Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 60 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #621 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Singura cale sa faci rost de minereu pentru upgrade-uri este sa stai sa scanezi planete ? Ca e aproape penibil in pisici. Daca e asa e probabil singura bila neagra a jocului. Dar urata. Puteau sa gaseasca o solutie eleganta totusi nu sa adormi in fata televizorului si sa cauti minereu.

2. #622 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Singura cale sa faci rost de minereu pentru upgrade-uri este sa stai sa scanezi planete ? Ca e aproape penibil in pisici. Daca e asa e probabil singura bila neagra a jocului. Dar urata. Puteau sa gaseasca o solutie eleganta totusi nu sa adormi in fata televizorului si sa cauti minereu.
    In fiecare misiune gasesti minereu pe ici pe colo dar insuficient fata de cat ai nevoie. Singura modalitate e scanatul. Incearca sa gasesti planete cu anomaly pentru scanat - astfel se imbina utilul cu placutul.

3. #623 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Off: Ma uitam aseara la PRO TV la un episod din serialul Chuck si parca imi aducea aminte de cineva

4. #624 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    A aparut neseriosul pe aria asta. Sa de domnul ca la tine sa nu gaseasca nimic scanerul ala. Sa intepenesti in fata consolei cu scan-uri de 2 puncte pe fiecare minereu. Lovite-ar bug-urile.

5. #625 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    A aparut neseriosul pe aria asta. Sa de domnul ca la tine sa nu gaseasca nimic scanerul ala. Sa intepenesti in fata consolei cu scan-uri de 2 puncte pe fiecare minereu. Lovite-ar bug-urile.
    Ahahahahaa. Sa-ti moara scannerul la intrare

Pacat ca nu e vreo metoda de transfer, ca-ti trimiteam eu cateva sute de mii de minereuri... Sunt curios daca-mi mai folosesc la un al doilea run

Apropos, cu ce nu prea m-am "inteles" eu, au fost baniii... mai tot timpul eram la limita. E vreo metoda mai desteapta de facut bani ?

6. #626 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt curios daca-mi mai folosesc la un al doilea run
    Nu iti folosesc. La al doilea, primesti cate 50.000 din fiecare si 200.000 credite.

DLC-ul este gratis.

7. #627 SP
    Member Devergo's Avatar
    Vad ca multi au probleme aici:

8. #628 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    /Ignore/Terminat/N00bie

9. #629 SP
    /Jap babulu.

10. #630 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    /Ignore/Terminat/N00bie

/Jap babulu.

Eu va sfatuiesc sa chemati fiecare brigada (diverse, desigur) si sa dati "interval"!!

P.S. Grey filmeaza si pune pe yutub

11. #631 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Superb whohooooo

12. #632 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Am gasit un site care are la preorder atat comic book-urile Mass Effect Redemption cat si setul de AF-uri ce va urma sa apara.

Online Comic Book Store - Things From Another World

Din ce am citit, pot trimite in Romania.
    Daca vor fi persoane interesate (cel putin de Comics - eu le vreau sigur) poate ne unim mai multi pentru a iesi mai bine cu taxa pe transport.
    Cred ca iesim mai ieftin ca pret si ca timp de livrare decat alternativele.

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Superb whohooooo

Eu nu inteleg o chestie.

13. #633 SP
    poate pentru ca ai pierdut mai putin timp in conversatii?
    eu nu am da skip niciodata la o conversatie, am explorat (in dialog) absolut tot, posibil de aici sa apara diferenta.

14. #634 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Urmatorul run va fi pe vanguard insane, ii mai dau o pauza sa mi se refaca puterile.[/SPOILER]
    Nu o se distrezi deloc daca joci cu vanguard pe insane pentru ca trebuie sa stai foarte mult in cover.Toata placerea la vanguard este sa dai biotic charge si sa omori 2,3 inamici cu shotgun-ul , dar pe insane vei fi omorat instant cu aceasta tactica.

15. #635 SP
    sunt convins ca va fi greu, dar nu cred ca va fi de nejucat... vedem.

16. #636 SP
    poate pentru ca ai pierdut mai putin timp in conversatii?
    eu nu am da skip niciodata la o conversatie, am explorat (in dialog) absolut tot, posibil de aici sa apara diferenta.
    Nici eu nu am dat vreodata skip, in schimb am ocolit de cateva ori optiunea de Investigate (unde chiar nu simteam ca mai am nevoie de lamuriri suplimentare, nu mi se parea normal sa stau de vorba doar de dragul dialogului).
    Si totusi, din asta sa fie 3 ore lipsa?

17. #637 SP
    gandeste-te cand iesi la o poveste cu prietenii.
    daca bei si o bere 3 ore nici nu se simt.

18. #638 SP
    Am facut si eu asta, am facut majoritatea lucrurilor.

Am ajuns chiar la nivelul la care
    . Deci sa nu crezi ca am evitat discutiile marunte. Daca intr-o discutie la bere un prieten imi povesteste ce cucerire a facut el n-o sa-l intreb cat poarta tipa la pantof (cam asa mi s-a parut optiunea Investigate in unele situatii).

In fine, nu neaparat ca am petrecut cu 3 ore mai putin, dar ma surprinde si faptul ca am terminat cu level 26 deci cu 3 nivele mai mult

19. #639 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    E Kelly nu Kate xD ...la cat am incercat sa o aduc in cabina mea,reusesti sa o pui sa iti hraneasca pestii dupa ce iei masa cu ea...ce mi se pare bizar e ca mi-am gasit pestii cu burta'n sus si a trebuit sa dau clean tank .Am inceput run nou dar cu Sheppard female si Adept

20. #640 SP
    Da, am ramas cu sechele de la episodul de azi din Lost. Din cate am inteles, Kelly nu moare daca nu avansezi romance-ul cu nimeni din echipa, si dupa ce te intorci de pe Omega 4 iti multumeste.

Poate le-a dat prea multa mancare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 60 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast