Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 431

Thread: Dante's Inferno

1. #41 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    Arma aia lui Dante stie cineva cum se numeste?
    Ryu's scythe...

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi place si ideea de a folosi doua arme in acelasi timp... cu crucea pt. defense sau "back-off you filthy deamons" si cu arma principala pentru "seceris"

3. #43 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Imi place si ideea de a folosi doua arme in acelasi timp... cu crucea pt. defense sau "back-off you filthy deamons" si cu arma principala pentru "seceris"
    ...crucea aia e -ul din Gears of War 2

4. #44 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    ...nu am zis ca dante's inferno e un joc prost si nici god of war 3 un zeu...
    god = zeu (god of war - Ares/Kratos i'm just making fun of the pun
    revenind: mie imi place din ce am vazut pana acum, nu ma astept sa se ridice la valoarea GOW, dar daca e o sa fie pe aproape, jos palaria. i'm getting it oricum .
    pana acum am vazut doar Scythe-ul ca arma, dar exista posibilitatea sa nu fie singura .

5. #45 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Nu am rezistat sa ma uit mai mult de 5 minute la filmulet,nesimtire mai mare de atat nu am vazut pana acum..e copy\paste dupa GoW.

6. #46 SP
    Member sentyno's Avatar
    ^- vezi sa nu .

7. #47 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Nu am rezistat sa ma uit mai mult de 5 minute la filmulet,nesimtire mai mare de atat nu am vazut pana acum..e copy\paste dupa GoW.
    E ca si cum ai zice ca toate FPS-urile sunt clone dupa Doom.
    Putem spune ca God of War a definit "third person action genre-ul" cum GTA a definit stilul "sandbox". Asta nu inseamna ca titlurile care folosesc acelasi "gameplay mechanic" sunt copy/paste.
    Eu ii voi cumpara si pe Dante si pe Kratos oricum. Ambele jocuri arata super fun. I love violence!

8. #48 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pun pariu ca daca Dante's Inferno era exclusivitate PS3 cei care critica jocul acum s-ar fi abtinut.

9. #49 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    domne, nu ma deranjeaza ca aduce a GoW. eu sunt curios cum arata infernul in viziunea lor. daca le reuseste partea artistica, atunci eu cred ca cel putin jumatate din succesul jocului este asigurat. sper sa nu se cenzureze sau sa se modifice radical anumite parti (doar de dragul unui rating mai mic). din ce vad eu, EA prinde curaj pe zi ce trece si asta e un lucru un bun. as zice chiar ca pe timp de criza ei joaca ofensiv (IP nou, gore, violenta, story), trend care a inceput de anul trecut. vedem ce iese.

10. #50 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

11. #51 SP
    Member Skaar's Avatar
    Tare de tot jocul asta... mor de nerabdare pana apare

12. #52 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Multe miscari aduc al naibii de bine cu God of War Varza din gradina vecinului se pare ca e mai buna. Dar este ok, la acest gen de jocuri nu prea se mai pot aduce inovatii din cate am remarcat in ultima vreme. Sa speram ca povestea va fi impecabila.

13. #53 SP

14. #54 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Dupa parerea mea arata foarte bine, daca va avea atmosfera creepy si art design de sa te ia cu fiori cred ca va avea succes, eu unul il voi lua din prima zi, ma gusta, i'm going to hell.

15. #55 SP
    Member Skaar's Avatar
    Se pare ca va aparea si un film animat "Dante's Inferno" tot in aceeasi luna in care se lanseaza si jocul.
    Dante's Inferno Animated Film

16. #56 SP
    Quote Originally Posted by Skaar View Post
    Se pare ca va aparea si un film animat "Dante's Inferno" tot in aceeasi luna in care se lanseaza si jocul.
    Dante's Inferno Animated Film
    I'm pretty impressed already!
    Arata foarte bine animatia

17. #57 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Pentru mine va fi cu siguranta Bluray-ul cu numarul 2 pe tricou, primul a fost Resident Evil Degeneration. Va merita fiecare banut.
    Despre joc, este un must have pentru mine, alaturi de Castlevania: Lord of Shadow.

18. #58 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Arata foarte bine . La unele combo-uri seamana putin cu God of War , dar doar atat .

19. #59 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Vesti bune,demo in decembrie cu primul nivel in intregime:

Dante's Inferno demo burning up Xbox 360 and PS3 next month

20. #60 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Vad ca la fiecare release nou de la Visceral apare si o animatie ( ca la Dead Space ), dar mie nu-mi place cum arata. Prea anime. Daca il faceau gen Disney, whoa whoa whoa. :X That **** would've rocked.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast