarte bune, si la pretul acela, chiar ar fi pacat. Atmosfera, grafica, poveste, dificultate si tot ce vrei.
Nu le-am jucat, de fapt am jucat puțin din Metro LL pe PS3. Le-am cumpărat acum, merci pentru părere.
Speram sa aud ceva de bine despre Shadow of the Beast, asadar aleg Soma desi pare sa se asemene cumva cu Eathan Carter sau cu Everybody's gone to the Rapture, jocuri bune de altfel insa mi-e frica sa nu traiesc un deja vu, jucandu-l sa imi aduca aminte de cele 2. Sau poate ca ma insel
sunt acelasi gen, dar alta poveste.
Eathan Carter - e fantasy
Everybody's gone to the Rapture e SF
SOMA e horror, recomand casti si lumina stins
Tocmai ce am terminat Soma. Un joc slab dar o experienta uluitoare. Per total recomand.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ca poveste si gameplay care is merita banii: Ac Synficate vs. Dying Light: The Following vs. Shadow of Mordor Goty?
Sau ma bine spus cu care sa incep?
mai nici unul nu are cine stie ce poveste
Daca vrei actiune mai intensa ia Shadow daca vrei mai Survival ia Dying
nu da banii pe AC
Bookmarks