Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 96

Thread: A luat-o razna RDS-ul?

1. #21 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu sunt multumit de RDS. Cred ca depinde si de zona, dar pe la mine toti prietenii au cablu/net de la RDS si nimeni n-a avut probleme pana acum.

Muggs, tot ce ai enumerat tu acolo pentru UPC la 102 lei, ai la RDS pentru 65-70 lei... Mai putin canalul HD 3D, care banuiesc ca e Eurosportul.
    Avantajul la RDS este ca nu codeaza digitalul si HD-urile. Daca televizorul are tuner digital si HD, n-ai nicio problema. Singurele care necesita decodor sunt HBO-urile, Cinemax, Digi Film.. Si chiar au fost corecti si nu mi-au bagat HBO Pack pe factura pana nu am ridicat decodorul de la ei.

Ca pret stau foarte bine. Practic am nr maxim de canale pe digital + 9 canale HD, la doar 25 de lei. Plus 7 lei HBO-urile si Cinemax-ul. Doar HBO HD si Digi Film HD au nevoie de decodorul lor, dar nu mai dau 10 lei pentru 2 canale HD in plus..

Dar nu pentru asta m-am mutat la RDS. M-am mutat pentru Digi Sport-uri, pentru fotbalul din Spania, Anglia, Franta, Italia, Romania, pentru Formula 1 in HD, pentru Moto GP.. UPC s-a zgarcit acu cativa ani sa nu ia GSP-ul, practic si-a lasat clientii cu buza umflata. Practic pe partea de sport, UPC e la pamant..

Cat despre net, merge ireprosabil. Poate merge prost upload-ul, nu stiu pentru ca nu prea am nevoie.. Download-ul e OK, la 4-5 MB/s n-am de ce sa ma plang. Nu mi-a picat deloc in peste juma de an, o singura data am avut probleme cu logarea la net, dintr-un telefon am rezolvat in 2 minute. Am si stick-ul de net de la ei, care merge OK pe unde prinzi semnal (asta pentru un mail si un browsing). Macar stiu ca daca pica netul, am ceva de rezerva.

Iar telefonul.. Toti cu care vorbesc sunt in Romtelecom, iar dupa 6 seara stai la povesti pana iau foc liniile de telefon, asa ca nu ma complic cu alte companii...

Acum ce sa zic, sper sa nu apara probleme si sa stau dupa ei sa vine sa-mi remedieze. So far so good... Si sper sa reziste si concurenta, sa-i tina si p-astia de la RDS in lesa.

2. #22 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu e chiar acelasi lucru man, nu primesti nici DVR cu inregistrare, nema router wifi etc, in fine, pentru cine e fan fotbal clar RCS e optiunea cea mai buna in mom. asta, dar the real "value" zic eu cel putin ca in ultima vreme se gaseste la UPC

PS. canalele care sunt "la liber" sunt asa pt. ca nu au receivere destule

3. #23 SP
    Sper sa n-aiba receivere destule in continuare. Oricum mi s-ar parea o magarie sa le blocheze mai tarziu si sa te lase fara niste chestii pe care le aveai inainte.

Mi-ar placea DVR, din fericire TV-ul suporta functia asta daca ii atasez un HDD. Momentan la cablu RDS e mai pe gustul meu si la un pret foarte bun.

Internetul deocamdata merge bine, mi-am luat eu router Cisco si nu sunt probleme nici cu Wifi-ul, nici cu XBL.. Daca incep sa am probleme cum am auzit ca au mai aparut la RDS cu routerele, nu-i bai, am cablul UPC la usa. Sper ca in zona mea merge bine.

4. #24 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Cum? Pai eu la 70 de lei care ii dau la RDS in Bacau nu am decat canale SD + net pe cablu+ stick cu internet limitat si telefon fix.Eu nu am programe HD.
    Am fost la ei intr-o perioada sa trec pe un abonament cu viteza mai mare la net si mi-au zis ca il am pe cel maxim.

Oare ar trebui sa ma duc sa cer recevierul pentru canale HD ? o fi inclus in abonament ?

5. #25 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Cum? Pai eu la 70 de lei care ii dau la RDS in Bacau nu am decat canale SD + net pe cablu+ stick cu internet limitat si telefon fix.Eu nu am programe HD.
    Am fost la ei intr-o perioada sa trec pe un abonament cu viteza mai mare la net si mi-au zis ca il am pe cel maxim.

Oare ar trebui sa ma duc sa cer recevierul pentru canale HD ? o fi inclus in abonament ?
    Cred ca AndyZ receptioneaza si posturile HD pentru ca tuner-ul integrat in LCD-ul lui este de tip DVB-T/ -S de generatie noua (asa cum se intampla, de altfel, si in cazul meu). Si Tv-urile ceva mai vechi aveau receptoare DVB-T integrate insa nu toate suportau update firmware pentru codificarea transmisiilor ceva mai recente. Incearca o cautare noua a programelor, poate cine stie...

6. #26 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am avut si eu mari probleme cu RDS timp de aproape 8 luni. Si inclin sa cred ca era ori de la switch-ul de pe scara, ori de la router-ul meu. Am schimbat vreo 3 routere, pana la urma am ramas la un Lynksys (nu stiu daca am scris corect) standard G, dar macar e stabil. Nu am mai avut probleme. Foarte importanta e si valoarea MTU pe care o setati. La mine cred ca e in jur de 1400 -1410. Altfel, pica intr-o veselie.

Nici in Brasov nu e foarte roz. Totusi, pretul mi se pare bun, viteza mare (trag cu 2,6 MB/s wireless)

7. #27 SP
    Member rulzmaker's Avatar

Daca ai abonament mare de net, deaia platesti asa. Eu am abonament mare de net, si cablu simplu (nu ma uit la tv mai deloc), platesc cam 65 ron pe luna. Internetul merge foarte bine in mare parte.

O singura problema foarte ciudata o am cu RDS-ul. Nu merg toate routerele pe conexiunea care o am eu (fibra - PPPoE). Am cumparat un Belkin destul de scump de peste 300 lei si nu se conecta (avea suport pentru PPPoE). Am schimbat router-ul crezand ca acela e de vina, insa nici cel de-al doilea nu mergea conectat. L-am incercat cu alti provideri si a mers fara probleme, ba mai mult, la bucuresti, tot pe RDS se conecta. Am sunat la ei si s-au blocat la telefon, nu stiau ce sa imi zica. Noroc ca mi-au primit router-ul inapoi la magazin, altfel cred ca imi parea foarte rau de achizitie.

8. #28 SP
    Eu am router pe Fiberlink 2 in doua apartamente si merg amandoua fara probleme: Linksys WRT160N si D-Link DI-524.

Intreaba la casierie, in mod normal daca ai cablu digital ai si canale HD disponibile. Receiver-ul e 10 lei / luna parca. Canalele in sine sunt gratuite, daca ai tuner HD la televizor, le prinzi fara probleme (nu sunt codate) fara sa mai inchiriezi echipament de la ei.

Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Cred ca AndyZ receptioneaza si posturile HD pentru ca tuner-ul integrat in LCD-ul lui este de tip DVB-T/ -S de generatie noua (asa cum se intampla, de altfel, si in cazul meu). Si Tv-urile ceva mai vechi aveau receptoare DVB-T integrate insa nu toate suportau update firmware pentru codificarea transmisiilor ceva mai recente. Incearca o cautare noua a programelor, poate cine stie...
    Nu cred ca alea sunt tunerele pentru HD. DVB-T parca e pentru semnale terestre, iar -S pentru semnale prin satelit.
    Alea HD sunt FreeView si FreeSat.

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oameni buni. Eu cred ca nu vreti sa intelegeti, aici nu e vorba de probleme "tipice RDS"... din surse mai mult decat sigure (pana la proba contrarie), problema aceasta cu limitarea o vom avea TOTI! La mine de exp. (si nu ma refer la mine acasa, ci la firma) deja aproximativ 75% din clienti au probleme. Mari! Imaginati-va firma care-si uploada baze de date de 2GB cu 10MB/s, acum a ajuns sa mearga cu 70-80KB/s, doar pentru ca serverul respectiv nu se afla in reteaua RDS. De la transfer care dura maxim o ora, estimarile au ajuns la zile/saptamani. Mie imi suna a monopol... rau de tot, daca fac chestia asta ca sa impuna plata fie pe UL garantat, fie pentru peering cu ceilalti ISP-isti.

Si poate pe multi ii doare la basca spunand ca "Mie nu-mi pasa, eu am UPC", eu zic ca ar trebui sa doara, pt. ca intr-un final UPC-ul, Mediasat, Romtelecom si ceilalti vor trebui sa plateasca... si nu vorbim de bani putini. Iar banii aceia, ia ganditi-va un pic, de la cine ii vor recupera? Nu tot de la clienti? Si uite asa, de la o "joaca" a RDS-ului, vor ajunge sa plateasca toti mai mult. Stiu ca suna a teoria conspiratiei, dar cam asa este.

Eu de exp. deja ma gandesc ca daca problema va dura luni de zile, sa mutam serverul daca in Datacenter-ul actual nu se va achizitiona peering cu RDS-ul, sau o linie dedicata RDS... Ca ne place sau nu, aproximativ 65% din vizitatorii acestui server vin din RDS (sau RDS partners).

P.S. Si daca nu aveti voi acasa probleme (ca nah, majoritatea downloadeaza... stim noi ce), o sa va loviti cand incercati sa va uploadati un album pe un site (de exp. la noi). Si daca pana acum urcati in cateva secunde cu 5-10MB/s fara probleme calupuri de 20 de imagini de cate 1MB fiecare... acum o sa va ia ore. Sau ganditi-va la un transfer de fisiere cu un amic, care nu-i pe RDS. Nu mai vorbim de servicii gen Skype... si pentru noi, consolistii, cea mai mare problema o sa devina jocurile in care se face peering...

10. #30 SP
    Member SiCK's Avatar
    RDS cam moare noaptea intre 2 AM si 7 AM recent, de cateva ori chiar am dat restore la sistem cu Acronis.

Dar nu e plangere, dati o fuga prin UK, platiti 50 lire pe luna pe net capped la download si supravegheat nonstop. Sa vedeti ce tare e cand ai politia la usa pentru trolling pe web. Stii faza aia: nu stii ce ai avut decat cand l-ai pierdut. RDS e bijuterie... sunt mari, lideri si dicteaza cum vor, cam cu e cu Microsoft. Au vrut sa-i cumpere pe UPC recent, dar au renuntat fara motiv facut public.

@MonkY:
    I=ai contactat ? Si eu am avut o problema inexplicabila, plateam 100Mbps si mergea cu 10Mbps/s din senin. Era o defectiune la ei. S-o fi dus naibii vreun nod ceva.

11. #31 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Pot sa confirm ca si in Constanta (cel putin unde stau eu), astazi pe speedtest facut pe un server nu RDS, am avut aproape 11MB/s download si fix 80kb/s la upload din pacate.

P.S: De ce sunt atatia off-topic?

12. #32 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pentru ca te afli pe un forum

13. #33 SP
    Junior Member catza86's Avatar
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Si eu am probleme mari cu RDS-ul , imi pica zi de zi de vreo 2 saptamani , si nu e din cauza routerului cu siguranta. Nu stiu ce sa mai zic.....
    adaptor de 12v (in loc de unul de 5v) la zte

Lucrez la service rds de 5 ani de zile

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK View Post
    @MonkY:
    I=ai contactat ? Si eu am avut o problema inexplicabila, plateam 100Mbps si mergea cu 10Mbps/s din senin. Era o defectiune la ei. S-o fi dus naibii vreun nod ceva.
    Desigur. I-am contactat si eu si alti clienti, plus ceva amici care au RDS si s-au lovit de aceeasi problema. La toti a venit aproximativ acelasi raspuns "Nu garantam viteza de Upload".

15. #35 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    RDS-ul a ajuns sa aiba cota asa de mare de piata pentru ca au facut niste miscari inteligente acum cativa ani. Cand era plina tara numai de retele de cartieri, ei erau cam singurii care s-au dat peste cap sa ofere niste abonamente cu latimi de banda de nu stiai ce-i cu tine; 5Mb/s?!?!?! Pfoaiiiii, minune! Dupa ce au intrat cat de cat pe piata si au strans clienti, au cumparat mare parte din acei provideri mici si le-a crescut peste noapte cota de piata. Cel putin aici in Iasi, azi aveam contract cu Airbites, a doua zi eram client RDS, a trebuit doar sa dau semnatura pe o hartie, sa confirm ca am luat la cunostinta.

Nu stiu daca era valabil in toata tara, dar acum ceva ani, inainte ca ei sa devina mari, erau vestiti pentru internet rapid dar si pentru faptul ca stai luni de zile si ii astepti sa te cableze. Dupa ce si-au luat o gramada de amenzi de la OPC pentru treaba asta si au inceput sa cableze mai rapid, stiu ca a trecut tare multa lume pe RDS.

Acum au venit si alte firme mari cu tot felul de oferte, dar s-ar putea sa fi venit prea tarziu; de la o anumita viteza in sus, devine oarecum irelevant de la cine mai ai net, cel putin pentru un utilizator mediu care are nevoie de netul ala doar pentru browsing si online la consola. Daca mai tinem cont ca lumea nu-si schimba abonamentele prea des, exista sansa sa se chinuie degeaba alti provideri cu oferte mult mai bune, cu customer service de 10 ori mai bun (decat cel de la RDS care e o gluma proasta) si tot RDS-ul o sa aiba cota cea mai mare de piata.

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Before:

After:

De la A+ la C+. Nu stiu ce vor sa reuseasca prin acest lucru, dar cert este ca-si vor pierde din ce in ce mai multi clienti care vad asa ceva...

17. #37 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Ok. Urat tare, vad ca si pe mine m-au limitat din pacate. Aveam viteze mult mai mari pe RDS pana acum (nu am mai facut de mult timp teste). UPC-ul e bun de ceva in Constanta ? Ma gandeam la un Fiber Power de 120 Mbps.

Asa se prezinta momentan..

18. #38 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Si eu sunt multumit de RDS. In 5 ani n-am prea avut probleme. Desi noaptea asta n-am avut net intre 4AM (cand m-am trezit) si 6AM.

Am mai patit acum 3 sap tot asa intr-o noapte.

Desi daca patesc ceva cu upload-ul, sunt mort

19. #39 SP
    Senior Member Diesel's Avatar

20. #40 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    offtopic: am si eu internet de la RDS si am facut testele de pe speedtest.net, dar am observat un ping imens in comparatie cu voi, in jur de 500 ms. stiti de ce? de upload e de la sine inteles

ontopic: am observat ca in ultimul timp siteurile se incarca mai greu si cand deschid chrome (am ca homepage consolegames.ro si facebook care se incarca instant) trebuie sa astept aproape 10 - 15 secunde sa-mi apara ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast