Eu azi am luat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce tip de casti imi recomandati ? Wired sau Wireless ?
Pt PS4
Ma gandeam la astea https://www.littlewoods.com/turtle-b...1461332531.prd sau cele Wireless de PS4
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
foarte bune Turtle Beach , eu am o pereche de XO Seven Pro ptr Xbox One wired , consuma putin cam repede bateria , dar sunt foarte comfortabile . nu am avut nici o problema cu ele de 2 ani .
Care din jocurile urmatoare imi puteti recomanda pentru ps4: Call of Duty Black OPS III sau RainBow SX sau Battlefield 4
Ps.Doar unul din ele imi permit sa il cumpar
Battlefield 1. Nu recomand sub nici o forma Rainbow Six, e plin de buguri si exploituri si mai au scos si abominatia aia de caractere sezonale, care ori platesti de te rupe ori farmezi precum un chinez batran.
AC Origins sau Wolfenstein TNC?
Ma refer la day 1.
Pot juca origins fara sa ma ating de bataliile navale? La black flag cum a fost? M-am uitat mai atent la clipuri si sistemul ala cu armuri, cu level, cu putere, rpg-ish style pare sa fie fain. Locatia ma lasa rece, protagonistul la fel dar vreau un joc nou...![]()
Wolfenstein oricum il iau, il astept de ceva vreme, ultimele mi-au placut FOARTE mult! Un bonus ar fi ca pt pretul pe care l-as da pe origins plus inca ceva lire, as putea lua collectors edition de la TNC care iar imi place foarte mult!
Help!
@495
Wolfenstein CE day 1 iar cand termini cu el o sa gasesti AC la ubisoft guys cu 90 lei![]()
Hellblade daca il gasesti la pret bun, daca nu, RE7, tot la pret bun). Din pacate, Hellblade este prea scurt, ca si gameplay mi s-a parut cam plictisitor (spamezi sabia) si putin puzzle (nu greu), dar povestea e ok si sa nu uitam de Soundtrack care mi se pare foarte bun.
Salut!
Desi dorm pe mine, ma gandesc sa imi cumpar o consola acum, de BF (*xbox la 600 RON si PS4 la 950*), pentru ca marketingul si-a pus amprenta pe mine mai mult ca niciodata. Sunt gamer casual si nu sunt pasionat de jocuri single player. As vrea o consola ca sa rup jocurile mai competitive gen COD, BF, ceva cu mult razboi si, eventual, ceva cu sport. Ce consola imi recomandati din punctul asta de vedere?
Am inteles ca la Xbox trebuie sa iti faci cont pe UK, cu adresa falsa. In schimb, astia de la Sony recunosc Romania pe glob. Partea cu adresa falsa imi da o semi neincredere cu privire la cat as investi in cont dpdv al sigurantei.
De asemenea, am vazut ca jocurile la mana a doua sunt preferate. Piata a carei tabere este mai avantajoasa? In acelasi timp, am vazut optinea de EA ACCESS care pare tentanta.
Nu ma omor dupa jocurile exclusive, pentru ca majoritatea sunt bazate pe storyline, din cate am vazut, si nu ma intereseaza in mod deosebit.
Eu zic sa mergi pe ps4 cel mai bine.Mult mai usor de ultilizat si poti face cont de România fără stres.
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
HyperX Cloud II sau sony wireless gold, pt ps4 in special dar si pt muzica si filme. Stiu povestea cu plasticul la sony, ignorati problema asta, ma intereseaza cum se aude.
Bookmarks