Eu as merge pe Bad Company 2. Primul a avut un MP foarte bun si o campanie destul de buna. Lost Planet a fost bun, desi nu mi s-a parut la fel de bun ca BC, iar demoul de la Lost Planbet 2 nu m-a impresionat.
Eu as merge pe Bad Company 2. Primul a avut un MP foarte bun si o campanie destul de buna. Lost Planet a fost bun, desi nu mi s-a parut la fel de bun ca BC, iar demoul de la Lost Planbet 2 nu m-a impresionat.
Guitar Hero sau Rock Band , si aici ma refere din toate punctele de vedere(chitara,tobe etc) ?
PS3 60Gb sau PS3 slim?eu deja cred ca m-am hotarat sa il i-au pe cel de 60 Gb,avand in vedere ca are backwards compatibility,si imi place mai mult designul fat'ului,voi ce parere aveti?
Stiu ca jocurile nu au nimic in comun,dar vreau ceva care sa pot sa-l joc mult timp fara sa ma plictisesc. Multumesc pentru raspunsuri.
andreicristian9, cu toate ca nu-s fan infocat al niciuneia dintre serii, ti-as recomanda fara ezitare FIFA 10 pentru simplu motiv ca este, arguably, cel mai bun joc de fotbal existent la ora actuala pe PS3 /nu zic ca PES nu e bun, doar ca IMHO FIFA e peste el de vreo 2 ani asa/.
E fun /in genu easy to pick up, tricky to master/, are multiplayer belea /un pic laggy cateodata, dar garantat gasesti la orice ora adversar = lasting appeal/ si, daca esti putin atent la forumurile cu jocuri, il poti achizitiona nou, sigilat, la un pret incomparabil mai bun decat daca ai lua Dirt 2 in aceleasi conditii. Bafta.
boga multumesc pentru info.M-am hotarat,iau fifa 10.
Bookmarks