m-am chinuit la ele si cand au aparut, pe ps2-ul unui prieten si acum 2 ani cand mi-am luat ps2 si tot nu am reusit sa le termin.
nu pot sa cred ce nota a luat pe IGN 7.5 si pe GAMESPOT 6.5
daca asta e un joc de nota 7 nu stiu cum se face ca GTA4 e un joc de 10
bine asta e pararea mea dar totusi nu cred ca asta e un joc de 7
eu sunt dezamagit de siteurile care dau note.nu pot sa cred ca asta e un joc de 6.5-7 iar gta4 e un joc de 10
care m a plictisit dupa 10 min de joc si nici grafica nu era foarte buna
bine stiu ca nu fac parte din aceiasi categorie de jocuri dar cum poate ala sa ia 10 si asta
avand o poveste care nu a mai fost pana acu sa ia 7
Avand o poveste care, din ce am vazut/auzit, nu are nici o legatura cu cartea si o grafica jenanta.
Cred ca-si merita notele, probabil o sa-l iau cand o sa ajunga la 100-120ron.
Nu stiu daca e sau nu de nota 7 insa Gta4 sigur nu e de 10...dar na...poate pt cei de la Gamespot Gta4 e perfectiunea intruchipata. Probabil ca o medie de 7 e o nota meritorie pt el avand in vedere ca nu prea are nimic original (cam totul e inspirat din alte titluri) eu ced ca are cate ceva din DMC si din GOW si rezultatul este Dante`s Inferno, cu toate astea mie mi-a placut ce am jucat in Demo si astept jocul full.![]()
nu vad ce rost are comparatia cu GTA 4. GTA-ul a luat 10 pentru insumarea multor genuri intr-un mod foarte bun. este un joc pe care il poti juca si re-re-re-re-juca si in single player si in multy player.
Dante, este un joc simplu Hack and Slash. nu exceleaza la nici un capitol. este un joc bun, dar atat. l-am jucat, terminat si savurat, dar atat. gta-ul inca il mai joc, desi a aparut acum 2 ani.
Cred ca ce ii "enerveaza " cel mai mult pe majoritattea este faptul ca avea un potential foarte mare,dar ei s-au multumit sa il faca mediocru.
Povestea inca de la inceput este foarte fortata,nimeni nu zice ca motivul invocat al sacrificiului personal pt iubire nu este OK,doar ca prea abrut te trezesti cu coasa in mana si in fata usilor catre iad.
Expozitiunea este tratata cu foarte multa "prostie"(impresia este ca te baga direct in intriga).
Pt nici un moment nu simti ca esti dante ai impresia ca doar ca esti intr-un button smash grind fest cu multe culori frumoase pe un fundal negru(deoarece culorile utilizate in mare parte sunt negru si derivate ale acestuia pt backround,inteleg ca e totusi iadul si nu ar trb sa fie frumos-dar totusi).E trist cand te gandesti ce ar fi putut sa iasa dc era mai bine sprijinit de story +o gandire mai buna(mult mai buna)a fiecarui level.
=====
edit: am jucat din el cateva levele + restul l-am vazut in real time la un prieten(jocul nu l-am cumparat eu ci el)![]()
un review din partea baietilor de la Gamespot GameSpot Video: Dante's Inferno Video Review
Voturile userilor de pe gamespot nu sunt relevante intrucat poti vota chiar daca nu ai jocul. Multi voteaza fiind influentati de trailere si de hype.
Dupe thread, dupe post, totul la dublu pentru acest minunat joc.
Probabil, insa mi s-a parut prea mare diferenta intre nota celui care a facut review-ul si notele userilor. Nici eu nu am jocul, insa il cumpar cum apare la noi, acea nota neinfluentand sub nicio forma decizia mea.
Si eu il voi cumpara, reviewul nu mi-a spus nimic nou... Chiar a fost tratat surprinzator de bine laudand prima parte a jocului, eu credeam ca e la fel de prost de la inceput la sfarsit...
cate dezbateri aici, e simplu daca v-a placut demo-ul (mie chiar foarte mult ) luati-l, daca nu mai asteptati.
cu siguranta e un joc super indiferent ce spun unii revieweri care oricum nu stiu ce place fiecaruia cel mai mult.
Pe mine ma dezamageste povestea, din ce spuneau ei initial reisea ca va fi foarte apropiata de cea originala insa Visceral au preferat sa distorsioneze originalul si sa creeze o versiune a lor, nu zic pare ceva interesant, insa pentru mine e dezamagitor, conta foarte mult acea poveste in opinia mea. Urmatorul pe lista pentru mine e Castlevania: Lords of Shadow, sper ca cel din urma sa aiba o poveste pe masura numelui si echipelor implicate, ce naiba e vorba de Kojima.
Bookmarks