Bine zis "se spunea" ... nu o sa existe o versiune de PS3 , din pacate. Acest joc este sub franciza Microsoft / EA. Au dat banii buni pentru chestia asta. Vechiul si iubitul "Console Wars" ...
Bine zis "se spunea" ... nu o sa existe o versiune de PS3 , din pacate. Acest joc este sub franciza Microsoft / EA. Au dat banii buni pentru chestia asta. Vechiul si iubitul "Console Wars" ...
Praise the Lord.. it's aaliiiiiiiiiiiveeeee
P.S. E activ de ceva vreme, ca ne-am mai dat PM-uri. Doar ca pandeste dintr-un colt intunecat.
Yes, i'm alive. Sunt in sesiune si de asta caut orice motiv sa nu invat.
Chiar sunt curios cu Mass Effect 2. Sper chiar sa fie un nou joc si sa nu il consider doar un expansion.
Chiar stiu baietii sa isi faca marketing.
Pur si simplu nu mai pot parasi noul site ME2 al Bioware.
Mass Effect 2 - Home
Eram complet dezamagit aseara dupa conferinta EA dar astazi am realizat ca dupa prezentarea trailerului au relansat complet site-ul si ofera acolo toate informatiile pe care le-as fi putut dori de la conferinta EA. Acum nu mai ramane decat sa asteptam diseara prezentarea propriu-zisa a ME2 la booth-ul Bioware pentru a afla si mai multe. Din cate am inteles cei de la 1up.com o vor acoperi.
Pana acum a fost intr-adevar un inceput de saptamana fenomenal pentru Microsoft si Xbox.
P.S. De remarcat sectiunea FAQ, unde raspunde la niste intrebari destul de interesante.
Mass Effect 2 - Game Info - Faq
Mass Effect 2 Preview Hands-On Videos - G4tv.com
This is the good stuff.
P.S. Nu pot sa dau embed la clip aici?
Imi pare foarte rau ca eu am jucat ME 1 ca Soldier ( nu are biotics ). extraordinar arata ME 2. Ai vazut cum arata costumele pe aia din "gasca" ta?!
Pure awesomeness!
Si cel mai complet si generos preview de pana acum de la E3. Un hands-on de la Gamespot.
Mass Effect 2 Stage Demo - GameSpot E3 2009 Live Demo
Un keaked video din Mass Effect 2 (SPOLER ALERT!!!),uitativa daca vreti dar contine un spoiler:
Bookmarks