Colin FTW
Metacritic:
NFS Shift: 86 / 83 / 84 (PC/PS3/X360)
Dirt 2: xx / 86 / 86 (PC/PS3/X360)
Intr-adevar e cu mult peste.![]()
UPC, sunt de 4 ani pe upc si am 0 lag si pe psn si pe xbl ... asta daca ti-l doresti pentru gaming.
Daca tot a deschis Mask subiectul... trebuie sa ma decid intre Romtelecom si RDS. La RDS am incercat sa caut si eu cat ma costa un pachet complet si site-urile lor sunt varza, n-am reusit sa gasesc nici un pret. In schimb cei la Romtelecom au pus frumos pe o usa un afis cu numarul de telefon al celui care se ocupa special de complex. Din punctul asta de vedere au un plus de la mine, mai ales ca pe RDS am pusa pata pentru ca m-au tinut pe net prin cablu atata amar de vreme (cam 1 an jumate) pentru ca toate echipele le trimiteau la clientii noi in loc sa schimbe la cei vechi.
Oricum, pe scurt, RDS sau Romtelecom? (pachet tv+net)
eu zic sa mergi pe Romtelecom. am avut si eu, dar aici, in Focsani, netul lor pica de vreo 2-3 h pe saptamana. din cate stiu, RDS-ul este slab si nu prea stiu cum sa se comporte cu clientul
RDS, La romtelecom sunt mult prea mari preturile pentru ce servicii ofera, plus ca dupa ce devii clinetul lor isi bat joc de tine cum vor. Cand aveam probleme cu router-ul lor am sunat la sediu si mi-a zis ca numai peste o saptamana poate trimite un om sa il repare. Acum cand a fost promotia cu abonament de net si Wii am vrut sa prelungesc abonamentul si mi-au zis ca nu e valabil la prelungire, doar daca fac abonament nou.
Bookmarks