Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 60 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #401 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bizar, nici mie nu mi-a vazut vechiul caracter... desi terminasem linistit ME-ul... Eeh, nu-i bai. Facem altul

2. #402 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Bizar, nici mie nu mi-a vazut vechiul caracter... desi terminasem linistit ME-ul... Eeh, nu-i bai. Facem altul
    Pff.. si mie tre' sa-mi ajunga jocul maine. Presimt ca nu-mi va vedea vechiul caracter.

Cumva si tu ai un HDD diferit de cel pe care ai terminat ME1?

3. #403 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred... am de ceva vreme Elite-ul asta. Dar chiar nu ma deranjeaza... nu prea imi place sa-mi "continui" treaba. After all, nu mai sunt vechiul Shepperd... deci nu e normal sa ma refaca cu toate nebuniile pe mine, nu ?

4. #404 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu cred... am de ceva vreme Elite-ul asta. Dar chiar nu ma deranjeaza... nu prea imi place sa-mi "continui" treaba. After all, nu mai sunt vechiul Shepperd... deci nu e normal sa ma refaca cu toate nebuniile pe mine, nu ?
    Pai nu e vorba de echipament, stats si skilluri aici ci de deciziile pe care le-ai luat. Storyline-ul din 2 se contureaza dupa ce ai facut in ME1.

5. #405 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Trebuie jucat cu continuarea din 1. Daca in primul ai luat numai decizii negative, poti juca linistit 2 fara a aduce caracterul.

6. #406 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Mie mi-a vazut salvarea fara probleme (am luat si eu astazi - ma rog, ieri - CE-ul de la Alex).

Mooooaaaaa, ce joc! Chiar nu ma intereseaza ca nu-mi arata THAC0 la arme (gluma, nu sariti ).

7. #407 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Mie mi-a vazut salvarea fara probleme (am luat si eu astazi - ma rog, ieri - CE-ul de la Alex).

Mooooaaaaa, ce joc! Chiar nu ma intereseaza ca nu-mi arata THAC0 la arme (gluma, nu sariti ).

Acelasi CE il cumpar si eu. Iti functioneaza contentul: armura, arma etc?

8. #408 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    rasko contentul nu e blocat ca la gears. (care de fapt nici ala nu e blocat dar daca e forbiden in germania si cum noi ne legam de server nemtesc...)

9. #409 SP
    Da, Rasko, works like a charm . Totul.

10. #410 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    [SFXGame.BioSFHandler_CharacterR?ecord2]
    m_nMaxRenegade=1900
    m_nMaxParagon=1957
    m_srXPFormat=340881
    m_srSpendTalentPointsMessageXBox?=348754
    m_srParagonRenegadeMessageXBox=3?48755
    m_srSpendTalentPointsMessagePC=3?48753
    m_srParagonRenegadeMessagePC=348?755
    m_srSpendTalentPointsMessagePS3=?348755 <<<<
    m_srParagonRenegadeMessagePS3=15?3007 <<<<

Chiar nu stiu ce naiba sa fac...ma apuc de el pe PC, mai astept poate aflam ceva cat de cat concret...i hate this sh!t

11. #411 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    [SFXGame.BioSFHandler_CharacterR?ecord2]
    m_nMaxRenegade=1900
    m_nMaxParagon=1957
    m_srXPFormat=340881
    m_srSpendTalentPointsMessageXBox?=348754
    m_srParagonRenegadeMessageXBox=3?48755
    m_srSpendTalentPointsMessagePC=3?48753
    m_srParagonRenegadeMessagePC=348?755
    m_srSpendTalentPointsMessagePS3=?348755 <<<<
    m_srParagonRenegadeMessagePS3=15?3007 <<<<

Chiar nu stiu ce naiba sa fac...ma apuc de el pe PC, mai astept poate aflam ceva cat de cat concret...i hate this sh!t
    cum ce sa faci? ia-ti xbox iar

12. #412 SP
    Member St Mael's Avatar
    Priceless lol.
    Attached Images Attached Images totallyawesome.png

13. #413 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Another noob question:

Am primit collector's edition. Ce fac pentru content? Trebuie sa merg pe Mass Effect, sa imi fac cont EA etc. sau dau redeem de pe consola la acel cod? Voi cum ati procedat?

14. #414 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Citeam de codurile de DLC incluse cu Dr Pepper. Deoarece nu se vind decat in SUA acele sticle cu cod contemplam ce solutii as avea sa obtin unul din acele:
    1. cersit
    2. furat (am vazut ca au scos piratii un pachet cu toate DLCurile pt varianta de PC)
    Ma rog, e doar DLC. Ma amuza tactica EA de a vinde cat mai mult. Mai ales faza cu blood dragon armor pe care o primesti numai dc iei Dragon Age: Origins.

15. #415 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Another noob question:

Am primit collector's edition. Ce fac pentru content? Trebuie sa merg pe Mass Effect, sa imi fac cont EA etc. sau dau redeem de pe consola la acel cod? Voi cum ati procedat?
    Eu le-am dat redeem direct de pe consola (dar aveam deja cont pe ea.com/bioware).

16. #416 SP
    Member Devergo's Avatar
    CE venit azi la 12.30
    Aveam un cont la EA dp vremea cand jucam BF 2142,a mers redeem fara probleme.
    Mi-a vazut si vechea salvare din MU (256) pe care nu am mutat-o pe hard de frica coruperii ei .Caracterul bun pe care l-am importat nu avea a doua campanie terminata,dar mi-a luat datele din primul run.
    Revin dupa 24 de ore de jucat continuu,lol.

17. #417 SP
    Cu ce clasa jucati? Infiltrator mi se pare cea mai echilibrata. Are de toate. Arme, biotics si bonus, "tactical cloak" care este nemaipomenit dupa ce upgradezi la maxim.

18. #418 SP
    Soldier over here . Am biotici in party, daca vreau, but there's no substitute for firepower.

Dupa ce-l termin mai fac un playthrough cu Vanguard sau Infiltrator.

19. #419 SP
    Nici in primul nu am ales soldier. Am vrut in jocul asta altceva. Nu am vrut sa il transform intr-un 3rd person shooter si atat. Cel putin in 2, am avut lupte in care am tras foarte putin, dar i-am zapacit cu biotics. Este o placere sa le folosesti, mai ales combinate cu ale celorlalti din party.

20. #420 SP
    Member Devergo's Avatar
    Vanguard FTW!
    La misiuni pentru main story ii iau pe thane/garrus si grunt,in rest,iau pe toata lumea,no hard feelings .
    Am 14 ore jucate intr-o singura sesiune si pot sa spun ca e GOTY (imo).Singurele lucruri care ma cam deranjeaza sunt: putine arme (3 din fiecare),putine armuri (am si Dragon Armor dar nah),lipsa statisticilor exacte din primul (vreau eu sa stiu ca am singura arma din univers cu 350 damage) si...cel mai enervant lucru,farm-ul pentru minerale (2-3 ore de scanat te fac sa plangi).Ma rog,astea sunt nimicuri in comparatie cu calitatea generala a jocului,pacat ca trebuie sa ma culc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 60 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast