Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cine este adevaratul gamer?

Voters
229. You may not vote on this poll
  • Joacă tot ce prinde

113 49.34%
  • Joacă numai preferatul lui

116 50.66%
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 84

Thread: Gamer este cel care...

1. #41 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    De acum joc numai jocuri de se joaca f mult in multyplaier
    (Call of Duty, MW 2, Halo 3 ODST)
    da, tu cu masina viitorului.

2. #42 SP
    Member klausn's Avatar
    Joacă numai preferatul lui

3. #43 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    klaus esti un fel de zeu al comentariilor inutile, tine-o tot asa

4. #44 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Cred ca un gamer adevarat e o persoana care stie sa aprecieze un joc bun,nu trebuie neaparat sa sara pe toate jocurile.

5. #45 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by cornel View Post
    klaus esti un fel de zeu al comentariilor inutile, tine-o tot asa
    Ce destept poti fi mai.Eu am scris varianta pe care am Votat-o dar tu esti prea inteligent pentru a face legatura intre ceea ce am scris eu si subiectul threadului.Si apropo, multumesc ca m-ai facut zeu,nu mi s-a mai spus.

6. #46 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Conteaza abilitati si cunostinte in rest ce joaca ii treaba gamer-ului

7. #47 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Gamer este cel care apreciaza jocurile bune.
    Joc jocuri amuzante numai...si ceva ce nu pot face in viata reala.(Whatever you do in real life can't be as cool as in a game)
    Adica exclus sporturile (pot sa joc si in viata reala => mai amuzant)
    Nu imi plac racing game-urile dar burnout , carmagedon si mario kart fac exceptie!
    Katamari damacy , patapon , Mario , Conker .

8. #48 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Imi place sa incerc mai tot si ce nu imi place sa le schimb. De multe ori mi s-a intamplat din trailer sau din filmulete online sa am impresia ca nu este genul meu de joc iar cand l-am jucat am fost de alta parere.

9. #49 SP
    Junior Member Pro-Gamer's Avatar
    In general sar pe orice apare nou , daca arata bine din gameplay , review ( nu ma iau dupa note ) etc... Ii plictisesc pe toti cand vorbesc despre jocuri Uneori joc si 10 jocuri odata , e cam greu cu controalele , ca te obisnuiesti cu cele ale unui joc , apoi treci la altul , dar in rest e bine ...

10. #50 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Joc jocuri care imi plac, nu ca sa scot trophy-uri sau achievement-uri cum fac altii, de multe ori joc un joc si il termin, nu incep mai multe de odata ca innebunesc.Daca imi place un joc la nebunie cum mi-a placut Uncharted il fac platinum...daca vreau, ca asa imi place si Dead Space si-l voi reincepe in curand, dar nu-l fac platinum ca nu am chef si timp si probabil il voi vinde dupa ce-l termin...

11. #51 SP
    Junior Member zxpy's Avatar
    gamer poate fi orcine isi dedica mare parte din timpul sau liber in schimb POR GAMER este acela care stapansete cu adevarat un joc si este capabil sa concureze cu oricine la un nivel inalt dand dovada de iscusinta,insa mai nou multi sunt dispusi sa dedicemare parte din timpul lor,asa ca eu zic ca aceasta "rasa" devine tot mai rara si doar cei care dau dovada de inventivitate in folosirea anumitor mijloace standart sa reusesca ceva spectaculos
    ceva de genu:

12. #52 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Gamer este cel care joaca din pasiune, nu din plictis.

13. #53 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    eu ma joc cam tot ce prind dar stiu sa apreciez un joc bun care chiar il termin in 2 3 zile si un joc care ma enerveaza cat de prost facut e

14. #54 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    joc ce mi place,iar inainte sa mi iau un joc ma documentez BINE pt a fi sigur k nu dau rateu,iar cand prind un joc bun care sa mi si placa sunt pur si simplu fascinat

15. #55 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu joc doar jocurile care-mi plac si au review score-uri mari.

16. #56 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    au review score-uri mari.
    La faza asta nu te poti numi gamer

17. #57 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    La faza asta nu te poti numi gamer
    Eu nu cumpar jocuri care nu-mi plac.Eu cumpar care sunt pe placul meu.Daca sunt mai multe jocuri care-mi plac, atunci decid prin review score.SUNT gamer si sunt mandru.

18. #58 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Nu mi se pare normal ca sa joci ceva ce nu-ti place la urma jocuriile sunt for fun un mod de recreere deci idea in sine intra in contracditie, in ultimu timp mi se pare ca sunt care uita ca jocuriile is doar atat: jocuri lol.

@JeNel: un mic sfat totusi nu te lua dupa review-uri asa ai putea sa pierzi jocu vieti tale un exemplu bun ar fii Legend of Dragoon great games bs reviews.

19. #59 SP
    Junior Member KRATOS7's Avatar
    orice joc merita incercat si terminat,sa vezi povestea din el....daca iti place cu adevarat il mai termini o data

20. #60 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Asta daca ai bani de atatea jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast