Salut!
Si eu intampin niste probleme.. dupa ce am castigata de 4 ori div 1 .. nu resusesc sa ma mentin in ea.... iar in div 2 ... mereu castig titlu....am inceput sa ma obisnuiesc cu jocul acesta.![]()
Salut!
Si eu intampin niste probleme.. dupa ce am castigata de 4 ori div 1 .. nu resusesc sa ma mentin in ea.... iar in div 2 ... mereu castig titlu....am inceput sa ma obisnuiesc cu jocul acesta.![]()
13-le e cel mai frustrant din toata seria. Cel putin D1 e terorista. Copilandrii fac orice ca sa castige. Din toate meciurile care le-am jucat in D1, nu stiu daca am intalnit 2-3 care sa fie intradevar buni, in sensul ca stiu ce e aia o pasa, stiu cand sa dea through ball s.a.m.d. Nimeni parca nu mai joaca FIFA de placere, sa simuleze realitatea, sa se bucure de echipa, sa se relaxeze... toti centreaza in fata la bulan pt a marca din primul min pana in '90. Asta e tot ce conteaza la astia, sa inscrie cat mai repede, cat mai mult. Copii super-agitati cu un gameplay disperat care nu dau o pasa completa, nimic, doar centrari la greu, de fiecare data cand au mingea la picior. E penibil si enervant. Incep sa nu mai gasesc nici o placere in jocul asta. Si ca sa fiu offtopic, abia astept sa apara noul GoW sa-l dau deoparte ca m-am scarbit!
Eu nu mai joc de ceva vreme. Si daca cumva ma apuca dorul, ma feresc ca de dracul de mizeria de UT.
De unde si pana unde trebuie sa joace toti tiki-taka in FIFA 13? Asa s-ar traduce ce zici tu. Deci, daca joci FIFA 13 cu long pass (long cross) inseamna ca e ireal si daca joci numai cu short pass (short cross) e real? Aduti aminte cum se juca in Anglia acum 15 ani (daca ai de unde).
Stiu foarte multe despre fotbal, pt ca sunt pasionat si stiu si ceva istorie chiar daca am doar 27 de ani. In primul rand poti deduce ce vrei tu (ca de fiecare data), insa nu ma refeream sa joace toti tiki-taka, pt mine e cel mai de rahat stil pt care nu-l voi aborda in FIFA veci. Imi place fotbalul in ritm alert si crossingurile (via BPL), dar cand un ****** de copil incepe din primul minut pana in ultimul, numai arunca mingile in fata asa la prosteala, sperand ca poate-poate prinde spatiu sau da cu capul sa inscrie, iti cam pierzi cumpatul si te **** in el FIFA si-n ea realitate-NU.
Asta voiam sa punctez.
fifa 13 online:through ball,lag intentionat,quit rage(aproape toti fac asta deci nu are rost sa..)
pes 13 online : se schimba pt problema deoarece aici spamerii sunt la putere(run forest run..)
concluzie:nu are rost sa-ti bati capu'..!
O singura dambla am: Ma deranjeaza cei care orbiteaza cu atacantul in jurul primului aparator la aut de poarta. Daca apas din greseala pe(am PS3) si imi da gol, ii las meciul la discretie in continuare. Am fost surprins sa vad cati continua sa se duca la poarta si marcheze, desi se vede ca oponentul nu controleaza jucatorii.
Asa ma linistesc cand joc cu cineva cunoscut... chit ca-l cunosc doar prin intermediul posturilor.
Haideti in campionatul de pe forum sa intalniti doar forumisti:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post936460
Hai salut, desi sunt nou pe aici ( primul meu post ) va citesc de vreo 3 saptamani. Joc FIFA de anul acesta, pana acum am jucat ocazional pe la vre-un amic asa de fun, detin PS3. Joc doar UT si am început cu o formatie 4-2-3-1 BBVA și asa ajuns pana in prima divizie lenjer pot sa spun dar incapabil sa castig, cu experienta care am acumulato pana atunci mi-am facut o formație 4-1-2-1-2 tot din BBVA cu echipa principala Benzema-Falcao / Isco / Navas si Guardado / Xabi Alonso / Pepe - Miranda / Pereira - Jordi Alba si Dani alves in poarta. Cu aceasta echipa am reusit sa castig prima divizie dar apoi a aparut fenomenul bine cunoscut numit Handicap, eram aproape de retrogradare in div 3, cu 2 meciuri pierdute in div 2 m-am decis sa´mi vand toata echipa si sa´mi fac 2 echipe din BPL, cu echipele din BPL am castigat camp. in div 2 si div 1 am castigat cu un partial de 6-3-0 și mi´au mai rămas și 100k de coins.
Echipa mea actuala din BPL este bazata pe o formație 3-5-2
FIFA Ultimate Team: mi plantilla compartida | EA SPORTS Football
Echipa secundara din BPL
FIFA Ultimate Team: mi plantilla compartida | EA SPORTS Football
Acum am 120k și ma gândesc sa´mi fac o formație din Serie A, ce formație îmi recomandați pt. aceasta liga ?
Id de PSN : ReVibe , adaugați´ma dacă vreți pentru FIFA 13.
Cu Respect, ReVibe.
M-am gândit la echipa asta :
Seria A FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
Lamela in locul lui Palacio,poate chiar In form Lamela...
Vezi ca aripile au 7 chemistry,i-ai pus ca si LF,RF,in Loc de RW,LW...
Daca iti permiti,incearca-l pe Balotelli IN FORM,IF Marchisio...
Nu are rost sa iti irosesti banii pe Buffon,Marchetti e peste el...
Ce imi place cand pierd un meci decisiv pentru titlu, dupa doua penalty-uri neacordate, iar adversarul marcand un gol din corner, unul din offside clar si un autogol :X
Exagerați 😛
Sistemul de offside este calcul matematic nu se poate păcăli. Faulturile decisive în careu la fel tot pe bază de algoritmi. Nu poate funcționa corect la 300 de meciuri și în finală să te "lucreze"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks