Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 492 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 9837

Thread: Decizii

1. #1521 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Eu am jucat demo-urile ambelor jocuri si mi-au placut amandoua foarte mult,dar parca as tinde spre Dead Space.

2. #1522 SP
    Senior Member boga's Avatar
    vvalentin85, Dead Space all the way mate Dark Sector nu e rau, ba chiar e fun un timp sa omori inamici cu glaive-ul, dar Dead Space e unul dintre cele mai bune survival horror-uri realizate vreodata.

Multe ore de joc, tensiune, sistemul de dezmembrare, poveste atractiva. Singurul punct slab al jocului IMHO e personajul principal, care tace tot timpu si da impresia de geek devenit erou de ocazie /spre deosebire de Hayden, care e erou de meserie/. De asemenea, iti recomand sa te uiti inainte si la filmul de animatie Dead Space Downfall. Bafta.

3. #1523 SP
    Banned rocksteady's Avatar
    Dead Space all the way,crede-ma ca vei devora acest joc;daca te hotarasti sa il cumperi pe acesta iti recomand sa il joci dupa ora 22 si cu casti pe urechi,si sa vezi dupa aia enjoyment

4. #1524 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce intrebare mai e si asta?! DEAD SPACE !!!

5. #1525 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Dead Space iti recomand si eu, este super jocul, cat m-am speriat la el cand il jucam noaptea lol

6. #1526 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Am terminat inFAMOUS si nu stiu cu ce sa fac schimb ce imi recomandati?Are ceva daca e platinium?

7. #1527 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    DigiTV vs. Dolce ...

8. #1528 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    dolce...e mai dulce
    calitativ mi se pare mai ok

9. #1529 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Iti recomand Digi TV,pentru ca prima oara am avut Dolce si mi se pare foarte naspa,meniul in primul rand,nu prea poti umbla la setari si nu poti pune programele cum vrei tu, si primul incepe de la 101(this really sucks,pentru ca te incurci mereu in programe).

De cand am Digi parca e altceva,meniul ordonat frumos cu tot ce vrei,ce-i drept eu m-am schimbat pe Digi mai mult pentru GSP,ca nah,vroiam sa vad meciurile,dar merita oricum,acum ca le-am avut pe amandoua,Dolce mi se pare o prostie,sincer.

10. #1530 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    DigiTv ... ca incepe returul luna asta. Cum sa ii ratezi pe marii investitori din fotbalul nostru: Becali, Borcea etc.

11. #1531 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Dolce!!!!

12. #1532 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Eu am avut Digi inainte si aveam tot felul de probleme ciudate (nu erau subtitrari, dispareau programe ,se intrerupea transmisia ) , dar de cand am schimbat cu Dolce nu am avut nici un fel de probleme , poate e mai greu la inceput cu numerotarea programelor dar te obisnuiesti foarte repede.

13. #1533 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Dolce

14. #1534 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    DigiTV vs. Dolce ...
    Am avut Dolce de c�nd a �nceput serviciul, deci cam 3 ani. Luna trecută am trecut �nsă la Digi. Are prețuri mai bune și se vede identic ca pe Dolce (după ce primești receiverul).
    După multe documentări, eu am ajuns la concluzia că Digi > Dolce. Iar serviciul chiar este �mbunătățit. �ncep să introducă și ei programul �n soft (ca să vezi ce rulează la tv și ce urmează mai t�rziu) și poți asculta și radio pe tv. Știu că nu e cine-știe-ce, și că s-ar putea să nu te ajute la nimic, dar la Dolce �n 3 ani de zile nu au putut să bage și ei radio. Ca să nu mai spun că te spamează cu mesaje idioate

*știu că ești fan fotbal. La Digi ai mai multe programe sportive, inclusiv Digi Sport și Digi Sport Plus, ca să urmărești La Liga, dar și Digi Film 1 & 2, pe care rulează filme destul de recente (apărute anul trecut la cinema)

15. #1535 SP
    Dante's Inferno sau Bioshock 2? Vreau sa fac o precomanda la unul dintre cele doua si I'm having a hard time deciding

16. #1536 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    bioshock 2 e un must buy...peste dante mai poti sari...sau sa il iei ulterior in alta ordine de prioritati

17. #1537 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca ti-a placut Bioshock cumpara Bioshock 2. Daca nu ti-a placut cumpara Dante's Inferno.

18. #1538 SP
    Sincer sa fiu, si eu inclin mai mult spre Bioshock 2. L-am jucat pe primul si mi-a placut. Sunt mai atras de ceva gen Bioshock sau Stalker decat de un Crysis sau un Far Cry.

Pe de alta parte, la Dante's Inferno ma atragea premisa cum ca ar urma sa fie o clona GOW calitativa, dar totusi, am acasa, in asteptare, Darksiders si GOW Collection, adica o clona GOW in mod cert calitativa si insusi jocurile that started the whole thing Thx guys.

19. #1539 SP
    Member Energizer's Avatar
    Bioshock 2! Buy the masterpiece.

20. #1540 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Bioshock 2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 492 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 ... LastLast