Joacă tot ce prinde
Joacă numai preferatul lui
Cred ca un gamer adevarat e o persoana care stie sa aprecieze un joc bun,nu trebuie neaparat sa sara pe toate jocurile.
Gamer este cel care apreciaza jocurile bune.
Joc jocuri amuzante numai...si ceva ce nu pot face in viata reala.(Whatever you do in real life can't be as cool as in a game)
Adica exclus sporturile (pot sa joc si in viata reala => mai amuzant)
Nu imi plac racing game-urile dar burnout , carmagedon si mario kart fac exceptie!
Katamari damacy , patapon , Mario , Conker .
Imi place sa incerc mai tot si ce nu imi place sa le schimb. De multe ori mi s-a intamplat din trailer sau din filmulete online sa am impresia ca nu este genul meu de joc iar cand l-am jucat am fost de alta parere.
In general sar pe orice apare nou , daca arata bine din gameplay , review ( nu ma iau dupa note ) etc... Ii plictisesc pe toti cand vorbesc despre jocuri![]()
Uneori joc si 10 jocuri odata , e cam greu cu controalele , ca te obisnuiesti cu cele ale unui joc , apoi treci la altul , dar in rest e bine ...
Joc jocuri care imi plac, nu ca sa scot trophy-uri sau achievement-uri cum fac altii, de multe ori joc un joc si il termin, nu incep mai multe de odata ca innebunesc.Daca imi place un joc la nebunie cum mi-a placut Uncharted il fac platinum...daca vreau, ca asa imi place si Dead Space si-l voi reincepe in curand, dar nu-l fac platinum ca nu am chef si timp si probabil il voi vinde dupa ce-l termin...
gamer poate fi orcine isi dedica mare parte din timpul sau liber in schimb POR GAMER este acela care stapansete cu adevarat un joc si este capabil sa concureze cu oricine la un nivel inalt dand dovada de iscusinta,insa mai nou multi sunt dispusi sa dedicemare parte din timpul lor,asa ca eu zic ca aceasta "rasa" devine tot mai rara si doar cei care dau dovada de inventivitate in folosirea anumitor mijloace standart sa reusesca ceva spectaculos
ceva de genu:
eu ma joc cam tot ce prind dar stiu sa apreciez un joc bun care chiar il termin in 2 3 zile si un joc care ma enerveaza cat de prost facut e
joc ce mi place,iar inainte sa mi iau un joc ma documentez BINE pt a fi sigur k nu dau rateu,iar cand prind un joc bun care sa mi si placa sunt pur si simplu fascinat
Nu mi se pare normal ca sa joci ceva ce nu-ti place la urma jocuriile sunt for fun un mod de recreere deci idea in sine intra in contracditie, in ultimu timp mi se pare ca sunt care uita ca jocuriile is doar atat: jocuri lol.
@JeNel: un mic sfat totusi nu te lua dupa review-uri asa ai putea sa pierzi jocu vieti taleun exemplu bun ar fii Legend of Dragoon great games bs reviews.
orice joc merita incercat si terminat,sa vezi povestea din el....daca iti place cu adevarat il mai termini o data
Bookmarks