le pastrez pe toate...dar ce ma enerveaza la xbox e ca de ex la fable II nu pot sa reiau jocul sa incerc the bad side...acum trebuie sa il termin din nou ca sa fac ce mai era de facut dupa ce termini povestea...****ty stuff
Da,la toate jocurile.
Nu,nu vad rostul.
Doar la jocurile in care sunt necesare(Mass Effect,Persona etc.)
le pastrez pe toate...dar ce ma enerveaza la xbox e ca de ex la fable II nu pot sa reiau jocul sa incerc the bad side...acum trebuie sa il termin din nou ca sa fac ce mai era de facut dupa ce termini povestea...****ty stuff
nu le sterg la niciun joc....ocupa putin loc(la casete cum era mai demult, la N64 de ex. nu are rost ca sunt retinute in caseta) si nu stii niciodata cand mai ai nevoie....nu doar atat, la jocurile de Wii am backup la toate save-urile pe SD card...si asta mi-a prins bine odata la Zelda: Twilight Princess...cand in menu am selectat savegame-ul si in loc de "Play" am dat din greseala,graba + baterii pe terminate la Remote 'Delete" ...hopp, repede am iesit, am salvat de pe SD save-ul inapoi, si gata! ce noroc...
![]()
le pastrez pe cele mai importante (final fantasy , god of war ,etc ) ca astea stiu sigur ca o sa le mai joc candva .... si ca sa nu raman niciodata in criza de memorie![]()
Numai de la Diablo 2 LoD le-am pastrat. Am ceva caractere muncite rau pe single. Cu astea chiar nu as avea rabdare sa o iau de la capat. In rest nu am pastrat de la nici un joc.
Bookmarks