Enclave si Ghost Master. God, I loved those games !
I must agree with TheProfessoR, un Enclave 2 ar fi extraordinar.
Alte titluri care as vrea sa le vad o continuare la ele ar fi:
Freelancer
C&C Generals Zero Hour
Mirror's Edge
Def Jam (stiu ca este deja unu, dar e varza)
GRID
Hitman
si multe multe altele, care din pacate pana in momentul de fata au cam fost uitate.
Salut deschiderea acestui thread, o idee foarte buna.
Asta e lista mea, cu jocurile pe care le-am terminat si care mi-au placut.
Alan Wake
Half-Life (Episode 3 sau Half Life 3.)
Red Dead Redemption
Heavy Rain
Fahrenheit.
La SW:Republic Commando NEAPARAT vreau un sequel, e destul de vechi jocul, dar e singurul din toata seria Star Wars care mi-a placut si l-am jucat cu mare placere. Also, as mai vrea un sequel la Mirror's Edge si o continuare la Black & White ar fi primita cu multa caldura. Cam atat imi vine in minte deocamdata...
Shenmue 3, tare as vrea sa joc jocul asta,continuarea la Shenmue 1&2,niste capodopere la vremea lor pe Dreamcast.Nu stiu ce naiba face Sega,f multi fani il asteapta si l-ar cumpara instant
My list:
NFS Underground 2 - Chiar ar trebui ceva de genul asta. Cel mai frumos joc racing.
Marc Ecko`s getting up - Genial. Chiar voiam sa ma apuc de graffiti intr-un timp. ( bine ca nu am facut asta)
Red Dead Redemption - EPIC.
Mafia - Ma asteptam la mai mult de la Mafia 2
Killzone 3 - Awsome!
Mirror`s Edge - un joc int-adevar unicat.
L.A Noire - Probabil cel mai interesant joc pe care l-am jucat.
GTA IV - EPIC!
Cam atat din partea mea.![]()
Shadow of the Collosus
Syberia
Mirror`s Edge
Enslaved
De asemenea, de acord cu TLJ si remake la Blade Runner, amintite in posturi anterioare.
Sunt fff multe jocuri mai noi (dupa 2000) care ar merita o continuare, dar dupa unu in special, tanjesc de multi ani. Macar ceva asemanator.
Uplink Hacker's Elite se numea, era un joc absolut genial despre hackeri. Intr-o grafica bazata doar pe text si cateva animatii, te invata sa cumperi echipament foarte puternic, sa poti devia semnalul prin cat mai multe locuri pentru a fi prins cat mai greu, sa spargi parole, mail-uri... si sa aflii secrete pe care sa le vinzi, sa-ti iei echipament mai bun, samd.
Cand am vazut partea de hacking din Deus Ex HR am crezut ca va fi ceva mai complexa, dar este mult prea usor.
Eu inca sper la un nou joc de genul asta, macar pe iOS, daca nu pe PC (pe console nu stiu cat succes ar avea. cel putin in uplink trebuia sa si tastezi foarte repede)
Destul de multe jocuri au primit sequal chiar daca vroiam sau nusi la multe nici nu prea inteleg cum ar putea avea o continuare avand in vedere sfarsitul. Da oricum eu as dori un sequal la Shadow of the Colossus, Okami si poate Demon's Souls (desi acolo din nou nu stiu cum l-ar putea continua). Da aici nu e vorba daca se poate sau nu, e vorba de care jocuri am vrea sa aibe un sequal. nu?
The Bard's tale!
Project Horned Owl!
Project Horned Owl! ar merge DE MINUNE cu PS3 MOVE.
Woooooooo!
---------- Post added 11-09-2011 at 08:38 PM ----------
Timba/Tombi
...vreau 3-ule!
Chocobo Racing
etc...
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By paunstefan in forum Carti si Comics
By apbaciu in forum Jocuri PC
By RonanN1 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Help Desk
Bookmarks