Eu sunt multumit de RDS. Cred ca depinde si de zona, dar pe la mine toti prietenii au cablu/net de la RDS si nimeni n-a avut probleme pana acum.
Muggs, tot ce ai enumerat tu acolo pentru UPC la 102 lei, ai la RDS pentru 65-70 lei... Mai putin canalul HD 3D, care banuiesc ca e Eurosportul.
Avantajul la RDS este ca nu codeaza digitalul si HD-urile. Daca televizorul are tuner digital si HD, n-ai nicio problema. Singurele care necesita decodor sunt HBO-urile, Cinemax, Digi Film.. Si chiar au fost corecti si nu mi-au bagat HBO Pack pe factura pana nu am ridicat decodorul de la ei.
Ca pret stau foarte bine. Practic am nr maxim de canale pe digital + 9 canale HD, la doar 25 de lei. Plus 7 lei HBO-urile si Cinemax-ul. Doar HBO HD si Digi Film HD au nevoie de decodorul lor, dar nu mai dau 10 lei pentru 2 canale HD in plus..
Dar nu pentru asta m-am mutat la RDS. M-am mutat pentru Digi Sport-uri, pentru fotbalul din Spania, Anglia, Franta, Italia, Romania, pentru Formula 1 in HD, pentru Moto GP.. UPC s-a zgarcit acu cativa ani sa nu ia GSP-ul, practic si-a lasat clientii cu buza umflata. Practic pe partea de sport, UPC e la pamant..
Cat despre net, merge ireprosabil. Poate merge prost upload-ul, nu stiu pentru ca nu prea am nevoie.. Download-ul e OK, la 4-5 MB/s n-am de ce sa ma plang. Nu mi-a picat deloc in peste juma de an, o singura data am avut probleme cu logarea la net, dintr-un telefon am rezolvat in 2 minute. Am si stick-ul de net de la ei, care merge OK pe unde prinzi semnal (asta pentru un mail si un browsing). Macar stiu ca daca pica netul, am ceva de rezerva.
Iar telefonul.. Toti cu care vorbesc sunt in Romtelecom, iar dupa 6 seara stai la povesti pana iau foc liniile de telefon, asa ca nu ma complic cu alte companii...
Acum ce sa zic, sper sa nu apara probleme si sa stau dupa ei sa vine sa-mi remedieze. So far so good... Si sper sa reziste si concurenta, sa-i tina si p-astia de la RDS in lesa.![]()
Bookmarks