Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 22 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 431

Thread: Dante's Inferno

1. #241 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    nu cred ca are vre-o treaba asta. asa este filmuletu de sfarsit. eu am salvat app 20% din oameni, pt ca mi se parea prea boring si tot asta am patit.

oricum, ca o parere personala, jocul asta depaseste GoW 1 si 2. am reusit sa-l termin in 8h incontinuu. un joc care m-a tinut lipit de monitor. l-am jucat intr-o "pauza" de ME2

La GoW 1 si 2 m-am plictisit ingrozitor (parerea mea) si nu am reusit sa le termin nici pana acum.

Imi place viziunea producatorilor asupra iadului.
    Presupun ca ai jucat GoW si GoW2 cand au aparut pe PS2...

Si automat ca "m-am plictisit ingrozitor" e parerea ta. Ce credeai ca vine cineva si spune "Ba nu te-ai plictisit!"

2. #242 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    m-am chinuit la ele si cand au aparut, pe ps2-ul unui prieten si acum 2 ani cand mi-am luat ps2 si tot nu am reusit sa le termin.

3. #243 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    oricum, ca o parere personala, jocul asta depaseste GoW 1 si 2. am reusit sa-l termin in 8h incontinuu.
    Bun, e parerea ta personala. Eu zic ca gow 1 sau 2 ii da clasa fara probleme. Review-ul de la gamespot le zice bine, devine plictisitor dupa un timp si nu te atrage, nu are feeling-ul din gow.

4. #244 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Pana cand imi ajunge si mie jocul pe 13( /cry ) ascult:

Se potriveste perfect.

5. #245 SP
    Member Payutzu's Avatar
    nu pot sa cred ce nota a luat pe IGN 7.5 si pe GAMESPOT 6.5
    daca asta e un joc de nota 7 nu stiu cum se face ca GTA4 e un joc de 10
    bine asta e pararea mea dar totusi nu cred ca asta e un joc de 7

6. #246 SP
    Member Payutzu's Avatar
    eu sunt dezamagit de siteurile care dau note.nu pot sa cred ca asta e un joc de 6.5-7 iar gta4 e un joc de 10
    care m a plictisit dupa 10 min de joc si nici grafica nu era foarte buna
    bine stiu ca nu fac parte din aceiasi categorie de jocuri dar cum poate ala sa ia 10 si asta
    avand o poveste care nu a mai fost pana acu sa ia 7

7. #247 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Avand o poveste care, din ce am vazut/auzit, nu are nici o legatura cu cartea si o grafica jenanta.
    Cred ca-si merita notele, probabil o sa-l iau cand o sa ajunga la 100-120ron.

8. #248 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Payutzu View Post
    nu pot sa cred ce nota a luat pe IGN 7.5 si pe GAMESPOT 6.5
    daca asta e un joc de nota 7 nu stiu cum se face ca GTA4 e un joc de 10
    bine asta e pararea mea dar totusi nu cred ca asta e un joc de 7
    Nu stiu daca e sau nu de nota 7 insa Gta4 sigur nu e de 10...dar na...poate pt cei de la Gamespot Gta4 e perfectiunea intruchipata. Probabil ca o medie de 7 e o nota meritorie pt el avand in vedere ca nu prea are nimic original (cam totul e inspirat din alte titluri) eu ced ca are cate ceva din DMC si din GOW si rezultatul este Dante`s Inferno, cu toate astea mie mi-a placut ce am jucat in Demo si astept jocul full.

9. #249 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu vad ce rost are comparatia cu GTA 4. GTA-ul a luat 10 pentru insumarea multor genuri intr-un mod foarte bun. este un joc pe care il poti juca si re-re-re-re-juca si in single player si in multy player.

Dante, este un joc simplu Hack and Slash. nu exceleaza la nici un capitol. este un joc bun, dar atat. l-am jucat, terminat si savurat, dar atat. gta-ul inca il mai joc, desi a aparut acum 2 ani.

10. #250 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Cred ca ce ii "enerveaza " cel mai mult pe majoritattea este faptul ca avea un potential foarte mare,dar ei s-au multumit sa il faca mediocru.
    Povestea inca de la inceput este foarte fortata,nimeni nu zice ca motivul invocat al sacrificiului personal pt iubire nu este OK,doar ca prea abrut te trezesti cu coasa in mana si in fata usilor catre iad.
    Expozitiunea este tratata cu foarte multa "prostie"(impresia este ca te baga direct in intriga).
    Pt nici un moment nu simti ca esti dante ai impresia ca doar ca esti intr-un button smash grind fest cu multe culori frumoase pe un fundal negru(deoarece culorile utilizate in mare parte sunt negru si derivate ale acestuia pt backround,inteleg ca e totusi iadul si nu ar trb sa fie frumos-dar totusi).E trist cand te gandesti ce ar fi putut sa iasa dc era mai bine sprijinit de story +o gandire mai buna(mult mai buna)a fiecarui level.
    =====
    edit: am jucat din el cateva levele + restul l-am vazut in real time la un prieten(jocul nu l-am cumparat eu ci el)

11. #251 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pe Gamespot, majoritatea userilor i-au dat note de 9.0, 9.5, 8.5, 8.0.
    Attached Images Attached Images game_score_piechart.php.png

12. #252 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    un review din partea baietilor de la Gamespot GameSpot Video: Dante's Inferno Video Review

13. #253 SP
    Member Atrium's Avatar
    Voturile userilor de pe gamespot nu sunt relevante intrucat poti vota chiar daca nu ai jocul. Multi voteaza fiind influentati de trailere si de hype.

14. #254 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Dupe thread, dupe post, totul la dublu pentru acest minunat joc.

15. #255 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Probabil, insa mi s-a parut prea mare diferenta intre nota celui care a facut review-ul si notele userilor. Nici eu nu am jocul, insa il cumpar cum apare la noi, acea nota neinfluentand sub nicio forma decizia mea.

16. #256 SP
    Member drik's Avatar
    Si eu il voi cumpara, reviewul nu mi-a spus nimic nou... Chiar a fost tratat surprinzator de bine laudand prima parte a jocului, eu credeam ca e la fel de prost de la inceput la sfarsit...

17. #257 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    cate dezbateri aici, e simplu daca v-a placut demo-ul (mie chiar foarte mult ) luati-l, daca nu mai asteptati.
    cu siguranta e un joc super indiferent ce spun unii revieweri care oricum nu stiu ce place fiecaruia cel mai mult.

18. #258 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...iar vă luați după cifre?

19. #259 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    eu am dat comanda de el si sincer nu regret , putin imi pasa de acele cifre.

20. #260 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Pe mine ma dezamageste povestea, din ce spuneau ei initial reisea ca va fi foarte apropiata de cea originala insa Visceral au preferat sa distorsioneze originalul si sa creeze o versiune a lor, nu zic pare ceva interesant, insa pentru mine e dezamagitor, conta foarte mult acea poveste in opinia mea. Urmatorul pe lista pentru mine e Castlevania: Lords of Shadow, sper ca cel din urma sa aiba o poveste pe masura numelui si echipelor implicate, ce naiba e vorba de Kojima.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 22 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast