Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 116 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1481 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Eu l-am avut insa nu am fost multumit de el,poate datorita faptului ca l-am folosit alaturi de cavani,am auzit ca multi ziceau ca di natale este bun doar daca mai are un atacant pe langa el,adica la care sa paseze!Am fost dezamagit de el din simplu fapt ca nu facea fata la fundasi adik trageau de el pana pierdea mingea si cum in atac era cu cavani care mai tot timpu e prins in alt loc datorita la high defensive work rate si high atacking rate!
    Cand voi avea bani il mai incerc insa alaturi de millito!!!
    In concluzie daca ai banii si nu ai ce face cu ei,poti sa-l incerci cam 10-15 meciuri

2. #1482 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxl View Post
    Mai pun intrebarea odata....isi merita Di Natale banii...l-a avut cineva?
    Este cel mai bun atacant din Italia. Acuma depinde si cum joci , eu de ex sutez mult de la distanta iar di natale e perfect pt asta. Foloseste-l alaturi de Baloteli.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

3. #1483 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Am inceput sa imi vand toata echipa. era prea scump sa cumpar formatii pentru toti jucatorii..

4. #1484 SP
    Aceasta este echipa mea dupa multe incercari esuate ( Brazilieni , italieni , spanioli , africani etc ). Am ajuns la concluzia ca Anglia este campionatul meu Au forta viteza + suturi bune

http://www.ea.com/intl/football/fifa...rk9fyIiM2p:360

5. #1485 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Aveti idee, daca in staff am responsabili cu Dribling, Heading, Passing etc...toti fiind GOLD, au vreo influenta asupra echipelor Bronze? sau trebuie sa caut staff din categoria Bronze?

6. #1486 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cei din staf sunt pentru cardurile care se aplica. Cei + la dribling vor boosta cardurile cu dribling, cei cu + la Heading vor boosta cardurile cu heading si tot asa.
    Intri in My Club si vezi acolo ce factor de boost ai la fiecare...

7. #1487 SP
    Mi-am reconstruit echipa, ati avut dreptate. Altfel se misca jucatorii in teren. As fi vrut sa pun niste poze dar tot nu imi merge site-ul de cateva zile.
    Cand intru pe PS3 o sa fac poze cu telefonul.

8. #1488 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxl View Post
    Mai pun intrebarea odata....isi merita Di Natale banii...l-a avut cineva?
    Ti-am mai raspuns odata in pagina anterioara,de ce nu il cumperi,il folosesti cateva meciuri,daca iti place il tii,daca nu il vinzi,astfel ne scutesti si pe noi de niste intrebari idioate..
    Fiecare are propriul stil de joc,poate pentru unii e extraordinar,iar pentru altii e slab..

9. #1489 SP
    Imi puteti spune exact in ce zi si la ce ora o sa fie pack-urile acelea de 15.000 de coins si cu 24 de item-uri?

10. #1490 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    De obicei,miercurea,cand apare TOTW(Team of the week),ora 8 la noi,6 pm in UK...

11. #1491 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Desi poate sa mai intrebat as vrea sa stiu cum as putea face mai multi coins?

12. #1492 SP
    Cam asa arata deocamdata, vreau sa mai cumpar un atacant, probabil pe Podolski. Sunt foarte multumit de Defoe.

Btw, daca vreti sa cumparati un jucator care sa castige toate duelurile la cap, nu va ganditi la Cavani sau la Crouch... cumparati-l pe David Silva. Am innebunit azi, mi-a dat 3 goluri intr-un meci, cu capul, de langa Agger si Dawson.

13. #1493 SP
    Member ymess's Avatar
    Din trading, iar daca vrei ceva mai concret poti gasi pe youtube canale care sa te ajute. De exemplu FifaTipzHD: FifaTipzHD - YouTube
    Echipa mea din Spania: FIFA Ultimate Team - My Shared Squad | EA SPORTS Football
    Credeti ca ar fi mai bun Benzema decat Falcao, sau sa incerc sa joc cu el LF?

14. #1494 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Ii am pe amandoi,dar cel mai bun dintre cei doi mi se pare Falcao..nu cred ca mai are rost sa cheltui bani si pe Benzema...
    Oricum cel mai bun atacant din Liga BBVA, pe care l-am incercat mi s-a parut Carlos Vela,suna ciudat dar intr-o echipa de 10k,cu care aproape am castigat divizia 1,am fost la 1 pct distanta..s-a descurcat excelent,peste Falcao,Benzema,Soldado..inca nu l-am incercat pe Ronaldo,desi daca imi vand cele 2 echipe pe care le am,mi-l permit...nu ma grabesc,totusi.

---------- Post added 02-02-2013 at 10:14 PM ----------

Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Cam asa arata deocamdata, vreau sa mai cumpar un atacant, probabil pe Podolski. Sunt foarte multumit de Defoe.

Btw, daca vreti sa cumparati un jucator care sa castige toate duelurile la cap, nu va ganditi la Cavani sau la Crouch... cumparati-l pe David Silva. Am innebunit azi, mi-a dat 3 goluri intr-un meci, cu capul, de langa Agger si Dawson.
    Kone>Podolsky,e si mai ieftin

15. #1495 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Pe cine sa aleg dintre Nasri,Toure si Suarez ?

16. #1496 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Depinde ce vrei sa faca?Daca vrei un cm defensiv atunci toure,daca vrei un cm sau cam insa sa nu te astepti sa faca defensiva atunci nasri daca vrei un cf atunci suarez!desi eu il am pe toure pe post de CM si pe post de CAM in formatie 3-4-1-2 am incercat si pe nasri si cazorla si mata si pot sa zic ca sunt mai multumit de sessegnon decat de cei enumerati mai sus!pe post de ST am torres+balotelli

17. #1497 SP

18. #1498 SP
    Extraordinar. Dau 20.000 pe Podolski si nu imi apare nicaieri, dar monezile mi le ia.

19. #1499 SP
    Extraordinar. Dau 20.000 pe Podolski si nu imi apare nicaieri, dar monezile mi le ia.
    20K pe Podolski? Face clatite sau ceva?

20. #1500 SP
    Quote Originally Posted by Villy View Post
    20K pe Podolski? Face clatite sau ceva?

El are nevoie de jucator pe formatia 4-1-2-1-2 si cam pe acolo sunt preturile. Bine... se gaseste si mai ieftin

S-a rezolvat(a reaparut jucatorul la logarea noua) sau e definitiva problema? Vezi si aici ce se poate face:
    https://help.ea.com/article/issues-w...-ultimate-team

Il gaseai si pe la 15.000. Cand te hotarasti sa cumperi un jucator incearca sa definesti searchul in asa fel in cat sa apara doar el, ca sa vezi ce preturi are. In mod sigur gasesti si mai ieftin decat ce ai in primele 20 pagini la general.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 116 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast

Bookmarks