Wheelman![]()
Cod MW sau Cod MW 2?..sunt legate povestiile intre ele?..adica trebuie sa joc neaparat MW ca sa inteleg povestea?.
Eu nu prea am considerat mw un joc pentru singleplayer / storyline...dar ca sa intelegi personajele / povestea trebue sa joci si mw 1.
La ambele jocuri povestile sunt super frumoase. Cred ca ar fi recomandat sa incepi cu MW1 si apoi sa treci la MW2.
Army of Two: the 40th Day ( Army of Two: The 40th Day Review - PlayStation 3 Review - at IGN ) ...sau nimic?? Primul a primit note mici , dar asta nou a luat 8.5 pe IGN ( nota 7.8 Darksiders ). Nu prea sunt familiarizat cu criteriile de acordare a notelor pe IGN si am zis sa intreb si aici mai ales ca 8.5 e o nota mult mai mare decat ma asteptam pt jocul asta .
Am unele retineri in a-l cumpara , dar in acelasi timp imi place cum suna " great multiplayer " iar Rios and Salem arata "badasses " rau de tot
Nu am de ce sa pastrez banii pt altceva mai bun ...am luat deja Darksiders si Bayonetta , pur si simplu vreau sa nu-mi iau vreo teapa cu jocul asta
Ce sa fac? sa merg pe mana IGN sau mai bine sa stau in banca mea ?
Bafta![]()
am jucat demoul , co-op-ul ...cu prietena ....si nu mi s-a parut deloc cine stie ce jocul asta . Si cu ea am facut spec-ops-urile din MW2 , am terminat tot resident evil 5 cu ea ....adica nu e vreo nooba. Mie nu mi-a placut cum era impartit ecranul la split screen .
Mai mult la multiplayer-ul ala grozav de care zic ei ma gandesc si poate ....tot asa ...sa-l fac online cu cineva .
Bafta
batmanul..ca sa nu mai zic ca il gasesti acum la un pret si mult mai bun decat saboteur-ul
pe urma iti poti lua si pe acesta din urma
offtopic: syzygy sptamana viitoare vei juca gow![]()
Recomandati-mi 2 jocuri de PS1 (le iau pe PS3).
p.s. Cele 2 Jocuri+MGS1 sa se incadreze intr-un buget de 22$
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks