Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Dirt Showdown

1. #21 SP
    Member Dasani's Avatar
    Asta e tarmac nicidecum Dirt.Incepe sa devina o epava seria daca o sa continue cu porcaria asta.

2. #22 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...in ultimul timp, tot ce trece de "trilogie" (sau inclusiv) miroase a gunoi...e ok, unii dintre voi va prefaceti ca sunteti raciti ...iar ei ca fac jocuri.

3. #23 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ma... ca are Dirt in nume e o greseala ... dar cum arata asa ... as da 100 ron pe el sa-l joc online cu Rasko, Renegade, koba, angelicu ... and others.

4. #24 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Ma... ca are Dirt in nume e o greseala ... dar cum arata asa ... as da 100 ron pe el sa-l joc online cu Rasko, Renegade, koba, angelicu ... and others.
    La aia 100 lei mai adaugi ceva si iei Twisted Metal si Dirt 3 decat DLC-ul,pardon,jocul de fata

off-topic:
    Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...in ultimul timp, tot ce trece de "trilogie" (sau inclusiv) miroase a gunoi...e ok, unii dintre voi va prefaceti ca sunteti raciti ...iar ei ca fac jocuri.
    asta e un apropo la ME3 si GoW:Ascension ?

5. #25 SP
    Banned cryyo's Avatar

6. #26 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Demo de ieri si pe Xbox Live (foarte probabil si pe PSN).

Este probabil cel mai complex motor grafic pentru racing pe care l-am vazut pe o consola pana acum. Nivelul de detaliu, damage-ul si definitia sunt absolut impresionante. Poate ca-i nu-i la fel de neted si lustruit vizual ca Forza Motorsport dar, vis-a-vis de ce se intampla pe ecran, este cu siguranta mai impresionant. Ma bucur sa vad light bloom-ul disparut aproape complet, gata cu imaginea galbui - invinetita. Coloritul tinde in continuare sa aiba nuante predominante, probabil este o limitare legata de adancimea de culoare procesata de motoarele actualei generatii, insa arata absolut senzational.

Acestea fiind spuse, 8 ball-ul din demo, pista in forma de mucenic (prajiturica din aluat, nu cuviosul) este cea mai dizgratioasa reiterare a unui joc Dirt. E un Destruction Derby colosal, probabil, dar cei care asteapta ceva legat de rally (sau macar de masini carosate pentru competitii similare) mai bine s-ar uita in alta parte.

7. #27 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Maestre, ne riscam??

8. #28 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am atatia nervi pe astia ca imi vine sa cumpar jocul numai ca sa ma duc sa le dau in cap cu el,dar cum nu pot face asta singurul lucru care imi ramane de facut este sa nu le cumpar mizeria de joc/dlc

9. #29 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    probabil primul DLC care va aparea va contine 10 actipilduri pentru masini si 45Gs points.Lame.

10. #30 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    probabil primul DLC care va aparea va contine 10 actipilduri pentru masini si 45Gs points.Lame.
    Qu’est ce que c'est actipilduri? Abțibilduri, maestre, ca daca ne aude ceva ne baga pe region locked pana si abțibildurile . No offence intended, mate!

11. #31 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    yea ,sorry.De cand ma stiu pocesc substantivul asta.No offence taken.(initial am scris "Vinyls" si am zis sa sscriu totusi in romana si l-am pocit.)

Anyway.La dirt 3 au furat pe fata prin DLC-urile lor,au jecmanit de bani lumea.Am adorat seria Dirt pana cand mi-am pus un semn de intrebare la Dirt 3.
    Acum am descarcat demo la asta si nu m-a atras inca sa il incerc.

12. #32 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am luat si eu demo-ul acum si l-am butonat cateva minute si vin cu cateva mini-impresii. Acelasi meniu neschimbat de cativa ani. Intr-adevar, masinile arata bine, se controleaza ok, dar este boooring as hell. Am terminat o cursa si la a 2a, pe la jumate, am iesit. M-am ciocnit putin cu ceilalti, am facut cateva drifturi, am admirat peisajul si cam atat.

13. #33 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Qu�est ce que c'est actipilduri? Abțibilduri, maestre, ca daca ne aude ceva ne baga pe region locked pana si abțibildurile . No offence intended, mate!
    dar voi n-ati colectionat acțipilde cu fotbalisti ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2