Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Dimensiune TV

Voters
262. You may not vote on this poll
  • Intre 17" si 22"

40 15.27%
  • Intre 23" si 32"

90 34.35%
  • Intre 33" si 41"

55 20.99%
  • 42"

33 12.60%
  • Intre 42" si 46"

16 6.11%
  • Ecran gigant OMFG

28 10.69%
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 138

Thread: Pe ce TV jucam?

1. #61 SP
    Junior Member superxaba's Avatar
    Intrebarea e buna ca unii sa se laude de televizoarele/monitoarele mari si scumpe pe care le au...
    Nu prea conteaza PE CE te joci, conteaza mai mult CUM te joci...

2. #62 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by superxaba View Post
    Intrebarea e buna ca unii sa se laude de televizoarele/monitoarele mari si scumpe pe care le au...
    Nu prea conteaza PE CE te joci, conteaza mai mult CUM te joci...
    la xbox si ps3 conteaza MAI ALES pe ce te joci...

3. #63 SP
    Junior Member theasi91's Avatar
    lcd Panasonic Viera 32'' . Eu ma joc din pat , aprox. 2m distantalol

4. #64 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Toshiba regza 32"

5. #65 SP
    Member Istrate's Avatar
    Sony 32" , la distanta de 2m pe o canapea. Pana acum m-am jucat pe un Eurocolor pus pe un suport la intaltime, la mai bine de 4m, si pot spune ca ma obosea la maxim. Acum sunt multumit.

6. #66 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Lg 66 cm 26lg3000. Sunt f multumit de el. Joc de la o distanta de 1.5-2 m.

7. #67 SP
    Junior Member Usktu's Avatar
    Samsung 32a656. Stau la o distanta de ~2m. Mai departe nu am loc.

8. #68 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    va recomand sa incercati Street Fighter 4 pe un tv vechi, de preferinta cu un ecran cat mai bombat, arata minunat. Se adapteaza automat la 4/3.
    De asemenea, de incercat si killzone 2, criminal

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

ecranul sa fie cat mai mic <28cm!

9. #69 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sony Bravia 27". Joc de la 2.5-3 metri

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    va recomand sa incercati Street Fighter 4 pe un tv vechi, de preferinta cu un ecran cat mai bombat, arata minunat. Se adapteaza automat la 4/3.
    De asemenea, de incercat si killzone 2, criminal

ecranul sa fie cat mai mic <28cm!
    Hehe, oldies but goldies. Nu te deranjeaza interlaced-ul ? Eu daca ma uit la vre-un CRT interlaced, am impresia ca vad cu goluri

11. #71 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hehe, oldies but goldies. Nu te deranjeaza interlaced-ul ? Eu daca ma uit la vre-un CRT interlaced, am impresia ca vad cu goluri
    daca tv-ul e suficient de vechi nu bagi de seama nici un interlaced, prea multe alte lucruri iti distrag atentia, cum ar fi incalzirea lampilor, lipsa telecomenzii, lipsa culori

12. #72 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Sony Bravia 32'
    2-2.5m distanta

13. #73 SP
    Member OxygeN's Avatar
    voi ce tv ati recomanda pt un gaming adevarat...?

14. #74 SP
    daca ai spatiu, sa stai la 3 m distanta, un tv de 106 cm (42") 1080p este super recomandat.
    marci sunt destule, nu cred ca e o problema sa alegi, mai ales ca lcd panel-urile sunt de la aceeasi 3-4 mari producatori.

15. #75 SP
    Member OxygeN's Avatar
    o marca buna care ar fi??Sony , Samsung , LG

16. #76 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    o marca buna care ar fi??Sony , Samsung , LG
    Sony, Samsung, Philips daca vrei LCD. Plasme foarte bune face Panasonic. Cel mai bine te duci intr-un magazin( Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco) si vezi care-ti place cel mai mult.

17. #77 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Sony, Samsung, Philips daca vrei LCD. Plasme foarte bune face Panasonic. Cel mai bine te duci intr-un magazin( Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco) si vezi care-ti place cel mai mult.
    Phillips nu recomand LCD, am 2 prieteni care detin TV-LCD Phillips unul a avut probleme cu suportul fix iar altul probleme cu displayul iar Panasonic Viera mi se pare ca si LCD cel mai bun produs la raport pret/calitate. PFL32"-ul este undeva la 1700 roni, are output 1080p si iesire pentru monitor(vga dar vine cu adaptor pentru dvi) pe langa cele 2 iesiri hdmi si are luminozitate(550cd/mp2) si raport de contrast(10000:1) foarte bun. Eu il folosesc si pe post de TV si HD si LCD-monitor pt desktop.

18. #78 SP
    Member ramusg's Avatar
    Samsung 26" (66 cm) la distanta de 1.5- 2 m in functie de pozitionarea pe canapea. Camera este de 2.5 latime pe 3.5 lungime ( camera numai pt media. Tv ;Ps3 si Pc.) . Nu-mi obosesc ochii. Distanta si marimea ecranului sunt aproape optime. Incadreaza perfect campul vizual.

19. #79 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Phillips nu recomand LCD, am 2 prieteni care detin TV-LCD Phillips unul a avut probleme cu suportul fix iar altul probleme cu displayul iar Panasonic Viera mi se pare ca si LCD cel mai bun produs la raport pret/calitate. PFL32"-ul este undeva la 1700 roni, are output 1080p si iesire pentru monitor(vga dar vine cu adaptor pentru dvi) pe langa cele 2 iesiri hdmi si are luminozitate(550cd/mp2) si raport de contrast(10000:1) foarte bun. Eu il folosesc si pe post de TV si HD si LCD-monitor pt desktop.
    Eu recomand Phillips LCD. LA toate tv-urile pot aparea probleme. Eu am Phillips de multi ani si merge totul impecabil. Conteaza si cum ai grija de aparatura.
    IMO orice brandname este o alegere sigura + garantie.

Eu unul nu recomand plasma, dar e doar opinia mea. Pe langa sansa (slaba dar exista) sa ti se arda ecranul de la elemente statice, am observat la mai multe modele sensibilitatea la alb, in sensul ca se aud paraziti la culori albe pe ecran, plus marginalizarea plasmelor pe viitor din diverse motive: de costuri, de economie de curent, ecologice, fiabilitate bla bla.

20. #80 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Eu recomand Phillips LCD. LA toate tv-urile pot aparea probleme. Eu am Phillips de multi ani si merge totul impecabil. Conteaza si cum ai grija de aparatura.
    IMO orice brandname este o alegere sigura + garantie.

Eu unul nu recomand plasma, dar e doar opinia mea. Pe langa sansa (slaba dar exista) sa ti se arda ecranul de la elemente statice, am observat la mai multe modele sensibilitatea la alb, in sensul ca se aud paraziti la culori albe pe ecran, plus marginalizarea plasmelor pe viitor din diverse motive: de costuri, de economie de curent, ecologice, fiabilitate bla bla.
    Confirm! Unul dintre TV-urile mele e Philips si sunt foooarte multumit!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast