Imi place si ideea de a folosi doua arme in acelasi timp... cu crucea pt. defense sau "back-off you filthy deamons" si cu arma principala pentru "seceris"![]()
god = zeu (god of war - Ares/Kratosi'm just making fun of the pun
revenind: mie imi place din ce am vazut pana acum, nu ma astept sa se ridice la valoarea GOW, dar daca e o sa fie pe aproape, jos palaria. i'm getting it oricum.
pana acum am vazut doar Scythe-ul ca arma, dar exista posibilitatea sa nu fie singura.
Nu am rezistat sa ma uit mai mult de 5 minute la filmulet,nesimtire mai mare de atat nu am vazut pana acum..e copy\paste dupa GoW.
E ca si cum ai zice ca toate FPS-urile sunt clone dupa Doom.
Putem spune ca God of War a definit "third person action genre-ul" cum GTA a definit stilul "sandbox". Asta nu inseamna ca titlurile care folosesc acelasi "gameplay mechanic" sunt copy/paste.
Eu ii voi cumpara si pe Dante si pe Kratos oricum. Ambele jocuri arata super fun. I love violence!![]()
Pun pariu ca daca Dante's Inferno era exclusivitate PS3 cei care critica jocul acum s-ar fi abtinut.
domne, nu ma deranjeaza ca aduce a GoW. eu sunt curios cum arata infernul in viziunea lor. daca le reuseste partea artistica, atunci eu cred ca cel putin jumatate din succesul jocului este asigurat. sper sa nu se cenzureze sau sa se modifice radical anumite parti (doar de dragul unui rating mai mic). din ce vad eu, EA prinde curaj pe zi ce trece si asta e un lucru un bun. as zice chiar ca pe timp de criza ei joaca ofensiv (IP nou, gore, violenta, story), trend care a inceput de anul trecut. vedem ce iese.
Multe miscari aduc al naibii de bine cu God of WarVarza din gradina vecinului se pare ca e mai buna. Dar este ok, la acest gen de jocuri nu prea se mai pot aduce inovatii din cate am remarcat in ultima vreme. Sa speram ca povestea va fi impecabila.
Dupa parerea mea arata foarte bine, daca va avea atmosfera creepy si art design de sa te ia cu fiori cred ca va avea succes, eu unul il voi lua din prima zi, ma gusta, i'm going to hell.
Se pare ca va aparea si un film animat "Dante's Inferno" tot in aceeasi luna in care se lanseaza si jocul.
Dante's Inferno Animated Film
Pentru mine va fi cu siguranta Bluray-ul cu numarul 2 pe tricou, primul a fost Resident Evil Degeneration. Va merita fiecare banut.
Despre joc, este un must have pentru mine, alaturi de Castlevania: Lord of Shadow.
Vesti bune,demo in decembrie cu primul nivel in intregime:
Dante's Inferno demo burning up Xbox 360 and PS3 next month
Vad ca la fiecare release nou de la Visceral apare si o animatie ( ca la Dead Space ), dar mie nu-mi place cum arata. Prea anime. Daca il faceau gen Disney, whoa whoa whoa. :X That **** would've rocked.
Bookmarks