Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 27 FirstFirst ... 17 25 26 27
Results 521 to 530 of 530

Thread: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

1. #521 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Am primit jocul in seara de craciun. Mamaaaaa.....ce joc!!!!!! Imi place foarte mult. Avand concediu intre craciun si revelion, am jucat la el 10 zile neintrerupt fara sa ma plictiseasca o secunda. Super!

---------- Post added 04-01-2016 at 09:29 ----------

Quote Originally Posted by ymy View Post
    Am primit jocul in seara de craciun. Mamaaaaa.....ce joc!!!!!! Imi place foarte mult. Avand concediu intre craciun si revelion, am jucat la el 10 zile neintrerupt fara sa ma plictiseasca o secunda. Super!
    ........am vrut sa spun 10 zile la rand, nu neintrerupt!

2. #522 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am cumparat si eu jocul, se7enfuryRO , facem si nou un squad pt. online.

3. #523 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Am intrat in MGO pentru prima data, ce pot sa spun? Sublim, distractiv, easy to learn hard to master, totul parca a fost facut cu gandul la Mayhem (nu va lasati pacaliti de nume, I freaking love stealth), sneaking si fulton enemies ftw, I love this game! Bine, asta e clasa care mi se potriveste mie, sunt sigur ca si celelalte clase sunt nemaipomenite. Are un singur downside, cand ai muncit sa dai tap out la un inamic si esti gata sa ii dai fulton vine cate un cioban si ti-l omoara (se intampla rar dar indeajuns ca sa te enerveze - apreciez daca vine alt coleg sa iti dea fulton la inamicul pe care l-ai lesinat dar nu sa ti-l omoare). Un stealth mai bun intr-un joc online eu nu am vazut, poate sunt eu fanboy MGS dar e cel mai bun multiplayer jucat de mine in ultimii ani. Mister Kojima you are the real thing.

4. #524 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    The possibilities...
    Attached Images Attached Images gods-among-men.png

5. #525 SP
    Senior Member solecon's Avatar

6. #526 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    am terminat pana acum 5 misiuni principale si inca vreo 8 secundare. ca si stealth game e de nota 10+, dar ca si poveste cel putin pana acum nu merita mai mult de nota 2-3 (asta in comparatia cu mgs 1,2,3,4). sper sa isi revina mai tarziu.

7. #527 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate nu își revine

8. #528 SP
    Member Rukax's Avatar
    Tot Chapter 2 e cu misiuni din primul capitol? Ce ***** mai e si asta?

9. #529 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    ^^ Da, e incredibil ce-au facut in capitolul 2. Misiuni din capitolul 1, practic repetate, dar cu handicapuri introduse artificial.

Am terminat main story-ul, e memorabil (dar si enervant) ultimul boss fight. Gameplay-ul e punctul forte si atmosfera, dar selectia de arme si loadout-ul lasa de dorit. Jocul, practic, nu e un open world in adevaratul sens atata timp cat esti ultra limitat de coridoare si "don't leave the mission area approach". Iar amortizoare care sa crape dupa cateva gloante trase, e o chestie de bezna mintii.

Inca un joc de succes bazat pe o formula Ubisoft, desi repet, mi s-a parut unic ca gameplay si atmosfera (poate mintea bolnava a lui Kojima o fi de vina). E bine totusi ca spre final se lamureste si cum sta treaba cu citatul ala din Cioran.

Per total mi-a placut, dar dupa ce intri in capitolul 2 realizezi ca probabil se putea mult mai bine.

10. #530 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Pfff...dupa 85 de ore in joc si 5 ani de la lansare, abia acum realizez de ce a fost catalogat ca fiind o capodopera (lasand gameplay-ul la o parte si tonele de posibilitati pe care le ofera).

Trebuie jucat obligatoriu (tot) pana la misiunea 46 ca sa poata fi inteleasa povestea care chiar e geniala si neasteptata. O buna bucata de vreme se subtiase enervant de mult, plecasem si eu dupa fenta crezand ca nu mai are cu ce sa ma surprinda.

Chapter 2 e fantastic, mi s-a parut chiar mai bun decat 1. Nu trebuiesc obligatoriu jucate misiunile principale care se repeta, povestea curge mai departe jucand Side Ops.

M-am grabit cu trasul concluziilor la inceput de capitol 2, crezand ca jocul nu mai are ce oferi, but damn, finalul a intrecut orice asteptare. Morala ar fi, inca o data in plus daca mai era nevoie...e clar ca jocurile (si nu numai) trebuiesc duse pana la capat, pentru a-ti forma o parere cat mai apropiata de realitate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 27 FirstFirst ... 17 25 26 27