Vreau sa mi cumpar un controller pt PS4 , merita cumparat generatia noua ? Sau sa merg pe generatia veche???
Vreau sa mi cumpar un controller pt PS4 , merita cumparat generatia noua ? Sau sa merg pe generatia veche???
Televizor LED Smart Full HD, 101cm, SAMSUNG UE40K5672S
merita televizorul asta?
Depinde ce vrei mai mult de la TV. Dacă este pentru Gaming nu prea merita. Acum depinde și de bugetul tău. Asta este mai bun : Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD
Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD - eMAG.ro sau un Televizor LED Smart LG, 100 cm, 40UH630V, 4K Ultra HD
http://www.emag.ro/televizor-led-sma.../pd/DPBKC3BBM/ sunt reduceri la EMAG pentru LG
nu dau banii aiurea pe 4k? tinand cont ca nu cred ca o sa folosesc prea curand asa ceva?
inafara de 4k care e difernta?
Pai de ce sa i dai aiurea mai ales ca LG este cam la același preț . Diferența este ca sunt modele 2016, au alt procesor de imagine, LG are și HDR pro, adevărat este doar din soft, dar cred ca contează un pic așa . Meniul webOs 3 este superb.
Battlefield. Am auzit fani inraiti ai seriei zicand pass anul asta la CoD, iar Titanfall 2 e cam acelasi lucru.
Battlefield 1, COD si-a pierdut de mult din farmec, iar Titanfall e cam același lucru cum zice și colegu de deasupra.
eu am ales titanfall 2.
COD e slab din nefericire anul asta, iar Battlefield este prea apropriat de Battlefront pentru gusturile mele.
Se merita aceste casti pt. gaming : Casti gaming RAZER Kraken Pro Green 2015 ?
Gasesc altceva mai bun in banii astia sau sa astept pana de black friday ?
Le-am avut, strict pentru gaming sunetul este excelent, izolatia fonica e buna, insa devin incomode daca le porti o perioada mai mare, microfonul nu are noise cancellation si e putin cam lung, nu au telecomanda pe fir. In price range-ul ala mai bine te indrepti spre HyperX Cloud.
Salut as avea si eu nevoie de ajutorul vostru sunt torn intre a imi lua un xbox one S sau un xbox one normal. Mentionez ca televizorul meu nu stie hdr cred. E un lg din 2015. Mai precis acesta Televizor Smart LED LG, 80 cm, 32LF580V, Full HD - eMAG.ro . Va multumesc pentru ajutor.
Merită să cumpar acum ps4 slim 500 la prețul de 1150 sau sa mai astept pana in decembrie/ianuarie poate prind o oferta la un Bundle ( pana în 1300 lei)?
Ps nu ma interesează ps4 Pro.
E ceva de arcania? Sau shadow of mordor?
Parchet refacut sau nou peste cel vechi?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bookmarks