Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cine este adevaratul gamer?

Voters
229. You may not vote on this poll
 • Joacă tot ce prinde

  113 49.34%
 • Joacă numai preferatul lui

  116 50.66%
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 84

Thread: Gamer este cel care...

 1. #1 SP
  Banned Chifteluta's Avatar

  Gamer este cel care...

  Să mă explic:
  1. Este vorba de jucătorii care sar imediat pe orice joc apărut, îl termină sau nu, au o vastă experienţă, ştiu multe despre jocuri în general, ai ce să discuţi cu ei, dar, niciodată nu disecă un joc, nu-şi pierd timpul cu amănunte, fac în general rapid questurile principale, iar un joc odată terminat adună praf. După care încep rapid altul, trăiesc cu intensitate momentul, după care îl uită la fel de rapid cum l-a început.
  2. Jucatorii care în general joacă între 1-3 jocuri, se axează numai pe acestea, îşi dedică timpul liber lor, ajung la o perfecţiune visavis de gameplay, pentru ei nu există alte jocuri. Sunt maeştrii. Pot ajunge în elita gameristică. Dar dacă-i întrebi de alte jocuri, nu sunt în stare să scoată două cuvinte, sau resping cu hotărâre alte păreri. Aceşti jucători joacă în general un singur joc sau o singură franciză.

  Deschid threadul acesta din curiozitate, pentru a afla părerea voastră. Eu personal, am votat varianta 2. Iniţial vroiam să bag încă o opţiune de vot „ambii sunt gameri”, dar m-am gândit că multe voturi se vor duce acolo, aşa că vă invit la câteva secunde de meditaţie.

 2. #2 SP
  Senior Member istrategie's Avatar
  Eu ma joc toate jocurile bune care imi plac. Nu joc toate jocurile de 4 si 5. Acum as putea sa trec si pe varianta a doua pentru ca apare Killzone 2.

 3. #3 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Ar fi trebuit si o varianta de mijloc.

 4. #4 SP
  Senior Member h0stile's Avatar
  man, asta e ca si cum ai avea de ales sa-ti traiesti toata viata alaturi de sotie sau toata viata burlac, insa realitatea ne spune ca multi au neveste, dar se comporta ca in burlacie

  personal prefer sa joc cam tot ce imi place la prima vedere si sa aprofundez pe cele care chiar imi plac. nu vreau sa-mi pun ochelari de cal si sa fac plecaciuni in fata unui singur titlu. imi place varietatea (nevasta-mea, de ex, a banat Tailanda de pe lista destinatiilor de vacanta). in plus, daca toata lumea ar fi facut asta pina acum, nici un producator nu ar mai avea vinzari pentru titlurile viitoare, iar majoritatea ar fi dat faliment, deci implicatii destul de serioase. pentru mine gamer este ala care stie ce spune. eu nu am cum sa stiu daca icsulescu s-a jucat Y sau Z ore un anumit titlu, insa in momentul in care dechide gura se vede clar daca are experienta sau nu.

 5. #5 SP
  Senior Member G3ox's Avatar
  prefer varietatea dar tin si la calitatea jocurilor , cand se termina un joc rareori ma intorc inapoi la el numai daca sunt achievmenturi mai "interesante"

 6. #6 SP
  Member cristi-dinu's Avatar
  Nu te numesti gamer daca nu ai jucat cel putin cate 2 - 3 jocuri din fiecare categorie si daca se poate de pe mai multe platforme. Abia dupa ce ai vazut cu ce se mananca poti sa-ti faci o idee, poti sa faci comparatii si poti sa vorbesti cat de cat obiectiv despre jocuri sau console.

 7. #7 SP
  Member yoyokid's Avatar
  chiar nu stiu ce sa aleg...eu joc ce imi place dupa:Coperta....trailer etc...Daca nu e cum m-am asteptat joc altul care imi place...il termin...si porma revin la ala naspa pt. mne...niciodata nu las un joc neterminat

 8. #8 SP
  I Unlimited Bitza's Avatar
  Eu joc tot ce prind,daca-mi place joc jocul rspectiv,il rejoc de mai multe ori cu aceeasi placere,vezi God of War,Diablo etc.
  Nu sunt genul care joaca un anume,nu particip la concursuri dedicate unui anumit joc.Eu joc din placere,just for fun.

 9. #9 SP
  Senior Member erik95's Avatar
  Eu joc aproape tot ce-mi place. Nu joc o anumita franchiza,dar nici orice joc.
  In poll cred ca trebuia sa mai existe o optiune

 10. #10 SP
  Member cloud's Avatar
  nu cred ca esti "mai gamer" daca joci tot ce misca. de ex. de-a lungul timpului am prins pe console titluri care m-au lasat rece. ex. l-am preferat pe mario in detrimentul lui sonic, gran turismo in detrimentul nfs-ului, genul gta m-a lasat tot timpul rece samd. asta nu inseamna ca daca am jucat 5 min. sonic si 10 min. nfs nu sunt gamer (sau cel putin asa imi place mie sa cred).

 11. #11 SP
  Senior Member erik95's Avatar
  Quote Originally Posted by cloud View Post
  nu cred ca esti "mai gamer" daca joci tot ce misca. de ex. de-a lungul timpului am prins pe console titluri care m-au lasat rece. ex. l-am preferat pe mario in detrimentul lui sonic, gran turismo in detrimentul nfs-ului, genul gta m-a lasat tot timpul rece samd. asta nu inseamna ca daca am jucat 5 min. sonic si 10 min. nfs nu sunt gamer (sau cel putin asa imi place mie sa cred).
  Aici iti dau dreptate

 12. #12 SP
  Taw
  Senior Member Taw's Avatar
  Optiunile din poll nu sunt corecte dupa parerea mea.
  Eu joc doar ce-mi place, dar joc de sparg.
  Dumy nu poate fi numit gamer ca joaca doar Fifa 09 dar il stie pe de rost in comparatie cu unu ce a trecut prin 100 jocuri dar nu-si aminteste nimic din ele?
  Conteaza cat timp petreci cu jocurile, NU ce joci.

 13. #13 SP
  Senior Member eXistenZ's Avatar
  eu joc doar ce imi place

 14. #14 SP
  Senior Member apbaciu's Avatar
  Joc doar ce imi place(adica jocurile care au primit note mari) am avut o tentativa sa incerc si eu odata jocurile care au primit note mici dar se pare ca niciunul nu mi-a acaparat atentia.

 15. #15 SP
  Senior Member huber's Avatar
  joc doar ce imi place nu cumpar jocuri doar ca sa am un numar mai mare de jocuri in colectie

 16. #16 SP
  Senior Member Enthroll's Avatar
  joc doar ce imi place/ma intereseaza. ce imi place mai mult joc de mai multe ori, aprofundez ca sa zic asa
  dar asta nu inseamna ca nu cunosc alte jocuri. nu-mi place sa joc doar ca sa stiu ca am jucat/terminat un joc si sa trec pe o lista. pot fi considerat un gamer? nu-mi pasa. i play because i'm having fun playing and i play only what's fun for me

 17. #17 SP
  Member dogdan's Avatar
  joc cam tot ce prind, rareori il rejoc doar daca mi-a placut foarte mult ex: mafia,fable TLC,fifa, etc.

 18. #18 SP
  Banned nurv's Avatar
  Joc doar ce imi place: FPS-uri, racing si fighting.

 19. #19 SP
  Member MisterJuice's Avatar
  Joc ce-mi place si ce e bun !

 20. #20 SP
  Senior Member Mask's Avatar
  Joc ce-mi place ...Nu pot sa zic ca ma axez pe 4-5 jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

 1. Replies: 23 Last Post: 17-11-2015, 23:51
 2. Replies: 54 Last Post: 12-05-2013, 10:18
 3. Replies: 7 Last Post: 27-11-2011, 23:20
 4. Care este cel mai potrivit joc cu masini pt PS3? By alin18 in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 34 Last Post: 08-05-2011, 20:37
 5. Care este cel mai bun publisher ? By MonkY in forum Polls
  Replies: 60 Last Post: 29-12-2010, 21:59

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts