Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 60 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #561 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ciudat, mie mi le-a cerut o singura data.

2. #562 SP
    Member St Mael's Avatar
    Monky, eu stiam ca cere discul 2 doar o data pe la mijlocul campaniei dupa care mai cere primul disc o singura data inainte de misiunea finala. Nu prea m-am omorat cu misiunile optionale N7 dar am presupus ca alea se afla fiecare si pe primul si pe al doilea disc, altfel ar fi aiurea sa schimbi discurile de pe o misiune optionala pe alta fiindca dupa ce termini cu una se intampla sa nimeresti sa te apuci de alta care sa afla pe celalalt disc.

3. #563 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu, eu am luat toate planetele la rand... poate de-aia. Imi place sa cred ca n-am ratat una (cred ca am terminat jocul cu de 20 de ori mai multe minereuri decat aveam nevoie ).

4. #564 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    In sfarsit am terminat si eu.

De fapt am terminat acum vreo ora jumate dar din cauza unui bug, imediat dupa ce am terminat si am iesit din cabina m-am trezit intr-un alt savegame (?? WTF ?? cu vreo 2 ore inainte, si Omega 4 lipsea de pe harta).

Se pare ca puteam face quest-ul pentru Legion inainte de Omega 4 Relay deci n-am fost nevoit sa fac backtracking. Paragon pentru Jack s-a terminat cu lacrimi in ochi ca Demi Moore in fantoma. Epic

Iau o pauza sa ma limpezesc, poate se limpezesc si bugurile si-i dam cu curaj pe Insane. O intrebare am referitor la asta: pe Insane daca dau Import ME2 character continui de la nivelul meu? Sau exista vreo sansa sa fac Level 30 pe normal, continuand salvarea si cautand sidequests (desi ma indoiesc ca ma ridica de la level 26).

5. #565 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Primul DLC vine maine.

Cerberus Assault Armor
    Cerberus assault armor is designed for shock troops, turn the tide of battle against creatures or forces that would decimate normal soldiers.
    Increases heavy weapon ammo capacity by +10%
    Increases shields by +10%
    Increases health by +10%

M-22a Eviscerator Shotgun
    The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.
    Attached Images Attached Images masseffect_dlc.jpg

6. #566 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    arata cel mai bine din tot dlc

7. #567 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ce level ati avut cand ati inceput misiunea finala? Eu momentan sunt soldier level 23, mai am cateva misiuni secundare si cred ca pot inainta spre misiunea finala. Ce ma sfatuiti?

8. #568 SP
    25, aproape de 26. Termina tot ce ai secundar intai.

Quote Originally Posted by Khan View Post
    O intrebare am referitor la asta: pe Insane daca dau Import ME2 character continui de la nivelul meu? Sau exista vreo sansa sa fac Level 30 pe normal, continuand salvarea si cautand sidequests (desi ma indoiesc ca ma ridica de la level 26)
    Nu mai ai cu ce sa ridici in run-ul asta. Eu am inceput cu import din ME 2. Multi recomanda sa nu incepi pe insanity cu level mare pentru ca este greu de la inceput. Am facut exact pe dos. Daca tot este insanity, sa fie cap-coada.

Inca un sfat pentru insanity: alegeti-va cu grija coechipierii, in functie de inamicii din fiecare misiune.

9. #569 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

10. #570 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Mai dar nerabdator mai esti. Vezi ca te zic la Mia.
    Las' ca vine si Miranda cand o sa fie pregatita ... stii cum e cu femeile astea.

11. #571 SP
    ai grija tu de rrodu tau

12. #572 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

13. #573 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ai intrat in omega4? daca nu be pacient parca nu stii cum sunt femeile

14. #574 SP
    aha, deci asteptarea e cheia
    jack nu ma mai baga in seama ca i-am spus ca e proasta ca se leaga de miranda catfight

15. #575 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    ai grija tu de rrodu tau
    Ouch. That was low finuleeeee !
    Sa vii pe la mine sa ii facem inmormantarea

16. #576 SP
    deci jocul asta ma da pe spate.
    cum sa il descriu intr-un cuvant ........... CUCERITOR

stau si ascult absolut fiecare cuvant, incredibil cata munca a intrat in el.

17. #577 SP
    deci jocul asta ma da pe spate.
    cum sa il descriu intr-un cuvant ........... CUCERITOR
    Aoleu. Nu mai folosi cunvinte in genul celui scris cu majuscule. Maine poimaine vine vreun "muzician" autohton si isi schimba numele in Mass Effect (Vali Mass Effect ).

18. #578 SP
    eu tot zic ca jocul asta cu coop era o revolutie.
    inchipuiti-va doar ca participa doi la dialoguri si au discutii gen "good cop bad cop" sau si mai tare: o vor ambii pe miranda, cred ca m-as prapadi de ras.

dialoguri in coop, cred ca e o idee de retinut.

---------- Post added 09-02-2010 at 07:09 PM ----------

coop joke:

miranda to shepard: you know ... you're not the first ... bodopsx was here before

19. #579 SP
    Admin MonkY's Avatar
    miranda to shepard: you know ... you're not the first ... bodopsx was here before
    Asta e ca in reclama cu BMW SH

20. #580 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Buuun...am ajuns la ultima misiune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 60 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast