Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 492 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 9837

Thread: Decizii

1. #1941 SP
    Member PumaS's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Daca vrei fun garantat ia-ti neaparat Def Jam: Fight for NY In opinia mea e un must-have title pentru PSP.

Super tare jocul l-am terminat astazi multumesc pentru sfat

2. #1942 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Baieti, mai aveti careva Tony Hawk: Ride?Versiunea cu placa..E buna de ceva oare?

3. #1943 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Nu cumpara jegul ala de joc.Uita-te la asta si o sa intelegi perfect.

Tony Hawk: Ride Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com

4. #1944 SP
    Junior Member spolo's Avatar

Wink

Salut am inceput de cateva zile sa citesc acest forum, ieri m`a acaparat de tot ( am stat de la 22:00 pana la 3 dimineata)(un mic offtopic).

As dori sa ma ajutati la decizia pe care vrea sa o iau. As dori sa iau o consola (PS3 sau Xbox360). Pana acum am vazut ca fiecare are "+ uri" si "- uri". Vroiam sa va intreb prima si prima data, pentru o consola e neaparata nevoie de un TV LCD? sau pot folosi si monitorul de la PC? (LG FLATRON L225WT - 22" rez pasiva 1680x1050). Am citit tot felul de pareri, unii recomand Xbox - altii Ps3. Pe mine ma intereseaza sa pot juca multiplayer (pt ca am avut un PS2 modat si m`am plictisit singur in fata televizorului jucand la el). Am inteles ca Ps3 dispune de " internet" gratuit, iar pt xbox trebuie platit un abonament. Inca o chestie, la ce as putea folosi HDD-ul din consola? in afara de salvari?

Am sa pun 2 - 3 criterii:
    - multiplayer
    - nu ma intereseaza modarea
    - raportul calitate/ pret

Multumesc celor care ma vor ajuta in luarea acestei decizii.

5. #1945 SP
    Banned Mafioso's Avatar

Thumbs up

- multiplayer la xbox 360 e cel mai bun mai exact Xbox Live
    - un xbox 360 e 1000 de lei iar un ps3 e 1500 de lei deci este o diferenta de 500 de lei
    cu diferenta aia de 500 de lei iti iei abonament gold la xbox live 2 ani si iti mai ajunge si de 2 jocuri

6. #1946 SP
    am gasit ps3 noua in cutie, la 250 gb - 1000 RON si xbox 360 tot cam pe la acelasi pret

7. #1947 SP
    Member MihaY's Avatar
    Pai o consola nu are nevoie neaparat nevoie de LCD, de monitor nu stiu sigur pai la Xbox pe HDD se pot instala jocurile, pe PS3 numai anumite jocuri necesita instalare pe HDD.PSN-ul este gratuit, Live-ul costa dar la inceput ai o luna gratis, PS3-ul nu se modeaza, Xbox-ul se modeaza dar ai riscul de a lua ban si nu te vei mai putea conecta la Live niciodata.Iar la raport mie unul mi se pare ca este foarte bun pt. ca poti cumpara de la cei care vand pe aria Publicitate(Webpredator, barbavali, RobertDinu si altii)la un pret mai avantajos decat cel din magazin.Ex:God Of War 3 costa la Altex 230 lei parca si la Webpredator este aproximativ 190 lei.Si te asigur ca jocul este un joc ce nu trebuie ratat.

8. #1948 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by spolo View Post
    am gasit ps3 noua in cutie, la 250 gb - 1000 RON si xbox 360 tot cam pe la acelasi pret
    Ia PS3 ca e bun si la pret si acum au aparut God of War 3 si Heavy Rain, cele mai bune jocuri de pe generatia asta de console.

9. #1949 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    PS3, e si BluRay player, merita. Daca vrei si XBOX, gasesti arcade foarte ieftin aici (pe la 600) sau super elite, un pic peste 1000, in schimb ps3 250 gb la 1000 lei e o oferta mai rara.

10. #1950 SP
    Multumesc pentru sfaturile pe care mi le`ati dat pana acum, nu ma asteptam sa primesc raspunsuri asa de rpd (data fiind ora la care am pus postul).
    Dupa cum spuneam daca dau atatia amar de bani, chiar nu m`as risca sa iau ban pe ea, ar fi pacat. V-am intrebat de monitor, daca pot conecta consola la el, pt ca nu imi permit sa mai dau banii si pe un TV. Cam stiu principiul God of War - am jucat 1 si 2 pe ps2 si m`a acaparat

---------- Post added 24-03-2010 at 12:37 AM ----------

Quote Originally Posted by RaverX View Post
    PS3, e si BluRay player, merita. Daca vrei si XBOX, gasesti arcade foarte ieftin aici (pe la 600) sau super elite, un pic peste 1000, in schimb ps3 250 gb la 1000 lei e o oferta mai rara.

am gasit la 1030 ron ceva de genul, de aceea am pus 1000 ron, e sigilat.

11. #1951 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    unde ai gasit 1000 ron ps3-ul de 250 sigilat?

12. #1952 SP
    in timisoara

13. #1953 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    magazin..persoana..okazii..ce?

14. #1954 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    magazin..persoana..okazii..ce?

scuze, nu sigilata, NOUA, asa scrie, eram cu gandul in alta parte, la o persoana care se ocupa cu asa ceva iti dau mai multe detalii pe PM

15. #1955 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Lucrurile bune despre fiecare consola sunt cam urmatoarele

PS3:
    -exclusivitati foarte bune ( GoW 3, Uncharted, Heavy Rain, Last Guardian, MAG, Socom, Ratchet and Clank, Heavenly Sword)
    -Blu-ray
    -PSN e gratis
    -fiabila

X360:
    -exclusivitati foarte bune ( GeoW 2, Halo 3/ODST/Wars/Reach, Crackdown, Fable)
    -XBL e superior, dar costa

Pe HDD instalezi jocurile, demouri, poti downloada trailere. Poti conecta consola la monitor prin HDMI daca monitorul tau are HDCP, iar X360 poate fi conectat si prin VGA. Poti folosi consola la orice fel de TV.

16. #1956 SP
    Multumesc eirk95, pana acum din cate am citit, cred ca o sa ma inclin spre PS3 (posibil sa imi schimb parerea pana iau consola)

17. #1957 SP
    Member L0G1X's Avatar
    pentru o consola e neaparata nevoie de un TV LCD? sau pot folosi si monitorul de la PC? (LG FLATRON L225WT - 22" rez pasiva 1680x1050).
    Salut! Deoarece monitorul tău are HDCP va merge fără probleme cu ambele console. La PS3 vei avea nevoie de un cablu HDMI-DVI (sau cablu HDMI-HDMI + convertor HDMI-DVI).

18. #1958 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Mafioso View Post
    - multiplayer la xbox 360 e cel mai bun mai exact Xbox Live
    Detalii? De ce e mai bun Live decat PSN?

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    -XBL e superior, dar costa
    Aceeasi intrebare.No hate

19. #1959 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    sa fim seriosi, nu e xbl superior cu nimic la psn.
    aceeasi branza cu alta palarie (xbl e contracost)

20. #1960 SP
    Va multumesc inca odata pentru ca ma ajutati in continuare sa imi fac o parere asuprea celor 2 console. Am vazut ca la ps3, iti trebuie PSN points (daca nu ma insel), iar la xbox tot ceva de genu`(platinum si gold - nu mai retin cum se cheama), ce reprezinta acestea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 492 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 ... LastLast