Eu ti-as recomanda sa iei Shadow of Mordor, e un joc epic din universul Lord of The Rings care merita sa stea in colectia oricarui gamer.
Eu ti-as recomanda sa iei Shadow of Mordor, e un joc epic din universul Lord of The Rings care merita sa stea in colectia oricarui gamer.
da, si mult mai mare.
ai crafting, parkour plimbare cu masina daca iei si the folllowing + niste custom maps facute de jucatori si adaugate de producatori
Cool, multumesc.
Cred ca le voi cumpara pe amandoua, din cate am vazut au preturi decente.
SoM FTW!
guys, am si eu o intrebare pentru cei care au studiat problema si pot avea o parere cat de cat obiectiva:
pe ce platforma sa cumpar GTA V: PS4 au Xbone? Pe care arata/se misca mai bine?
PS: Va rog nu ma trimiteti la diverse articole si video-uri pe youtube, daca voiam sa trec prin toate alea, nu mai intrebam aici.
Ia-l pe PS4, varianta digitala e la un preț bun, mai ales dacă ai un frate, prieten foarte bun . Eu l-am avut pe disc, se mișcă impecabil.
PS: Pe PS4 ai mai multă iarbă
Cumparat card de 25 lire cu 115 lei pe cdkeys, mai aveam 7 lire in wallet pe contul de UK, luat joc, pus in download list.
Thanks.
Ah, si chiar am si un frate si un prieten bun si deja am avut prea multa bataie de cap share-uind conturile mele cu ei, si am observat ca nu pot multumi pe toata lumea in acelasi timp. Asa ca mai bine dau eu banu singur.
Cel putin pe asta de UK care e contul meu principal cu trofee and ****.
Ce părere aveți, merita achiziționat acum acest pachet la 1800 lei ( bine inteles in 18 rate ) sau astept așa-zisul PS4 Neo care nu știu daca va ieși anul ăsta si nici ce preț va avea.
Consola PlayStation 4 (PS4) 1TB + 4 jocuri (Uncharted 4, Bloodborne, Heavy Rain si Beyond: Two Souls) | ALTEX
Eu zic ca merita, chiar e un pachet foarte bun. Pana la Neo mai avem de așteptat si va fi si mai scump.
Salut ! E ok oferta bundle de Assassins Creed de pe PS Store RO? (155 de lei daca ai PS Plus pentru AC Black Flag,Unity si Syndicate)
Daca vrei sa le păstrezi pentru eternitate, e foarte buna oferta. Daca nu, iesi mult mai ieftin pe bazar, in ideea in care le vinzi dupa.
Cel mai probabil va costa ~ 400 euro .
L.E. parazitu86 - daca tot faci rate ( adica nu ti-e frica ca vei cheltui banii ) mai bine astepti macar pana se va anunta pretul oficial la Neo ca sa te poti decide .
v-ati spart de offtopic.
@parazitu, frate nu stiu ce importanta are cat va costa neo. stai linistit, ca NEO nu va costa 1800 de lei la noi la lansare, si chiar daca ar costa nu va fi cu jocuri incluse. absolut FIECARE experienta anterioara ne invata asta.
tu vrei sa te joci acum sau peste un an? asta e intrebarea. daca vrei sa te joci acum, toate posturile ulterioare legate de neo sunt degeaba.
si asa cum ti-au zis doi colegi la inceput, da, avand in vedere jocurile incluse, faptul ca e varianta de 1tb, si ofertele actuale si de pana acum la PS4, merita.
acum oferte vor mai aparea si din ce in ce mai bune (in mod natural), dar revine intrebarea: cand vrei sa te joci, cat de mult vrei sa te joci acum?
PS: cred ca toate posturile astea, inclusiv intrebarea initiala ar trebui probabil mutate in topicul de "decizii".
Salut, este greu sa ma decid, sa fac o precomanda la Fifa 17 Deluxe Edition si MAFIA III sau sa astept pana se lanseaza si probabil o sa gasesc mult mai ieftin ? Din experientele anterioare cu FIFA, voi cum ati facut ?
Multumesc anticipat!
Bookmarks