Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 492 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 9837

Thread: Decizii

1. #1561 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    PS3 o

2. #1562 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    MAG sau Bad Company 2?
    MAG

3. #1563 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cel mai bine te uiti pe o lista cu jocurile disponibile, vezi cateva review-uri si filmulete, iar apoi te decizi. Nimeni nu o sa-ti poata raspunda la aceasta intrebare pentru ca tine de gusturi.

Vrei sa joci Gears, Forza, ME, Fable, Alan Wake, Halo si altele cumperi X360. Vrei MGS4, Uncharted, Resistance, Killzone, GOW, LBP, Heavy Rain si altele cumperi PS3.
    Pe X360 trebuie sa platesti pentru Live, pe PS3 e gratis. La X360 sunt mai multe accesorii ( wireless adapter, Play and Charge) care trebuiesc cumparate, la PS3 multe dintre acestea sunt incluse in pret. La PS3 poti pune orice HDD de notebook, la X360 trebuie sa cumperi HDD special care costa mai mult. PS3 are Blu-Ray, iar X360 are DVD. Unele jocuri apar pe mai multe DVDuri ( FF 13, LO), dar pe PS3 sunt pe un singur disc.

4. #1564 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    MW 2 sau Dragon age + Skate 2?

5. #1565 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Dragon Age & Skate 2

6. #1566 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vrei shooter MW2, vrei rpg dragon age. e foarte simplu.

7. #1567 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Modern Warfare 2 sau Bad Company 2 ?
    Stiu ac BBC2 nu a aparut dar vreau sa ma hotarasc din timp.

8. #1568 SP
    MW2 are un singleplayer foarte bun, dar in multiplayer are cateva probleme cum ar fi imposibilitatea de a creea un Private Match in care sa intre doar cine vrei tu, cam multe glitches si faptul ca poti avea ghinionul sa nimeresti intr-un meci in care sa fie 5 elicoptere pe harta.
    BC a avut un single OK, dar in multi depaseste MW2. BC2 pare acelasi joc, dar mult imbunatatit. Mai multe moduri de joc, limita de jucatori mai mare, grafica mai buna si un singleplayer mai bun, desi de asta nu sunt sigur.

Eu as alege BC2.

9. #1569 SP
    Member Execitor's Avatar
    Ipod Touch 1G 16gb vs PSP ?

10. #1570 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Daca vrei pentru jocuri , PSP .
    Ipod-ul are touchscreen , jocurile sunt mai putin cunoscute si grafica lor e mai slaba decat pe PSP.
    PSP-ul e facut special pentru jocuri , controlul e mai bun , jocurile sunt mai de calitate si grafica este cea mai buna de pe console portabile .
    Deci PSP !

erik95- dar ca gameplay care e mai bun ? si care e mai greu ?

11. #1571 SP
    Singleplayer mi-a placut mai mult CoD, dar online BC e superior. Despre BC2 nu stiu, au lansat doar demo multiplayer.
    MW2 e mai greu. La BC daca omori un inamic, ramane mort chiar daca mori si tu. Pe dificultate mica nu stiu daca este vreo diferenta, dar Veteran e mult mai greu decat Hard din BC.

12. #1572 SP
    UPC sau RDS?

13. #1573 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    UPC sau RDS?
    Daca vrei Liga 1 mergi pe RDS aka Digi, dar, tinand cont ca analogicul sux big time neaparat baga-ti ceva digital /fie prin cablu, fie cu parabola la geam/. Daca nu esti chitit pe fotbalul mioritic merge si UPC, despre care am auzit totusi ca sunt un pic mai scumpi.

LE: Eh, io m-am referit la televiziune Personal net am avut intotdeauna de la retele 'de cartier', deci n-as putea sa ma pronunt. Prietena mea a avut o buna bucata de timp de la UPC si a mers destul de ok. A renuntat de curand, datorita unei oferte mai bune de tip pachet /televiziune, telefon, net/ primite de la RDS. Nici acum nu are probleme, doar ca are in plus un modem.

14. #1574 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cred ca se referea la net

15. #1575 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ca abonat RDS am 100mpbs intern si extern de 10mbps si platesc cam 50lei pe luna.

16. #1576 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    UPC sau RDS?
    Eu zic sa mergi pe UPC ,eu cu RDS am avut tot timpul probleme...

17. #1577 SP
    Member Asghaar's Avatar
    same here + momentan RDS au dat afara o mare parte din TD(dep tehnic) si au probleme mari in rezolvarea defectiunilor in timp util(la mine a durat 1 luna jumate/am reziliat bineinteles)
    nu am upc dar macar ti-am zis parerea mea despre RDS

18. #1578 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    @Raul:

Battlefield Bad Company 2 . MAG il iei cand se mai "filtreaza noobimea" (ca sa il citez pe maveryck).

19. #1579 SP
    Member Ayrton's Avatar
    ACB sau GOW?

20. #1580 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Army of Two 40th Day sau Bayonetta? In mod normal ar fi fost un no-brainer, dar tinand cont ca platforma mea e PS3, sunt putin in dubiu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 492 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast