Ciudat, mie mi le-a cerut o singura data.
Monky, eu stiam ca cere discul 2 doar o data pe la mijlocul campaniei dupa care mai cere primul disc o singura data inainte de misiunea finala. Nu prea m-am omorat cu misiunile optionale N7 dar am presupus ca alea se afla fiecare si pe primul si pe al doilea disc, altfel ar fi aiurea sa schimbi discurile de pe o misiune optionala pe alta fiindca dupa ce termini cu una se intampla sa nimeresti sa te apuci de alta care sa afla pe celalalt disc.
Nu stiu, eu am luat toate planetele la rand... poate de-aia. Imi place sa cred ca n-am ratat una (cred ca am terminat jocul cu de 20 de ori mai multe minereuri decat aveam nevoie).
In sfarsit am terminat si eu.
De fapt am terminat acum vreo ora jumate dar din cauza unui bug, imediat dupa ce am terminat si am iesit din cabina m-am trezit intr-un alt savegame (?? WTF ?? cu vreo 2 ore inainte, si Omega 4 lipsea de pe harta).
Se pare ca puteam face quest-ul pentru Legion inainte de Omega 4 Relay deci n-am fost nevoit sa fac backtracking. Paragon pentru Jack s-a terminat cu lacrimi in ochi ca Demi Moore in fantoma. Epic
Iau o pauza sa ma limpezesc, poate se limpezesc si bugurile si-i dam cu curaj pe Insane. O intrebare am referitor la asta: pe Insane daca dau Import ME2 character continui de la nivelul meu? Sau exista vreo sansa sa fac Level 30 pe normal, continuand salvarea si cautand sidequests (desi ma indoiesc ca ma ridica de la level 26).
Primul DLC vine maine.
Cerberus Assault Armor
Cerberus assault armor is designed for shock troops, turn the tide of battle against creatures or forces that would decimate normal soldiers.
Increases heavy weapon ammo capacity by +10%
Increases shields by +10%
Increases health by +10%
M-22a Eviscerator Shotgun
The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.
Ce level ati avut cand ati inceput misiunea finala? Eu momentan sunt soldier level 23, mai am cateva misiuni secundare si cred ca pot inainta spre misiunea finala. Ce ma sfatuiti?
25, aproape de 26. Termina tot ce ai secundar intai.
Nu mai ai cu ce sa ridici in run-ul asta. Eu am inceput cu import din ME 2. Multi recomanda sa nu incepi pe insanity cu level mare pentru ca este greu de la inceput. Am facut exact pe dos. Daca tot este insanity, sa fie cap-coada.
Inca un sfat pentru insanity: alegeti-va cu grija coechipierii, in functie de inamicii din fiecare misiune.
aha, deci asteptarea e cheia
jack nu ma mai baga in seama ca i-am spus ca e proasta ca se leaga de mirandacatfight
deci jocul asta ma da pe spate.
cum sa il descriu intr-un cuvant ........... CUCERITOR
stau si ascult absolut fiecare cuvant, incredibil cata munca a intrat in el.
eu tot zic ca jocul asta cu coop era o revolutie.
inchipuiti-va doar ca participa doi la dialoguri si au discutii gen "good cop bad cop" sau si mai tare: o vor ambii pe miranda, cred ca m-as prapadi de ras.
dialoguri in coop, cred ca e o idee de retinut.
---------- Post added 09-02-2010 at 07:09 PM ----------
coop joke:
miranda to shepard: you know ... you're not the first ... bodopsx was here before![]()
Bookmarks