Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 33 of 60 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #641 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    It is done... level 23 Soldier paragon, 32 ore si 31 de minute,
    . Pur si simplu un joc epic, pe masura ce avansam imi tot spuneam ca nu se poate sa fie mai frumos in continuare si de fiecare data ma inselam. In special spre final designul nivelelor e de nota 10, iar
    m-a lasat cu ochii larg deschisi si cu fiori pe ceafa Cateva probleme tehnice si anumite decizii neinspirate de afisare a informatiilor pe ecran scad nota, in final sunt in totalitate de acord cu media metacritic, 94/100.
    ps: Sunt curios ce greutate va avea decizia de a

2. #642 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    M-am chinuit la ea pana la sfarsit ...si dupa ce am terminat ultima misiune se zbenguia prin nava ca nu ii venea sa creada ca m-am intors pentru ea...dar still no sex...nerecunoscatoarea.Cand am vazut meniu ala la Jack ...screw you Kelly.

3. #643 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @Khan: Poate nu ai pierdut prea mult timp scanand planete. Se pare ca eu am timpul record. Pe insanity cred ca imi va lua mai mult. Am deja 26 ore si mai am de facut 5 misiuni de loialitate, sa o iau pe Tali plus misiunea ei, IFF si restul. Am innebunit pe nava collector, imediat dupa ce am luat legatura cu EDI.

4. #644 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    si eu am deja 35 ore si inca mai am o misiune de loialitate no need to rush

still bioshock2 sta pe raft si ma mananca la degete

5. #645 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Daca va spun ca primul run l-am facut in 50 h:01 min., nu ma credeti. Adevarul e ca eu am ales sa continuu jocul dupa misiunea finala, ca sa pot termina ce-ncepusem cu Jack. Poate se incarca mai repede pe consola decat pe PC de mi-a luat mie atata timp.

6. #646 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Primul run mi-a luat putin peste 39 de ore, Soldier, Paragon, lvl 26. Casualty: Mordin. Am ramas in joc si eu, fac side quest-uri pe planete obscure .

7. #647 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mah...superb joc. Si atat.

8. #648 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    L-am terminat si eu (in sfarsit). Nu cred ca sunt necesare cuvinte de lauda, epitete, metafore, etc pentru ca nu ar ajunge. Este o continuare demna de primul titlu care dezvolta saga comandantului Shepard foarte bine. Sper ca finalul trilogiei sa se ridice la inaltimile impuse de primele doua parti.

In cartea mea are nota 9.9.

9. #649 SP
    Member Devergo's Avatar
    L-am terminat si eu dupa o pauza.Am facut absolut toate misiunile si upgrade-urile din joc,a scapat toata lumea,am adunat toti pestii,toate machetele de nave,pet in Tuchanka,sweet love in the generator room etc.
    un joc incredibil,nota 9.5/10 (deoarece stiu ca ME 3 imi va depasi toate asteptarile)

HOLY ****....Legion is doing the robot dance lol

10. #650 SP
    Member drik's Avatar
    Eu inca ma mir ca nu i s-a parut nimanui ideea de Human Reaper umm... nu atat de.. de .. buna...

Ce incearca mai exact sa faca? Un nene gigant care umbla prin spatiu si distruge planete?

Wait...

Oh...
    Attached Images Attached Images 762410_f520.jpg

11. #651 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu nu cred ca faceau doar unul ci ar fi facut o armata care sa o inlocuiasca pe aia de Reaperi traditionali.

Urmand ciclul vietii din dialogul Sovereign - Shepard eu banuiesc ca navele actuale doresc sa atace/distruga pamantul urmand sa se autodistruga pentru a intra in scena Human Reapers la viitoarea apocalipsa (peste 55000 de ani sau cand o fi). Nu m-ar mira ca Sovereign sa fi avut ADN de Prothean in el.

12. #652 SP
    Member drik's Avatar
    Dintr-un standpoint al designului mi se pare idiotic... Daca din perspectiva reaperilor omul este o rasa demna de consumat, ce lasa de inteles din joc e un pic stramb.

Omul in sine are avantajul de a fi condus de principii specific umane, daca ar fi vrut sa absoarba ceva, ar fi fost pshicul uman, asta face din om o rasa speciala fata de altele. Omul a iesit victorios din cauza incapatanarii sale specifice, sheer willpower, cu toate ca sunt cea mai noua rasa intre cele galactice.

Nu stiam ca forma corpului uman face un design bun de nava sau carnea/ADNul uman face un blindaj special... Daca ar fi sa urmam firul evolutiei Reaperilor ca cel explicat de ei, adoptand calitati specifice unor rase worthy, ar fi trebuit sa arate ca un Prothean gigant zburand prin spatiu, nu ca un calamar din metal...

Din nou, nu se explica nicaieri convingator necesitatea formei umane, asta incluzand ochi mari, dinti, (gura for that matter) pentru a crea un model avansat de reaper... E ca si cum am o motocicleta si vreau sa fac una mai rapida punandu`i 4 picioare de robot...
    Forma umana este o forma ineficienta de nava spatiala... Just saying.
    Attached Images Attached Images terminator_movie__2_.jpg

13. #653 SP
    Member Devergo's Avatar
    Well....there's one thing we know for sure...Shepard would do that too! "Shepard: Reapers deserve some lovin' too,even if it's from behind"

14. #654 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Well....there's one thing we know for sure...Shepard would do that too! "Shepard: Reapers deserve some lovin' too,even if it's from behind"
    The Reaper would be too tight for Shepard...

15. #655 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Terminam si noi cu spoilerele ?

16. #656 SP
    Member drik's Avatar
    Unii spun sa nu mai scriem cu butoane peste tot altii inca vin la masa cu aceeasi "spoilers!!!11"... Credeam ca la cat s-a discutat peste tot deja e ingropata povestea jocului...

Human Reaper Video: DO NOT CLICK! SPOILERS!

17. #657 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Primul run mi-a luat putin peste 39 de ore, Soldier, Paragon, lvl 26. Casualty: Mordin. Am ramas in joc si eu, fac side quest-uri pe planete obscure .
    Peste 70 de ore la mine... cu fiecare planeta scanata. Imi doream sa tina mai mult, dar, mai avem si noi job-uri, scoala, facturi de platit

18. #658 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Terminat si eu in fine azi noapte. Damn day job.
    Am jucat de 2 ori misiunea finala pt ca nu mi-a placut ca am pierdut oameni prima data.
    Rezultat final:36+ ore, Vanguard nivelul 26, Paragon 100% + ceva Renegade, Casualty: None.
    Am folosit personajul importat din ME1.
    Dupa ce am terminat, mi-am reinstalat ME1 sa imi amintesc cum era. Interfata era mult mai incarcata...
    Si acum tb sa astept inca 2 ani pt ME3 . Cine stie ce va fi in 2 ani...(hopa, 2012 ?)
    In fine, un joc exceptional, jocul decadei .

Am avut doar doua probleme cu el:
    1. Mining - boooring.
    2. Bugs - Dupa ce Grunt a devenit loial, nu s-a activat niciodata Fortification. Am invatat abilitatea insa prin Advanced Training.

19. #659 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    http://burn360.net/xbox360/mass-effect-2-overrated/
    Playing through Mass Effect 2 on my first go was some kind of experience, one that was absolutely amazing in nearly every aspect of video gaming. I breezed through almost all of the missions and clocked in at just under 16 hours to finish the game in it’s entirety. Like many reviewers I was amazed by what Bioware had accomplished with the title. Revolutionary in more ways than one, Mass Effect 2 has certainly set the bar in terms of visual fidelity and story. It wasn’t until my second play through of Mass Effect 2 did I realize that reviewers probably made a big mistake and here’s why.

20. #660 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    De acord cu ce spune legat de bug-uri, dar abereaza spunand ca doar pe easy si normal, lipsesc. Bug-urile apar doar pe insanity. Nu stiu acum daca asa au considerat ei sa il faca mai greu (iesi din cover aiurea, il bagi sa intre in cover dar ia de doua ori comanda si te trezesti ca sari peste).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 60 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast