Ma baieti, cum fac sa extrag masinariile de razboi, containare etc. ce trebuie sa upgradez? momentan pot sa extrag doar oamamenii
Am facut misiunea cu numarul 10, am salvat toti prizonierii (fullton increased), dar tot nu pot sa extrag masini, containare...e frustrant, nu pot indeplini toate task-urile unei misiuni din cauza asta
Multumesc Mario, am cateva ore in jocul asta si simt ca nu l-am invatat pe deplin...totusi, e superb. Si-a castigat locul in topul meu din 2015 alaturi de Witcher 3 si Bloodborne
Nu stiu daca e ok sa scriu aici. Scuze pentru un eventual off topic. Nu prea am jucat eu MGS, doar MGS2 acum ceva vreme daca imi amintesc bine. Pot sa incep seria asta? Detin doar PS4, daca iau Ground Zeroes, intru direct in poveste fara sa stiu nimic? Sau trebuie neaparat sa joc si jocurile vechi?
Daca nu te intereseaza asa mult povestea poti sa incepi cu cele de pe PS4. Defapt, e posibil ca MGSV sa iti lase o impresie mai placuta daca nu sti povestea din celelalte.![]()
La mine Phantom Pain a fost primul, probabil de aia mi-a plăcut atât. Mulți fani ai seriei n-au fost așa entuziasmați de joc din cauza poveștii.
E ok dacă începi cu Ground Zeroes. Până la urmă e MGS, deci nu te aștepta să înțelegi prea mult din story.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Mie mi s-a parut foarte bine pus la punct cam tot ce e in jocul asta, totul se imbina foarte organic si chiar si twistul rezolva mai multe decat strica.Ignorand contentul taiat, mi se pare un final mult mai bun la serie decat mediocritatea de 4.
Report: Kojima Finally Leaves Konami To Start His Own Studio
The legendary designer, best known for developing the Metal Gear Solid series, will reportedly start his own studio with other former Konami staff. Nikkei reports that Kojima and crew are in negotiations with Sony to debut their first game on PlayStation platforms, according to a translation by NeoGAF user Zefah (and corroborated by Japanese-speaking Wired editor Chris Kohler.)
Daca totul e in regula, primesc si eu jocul astazi. Initial, nu am fost foarte interesat de el inca din ziua lansarii, dar l-am avut in colimator. Vazand ulterior cat de bine este cotat si ce note mari are, am realizat ca este un must have si ca nu mai poate intarzia prea mult in asi gasi locul in colectia mea de jocuri PS4, cu atat mai mult cu cat am mai jucat si alte Metal Gear-uri din serie.![]()
Bookmarks