Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 49

Thread: Conform "specialistilor" sunt prosti, lenesi si tehnofobi

  1. #1 SP
    Member Tom_Cat's Avatar

    Conform "specialistilor" sunt prosti, lenesi si tehnofobi

    In urma unui thread deschis in nemasurata intelepciune a entuziastilor de PC nascuti o data cu Half-Life-ul, am aflat ca sunt cretin, idiot, tehnofob, lenes si ca probabil ca prietenii mei au pantalonii pana in vine si bala in coltul gurii.Ce mai, s-au prins...


    A murit PC-ul! Si noi habar n-aveam. - Softpedia Forum

    A murit PC-ul! Si noi habar n-aveam. - Softpedia Forum

    Sa vedeti si voi, ce parere au "expertii"....imi este sila ca traiesc in aceasi tara cu ei.

  2. #2 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Si rostul acestui thread ar fi de a-ti sari in ajutor pe forumul Softpedia ?
    Sau este altul ascuns ?

  3. #3 SP
    Member alalalt's Avatar
    Dupa primele cateva posturi nu am mai citit, datorita faptului ca imi faceam nervi degeaba. Sincer sa fiu, nici nu ma asteptam la altceva, tinand cont ca noi, consolistii, suntem o minoritate in eterna si fascinanta romanie. Cand omul nu stie cu ce se mananca ceva, critica.

  4. #4 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    sunt praf

  5. #5 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Neah, e doar de distractie, nu-i nevoie de sarit in ajutor.Am zis sa ne facem o idee despre cum este perceputa comunitatea consolistilor.

    Orice argument le aduci, gasesc ei ceva, oricum concluzia conform careia la console faci upgradeuri ca la PC, ba chiar mai mult, m-a dat gata .

    Nu este cazul sa intervina si altcineva, pentru ca in afara sa jigneasca respectivii, altceva nu pot, le pui grafice, statistici, exemple, nimic! PC-ul e al mai al dracu, pentru ca poti sa editezi fisiere Word, sa te dai pe net si sa comentezi pe Hi5, groovy baby

  6. #6 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Man te pui la mintea la toti handicapati?.....Pc e aproape mort singurul lucru care il tine in viata este WoW and co Poate Diablo 3 ,Starcraft 2 sa ajute....Asta vb cu prietena mea ieri "Consola este de 10 ori mai tare decat PC"

  7. #7 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Man te pui la mintea la toti handicapati?.....Pc e aproape mort singurul lucru care il tine in viata este WoW and co Poate Diablo 3 ,Starcraft 2 sa ajute....Asta vb cu prietena mea ieri "Consola este de 10 ori mai tare decat PC"
    PC-ul este aproape mort ? M-ai dat pe spate cu replica asta
    Scuze ca ma bag, dar aici nu ai dreptate.. Te sfatuiesc sa te duci pe http://www.game-monitor.com/ si sa vezi cate servere are fiecare joc in parte

    Nu cred ca e drept sa vorbesti in necunostinta de cauza

  8. #8 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Acum nu incepeti s-o dati in flame-uri ca sa se ajunga la un mare thread spurcat.

  9. #9 SP
    Member Catallin's Avatar
    Nu stiu la ce va mai bateti capul cu d-astia orbiti de all mighty PC. E clar in pana mea ca PC-ul s-a terminat ca si platforma de jocuri. Decat daca au parintii bani sau chiar tu si sa bagi intr-una in placi video, procesoare si ce mai trebuie ca sa te joci un joc nou. Faza cu statul mai lejer in pat nu se aplica pentru ca poti sa stai la fel de lejer in pat si sa joci cu un gamepad atasat PC-ului, dar ca te joci orice joc fara nici o problema gen n-am driverele care trebuie, nu e compatibil cu placa mea si alte asemenea asta face toti banii.

    Intr-adevar a fost perioada de glorie a PC-ului pe care toti am trait-o cand nu aveai altceva pe care sa te joci si sa fie echivalent ca performanta, aveai terminator consola si cam atat. Acum cand ai de ales... PC-ul a pierdut terenul. Dar uite ca au ramas "orbetii", astia care nu pot sa zica NU. Prefera sa joace intr-o rezolutie mai mica, intr-un framerate redus decat sa faca ei greseala sa joace pe o consola.

    Eu zic ca din moment ce-ai intrat intr-o discutie in care esti singurul sau in minoritate impotriva orbitilor de PC ti-ai asumat un risc. Si ala ca zice el ca sunt prosti astia care se joaca pe consola pentru ca doar baga discul si nu mai sta sa caute drivere, patchuri si mai te miri ce... ala e chiar praf. Crede ca daca stie sa instaleze windows-ul si sa caute pe google raspunsurile la vreo eroare e mare geniu. Pana mea am si eu contact cu PC-ul de-atata amar de vreme, de cand era HC-ul, am prins toata perioada de glorie a PC-ului si uite ca de jucat ma joc pe consola. Pe PC ma joc MAME si cam atat si am PC destul de capabil sa ruleze jocurile dar nu au farmec. Eu zic sa-ti dai ban de pe forumul ala ca e praf cu totul. Fubar ala e un retardat, ii arati o configuratie de ultima generatie si are orgasm.

    Ma rog, pana la urma fiecare cu ce-i place. Dar nu te mai gasi zmeu sa te iei la cearta cu 50 care au PC de-o viata si n-au avut niciodata consola sau au vazut fugitiv una prin magazin pentru ca uite care e rezultatul

  10. #10 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    PCul nu e mort. Intradevar nu are la fel de multe exclusivitati,insa sunt destule jocuri multiplatform. La exclusivitati depinde de preferite,dar PCul a avut cateva exclusivitati bune. Crysis Warhead,Stalker Clear Sky,Spore,Sins of a Solar Empire si unul din jocurile care regret ca nu a aparut si pe console King's Bounty.

    Cat despre SoftPedia las-o balta. Cei de acolo sunt impatimiti ai PCului care nu pot accepta consolele

  11. #11 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Dom'le, cinstit vorbind, atat consolele cat si PC-ul au parte lor de market share.O data cu aparita consolelor next-gen, piata consolelor s-a dezvoltat foarte mult, lucru vizibil foarte usor.In prezent PC-ul sta deocamdata ok in domeniul on-line, unde contentul jocurilor este mai usor de gestionat.Pe viitor insa, consolele vor manca mai mult din partea PC-ului prin implementarea de MMO.

    Asadar, prezentul apartine atat PC cat si consolelor, insa la toata lumea tinde spre solutii robuste fara bataie de cap.

  12. #12 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Neeeeeeerds!

  13. #13 SP
    Member dogdan's Avatar
    am citit umpic... m-am enervat si am ras la faza cu "persoanele care prefera consolele au un intelect submediocru pentru ca nu stiu sa foloseasca pc-ul" am zis ca mor de ras, este ce-a mai mare tampenie care am auzito in ultima vreme .pai sa joci un joc pe Pc este aproape la fel de usor ca pe console doar ca trebuie sa il instalezi inainte si un retardat poate face aceasta operatiune, poate se referea la faptul ca deh pe PC trebuie sa deschizi unele porturi ale modemului ca sa mearga downloadu mai repede cu unele programe si la unele jocuri trebuile sa le dezarhivezi si sa copiezi un exe inainte de a le juca.
    pentru mine personal consola este mai buna pt. ca ofera un entertaiment bun in schimbul unui pret redus si longevitate.

  14. #14 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Avand in vedere ca jocurile pe console au aparut din cauza pretului extrem de mare al PC urilor (de fapt vorbim despre super computerelor care erau capabile sa ruleze jocuri la sfarsitul anilor 70) practic jocurile pe PC sunt "copii" jocurilor pe console -

    Eu am zis-o si inca o sustin, pc urile si consolele nu se exclud - in ziua de azi cand salariul minim a ajuns la 200 EU - nu cred ca se mai pune problema achizitiei (pe vremuri cand salariul unui director era de 100 $ ERA O MARE PROBLEMA - un PC costa peste 1000 $, consolele chiar nu stiu pentru ca pe vremurile alea nu urmaream fenomenul) oricum in ziua de azi un tanar care lucreaza 2 luni pe timpul verii isi permite sa-si ia un PC bunicel, sau sa-si faca un upgrade serios la un PC mai vechi, sau sa isi cumpere SINGUR o consola - Pe vremuri eu am muncit aproape 3 luni sa-mi cumpar 1 joc (Total Anihillation pe PC) - evident e o chestie de "vointa".

    Cine vrea sa se joace pe PC - se va juca in continuare - in fiecare casa ar trebui sa existe un PC pentru ca suntem in era tehnologiei informatiei, evident cei care vor avea si o consola (sau mai multe) vor fi mai castigati in sensul ca vor avea parte de o experienta mai bogata -

    Vis-a-vis de threadul respectiv, majoritatea de acolo vorbesc din auzite, n-au avut o consola in viata lor, sau au avut maxim terminator sau tetris - cei care au jucat la viata lor pe NES, SNES, N64, Gamecube, Wii, PSX, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Atari 2600, Master System, Mega Drive, Mega Drive 2, Saturn, Dreamcast, Gameboy, GBC, GBA, NDS, PSP - sau orice alta consola exotica - nu pot spune ca jocurile pe consola sunt mai putin atractive decat cele de PC.

  15. #15 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    "persoanele care prefera consolele au un intelect submediocru pentru ca nu stiu sa foloseasca pc-ul" am zis ca mor de ras, este ce-a mai mare tampenie care am auzito in ultima vreme
    Asta imi aduce aminte de un post pe un forum din afara care suna ceva gen: "stfu n00b, I is knowing english"
    Edit: btw dogdan, nu te critic, probabil a fost un typo, dar mi s-a parut amuzant

  16. #16 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Damn deep hard ****t! Mort are grade de comparatie ! ) .. "pc e aproape mort".

  17. #17 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Nu majoritatea, toti vorbesc din auzite si vin cu exemplificari de te umfla rasul, de genul ca 1080p este o rezolutie mica, nu se compara cu un monitor cu 2500x1650 , iar cand i-am spus ca numai monitorul costa 54 de milioane, ca sa nu mai vorbesc de sistem, au inceput cu diverse teorii...oricum si mai amuzant esta ca ei vorbesc de sisteme de zeci, uneori peste 100 de milioane, insa se joaca pe un procesor de acum 1 an, cu 8600 in rezolutii de 800x600 si 1024x768, dar consolele sunt evil, oricum nu iti jignesc ei intelectul sa se joace pe "maneta"

  18. #18 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Eh .. "canci" .. iei xfps pt ps3 si nu mai ai nevoie de "maneta" .. la xbox nu stiu daca exista adaptor.

  19. #19 SP
    Junior Member dizzee's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Man te pui la mintea la toti handicapati?.....Pc e aproape mort singurul lucru care il tine in viata este WoW and co Poate Diablo 3 ,Starcraft 2 sa ajute....Asta vb cu prietena mea ieri "Consola este de 10 ori mai tare decat PC"
    hahaha
    hahahahahah
    hahahahahahahhahahahahaha

    Mda, thread-ul de pe noobpedia, ca si acesta de aici, releva faptul ca ambele tabere isi au concentrarea inerenta de prostie.

    Ce e funny e ca PC-ul tot moare ca platforma de jocuri din anii '80, si cu toate astea vanzarile cresc an de an.
    Oricum PC-ul n-are cum sa moara atata timp cat e superior ca platforma de jocuri consolelor actuale, la fel cum consolele n-au cum sa moara atata timp cat au avantajul pretului, au exclusivitati si sunt idiotproof. E loc pt ambele concepte, mi se pare stupid cum unii nu pot accepta asta.

  20. #20 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by dizzee View Post
    hahaha
    Oricum PC-ul n-are cum sa moara atata timp cat e superior ca platforma de jocuri consolelor actuale
    Prostie mai mare nici daca incercai nu puteai sa spui
    PC-ul (mai exact unele pc-uri) poate avea o putere de procesare mai mare decat a consolelor. Dar niciodata nu va fi superior ca platforma de jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 33 Last Post: 02-03-2015, 18:32
  2. Replies: 1 Last Post: 14-09-2012, 21:02
  3. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts