Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 204

Thread: Resident Evil 6

1. #161 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Nu l-am jucat inca dar il voi juca cu siguranta. Cumva, am sentimentul ca "cel mai Resident Evil" este Dead Space, in prezent. Cumva, au capturat ideea despre survivor horror in cel mai bun mod. Candva, toata lumea incerca sa fie Resident Evil. Acum, toata lumea incearca sa fie Call of Duty. In fine...
    nu esti la curent...acum Dead Space incearca sa fie Gears of War..doar primele 2 au fost RE-wannabe..

2. #162 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Mai astept pana in noiembrie sa-i mai scada putin pretu si il voi lua si eu.Ma refer la RE6.

3. #163 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cand pretul o sa ajunga pe la 7-8 lire (adica in maxim jumatate de an avand in vedere ce note a luat), poate o sa ma gandesc sa il cumpar. Astept oricum mai multe pareri de la colegii forumisti

4. #164 SP
    Member SepticEye's Avatar
    E ok mai, il joc coop cu amicul si chiar daca initial nu am prea reusit sa ma implic, jocul devine mai bun pe masura ce inaintezi.Cam nasol ca nu are sistem upgrade arme.

5. #165 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Bleah, nu stiu ce a fost in mintea lor cu noul sistem de gameplay, pe mine unul ma enerveaza la culme. Iar toate quicktime events alea sunt dea dreptul enervante. Grafic arata ok, mai ales caracterele sunt bine facute iar povestea e decenta.

Recomandare: cumparati doar daca sunteti uber fani ai serieri si chiar si atunci, doar cand scade sub 15-20 lire.

6. #166 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Guys oare Re6 CE va avea un mare price drops de la 130 de lire??Imi place foarte mult editia de la Game , dar parca si cea de la Gamestop e foarte nice

7. #167 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Guys oare Re6 CE va avea un mare price drops de la 130 de lire??Imi place foarte mult editia de la Game , dar parca si cea de la Gamestop e foarte nice
    Depinde foarte mult cate bucati s-au produs. Dar eu as paria pe o scadere masiva in doar cateva luni, sunt sanse mari sa scada brusc la 45-50 lire pe game sau pe thehut sau in alt magazin. Insa exista si cealalta posibilitate: sa produca prea putin raportat la cerinte si peste cateva luni sa nu-l mai gasesti decat la pret si mai mare (poate considerabil mai mare). Insa probabilitatea asta e mult mai mica si in plus poate fi usor remediata situatia, ca nu-i doare mana sa mai fabrice cateva zeci de mii daca e cerere.

8. #168 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Depinde foarte mult cate bucati s-au produs. Dar eu as paria pe o scadere masiva in doar cateva luni, sunt sanse mari sa scada brusc la 45-50 lire pe game sau pe thehut sau in alt magazin. Insa exista si cealalta posibilitate: sa produca prea putin raportat la cerinte si peste cateva luni sa nu-l mai gasesti decat la pret si mai mare (poate considerabil mai mare). Insa probabilitatea asta e mult mai mica si in plus poate fi usor remediata situatia, ca nu-i doare mana sa mai fabrice cateva zeci de mii daca e cerere.

Mersi de info , asa ziceam si eu.Oricum oricare din ele care va avea un mare price drop sigur voi luaSunt putin dezamagit de ce spune lumea de gameplay la el......

9. #169 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Sunt putin dezamagit de ce spune lumea de gameplay la el......
    Eu nu-s fan si am jucat numai un pic din demo, n-am rezistat ca era totul prea intunecat, nu vedeam nimic si texturile mi s-au parut foarte spalacite. Insa un prieten de-al meu e mai pasionat de RE (i-a placut mult 5) si mi-a zis ca e foarte enervant la gameplay, cica era sa moara odata, a vrut sa-si dea cu un spray din inventory, a selectat spay-ul si avea doar optiunea discard.

10. #170 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Eu nu-s fan si am jucat numai un pic din demo, n-am rezistat ca era totul prea intunecat, nu vedeam nimic si texturile mi s-au parut foarte spalacite. Insa un prieten de-al meu e mai pasionat de RE (i-a placut mult 5) si mi-a zis ca e foarte enervant la gameplay, cica era sa moara odata, a vrut sa-si dea cu un spray din inventory, a selectat spay-ul si avea doar optiunea discard.

Ce mi-a placut din demo a fost leon campaign si foarte putin din jake campaign , ca nah e baiatul lui WeskerDar camera la el e ingrozitoare.Nu merge tot timpul sa faci 180 spin si o cam iei pe cocoasaSi mie mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu noul sitem de spray , gen pastile

11. #171 SP
    camera e un trademark RE....unul dintre putinele lucruri bune pastrate

12. #172 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    camera e un trademark RE....unul dintre putinele lucruri bune pastrate

Inseamna ca nu ai jucat demo la elJoaca re4 si re5 si apoi vorbimCare era mult mai buna camera la ele

13. #173 SP
    Banned tacconi's Avatar
    trebuie sa recunoasteti ca e praf pe langa re5... iar eu aveam atatea asteptari de la jocul asta.... re operation raccon city si re6 egal gunoi...

14. #174 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Resident Evil 6 Has An On-Disc DLC Difficulty Mode

It's been revealed that Capcom has on-disc DLC for their latest game, Resident Evil 6. The good news? It's far less than you might think.
    Modders poking around in the game's source code have discovered a new difficulty mode called No Hope Left, as well as new taunts and melee attacks. The taunts and melee attacks are actually high-end unlockables, not DLC, but that difficulty mode is apparently DLC to be available at a later date.

Capcom has yet to confirm this directly, but did give the following statement to Eurogamer:

"We still have unannounced DLC for RE6 that will be revealed in the coming months and while virtually all such content will not be on the disc there will be one piece of content, that for technical reasons, requires the use of a combination of newly downloaded data and data that is included on the retail game disc."

It seems likely this would be the difficulty mode in question. It is worth noting, however, that this may be free DLC, or part of a DLC pack. So despite what you may be hearing on forums, it's not worth getting angry about quite yet.

15. #175 SP
    frumos de tot..deci dupa ce ca fac ce fac cu seria mai baga si DLC-uri on-disc pentru care e posibil sa fim taxati ulterior

anyway,sa ne amintim pentru ce iubim seria RE

16. #176 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Free DLC Coming to Resident Evil 6

Just over a week after the game's release, Capcom is planning a wave of free DLC for Resident Evil 6. The content will be delivered via a title update in the near future, adding extra functionality to Ada Wong's campaign as well as a new difficulty mode.

Currently Ada Wong's storyline is only accessible to those players who complete RE6's three other campaigns. Ada also operates solo, meaning there's no opportunity for co-op play of any sort. So if you were playing with a friend through the Jake, Chris and Leon arcs, your buddy is cut off from the fourth and final segment of the game.

The title update lifts both of those restrictions, meaning Ada's story will be accessible at any point, and she'll be accompanied by an unnamed partner. So track down your friends if you want to run and gun with a friend.

Lastly, Capcom plans to add yet another difficulty mode to the game, titled "No Hope." There are no details on what kind of adjustments this option will make to the game - Capcom's Unity blog simply calls it "super hard."

17. #177 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

18. #178 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Azi am terminat si eu jocul. Nu mi s-a parut atat de praf asa cum se aude pe internet. Campania cu Leon chiar mi-a placut, restul sunt de umplutura, dar povestea e interesanta. M-am enervat rau la primul capitol cu Ada. Am vazut de prea multe ori scenariu gen se scufunda vasul si vine apa peste tine.
    M-am speriat putin de cateva ori ceea ce este bine pentru ca in resident evil 5 singurul lucru care ma speria era Reaper-u la The Mines.
    Oricum senzatia de o aveai in jocurile vechi nu o sa mai existe. Resident evil 1 a fost primul resident evil pe care l-am jucat si cel mai scary. Si Code Veronica mi-a placut foarte mult.

19. #179 SP
    Vreau sa cumpar cele 3 harti la mercenaries, dar nu le gasesc pe store pe contul meu de US. Cand intru pe contul de UK sunt la Res6 addons. Pe contul de US nu exista addons la resident evil 6. Am jocul cumparat de pe US si presupun ca nu vor functiona daca le cumpar de pe UK. Stie cineva din ce cauza nu sunt pe PSN US?

20. #180 SP
    S-a dat drumul la update version 1.03 (cred). Acum exista o noua dificultate numinta "no hope left" care este super hard si dupa ce mori, cand reinvi la checkpoint nu ti se da viata plina ca pe professional. Acum se poate ajusta field of view din camera options, pentru cei care nu suportau camera prea apropiata.
    Si Campania lui Ada se poate juca co-op ceea ce mi se pare stupid. Imi placea ideea de a fi singur in campania aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast