Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: La ce dificultate incepeti un joc nou?

Voters
252. You may not vote on this poll
  • Hard (I pwn!pew pew!)

26 10.32%
  • Medium (I'm confident)

136 53.97%
  • Easy (Just to be sure...right)

40 15.87%
  • Very easy (With mom's help)

9 3.57%
  • Depinde de joc

41 16.27%
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 116

Thread: La ce dificultate incepeti un joc nou?

1. #61 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    medium / normal

2. #62 SP
    Member klausn's Avatar
    easy/normal

3. #63 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    medium desi daca vreau o provocare aleg Hard sau mai ibne zis Titan ca in God of War 2

4. #64 SP
    Member zaice's Avatar
    Hard si eu,pentru ca mi-am dat seama ca e mai interesant sa ai oponenta A.I. cat mai acerba,e mai solicitant asa pentru mine.Recunosc ca la inceputurile mele de gamer mergeam pe easy/normal,si apoi cu cat am prins experienta mai mare am zis sa fac pasul spre hard.Game on!

5. #65 SP
    Member slabunator's Avatar
    as vrea sa vad si eu un joc in care dificultatea sa fie data de catre complexitatea si eficienta AI-ului nu de numarul inamicilor si damage-ul pe care il provoaca.

6. #66 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    as vrea sa vad si eu un joc in care dificultatea sa fie data de catre complexitatea si eficienta AI-ului nu de numarul inamicilor si damage-ul pe care il provoaca.
    complexitate, eficienta, inteligenta marita a AI-ului deobicei inseamna puteri de calcul prea mari pt avg hardware, da e visu tuturor si poate o sa il si vedem in viitor.

medium, in speranta ca dureaza mai mult un walkthrough

7. #67 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    medium nare rost sa fortez nota cu hard

---------- Post added 29-09-2009 at 12:43 AM ----------

poate o plansa sa vad cum e dar schimb repede pe medium

8. #68 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Eu joc pe Hard sau pe cea mai mare dificultate posibila pentru Trophy!
    La fel si eu, mai ales ca asa petrec mai mult timp in joc si-l savurez mai indelung.
    Si satisfactia de la final e cu atat mai mare. Tot timpul mi-au placut jocurile foarte grele, doar am terminat "Be the Man" - pentru cunoscatori

9. #69 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    Crysis

10. #70 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    De obicei incep cu medium.Dar depinde de joc.Am inceput killzone 2 pe Recruit pt. trofee,dar dupa Recruit am inceput direct cu Elite.
    Eu am ales depinde de joc.

11. #71 SP
    Banned Overlord73's Avatar
    normal sau hard....depinde de joc

12. #72 SP
    Banned nurv's Avatar

Pe cel nivel de dificultate jucati

Thead-ul lui RaverX mi-a dat o idee

http://www.consolegames.ro/forum/f60...a-easy-jocuri/

Deci, ce preferati domnilor si de ce.

13. #73 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    cea mai mare desi nu am succes tot timpul. nu vreau sa termin jocurile repede lol doar la shootere joc pe dificultati scazute pentru ca nu ma pricep prea tare nici pe pc cu mouse si tastatura, dar pe consola

14. #74 SP
    Member blondutzu's Avatar
    am votat pentru normal.....nici nu e prea usor dar nici foarte frustrant nu e.....desi sunt multe jocuri care merita jucate pe hard pentru ca iti ofera o anumite satisfactie (uncharted 2).

PS Singurul joc jucat pe easy a fost Lost Planet 2 ... nu cred ca rezistam stresului sa il joc pe alta dificultate in single

15. #75 SP
    Senior Member Mika's Avatar

16. #76 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nepotelul meu de 7 ani joaca Uncharted pe medium fara nici o problema. Daca vi se par grele jocuri precum acesta pe dificultatea easy lasati-le reac' si luati Sports Champion sau cum s-o numi ca tot sunt la moda "muvurile" astea (citand colegu' cu mafiile).

17. #77 SP
    Member Dasani's Avatar
    Daca ajungi sa faci crize din cauza ca nu poti sa treci de un nivel,e nasol.Eu daca ma chinui ceva mai mult la un nivel dintr'un joc sau nu gasesc ceva care sa ma ajute sa inaintez in joc,i-au o pauza de cateva ore sau zile,astfel revin cu forte proaspete si joc altfel.Eu sunt de parere ca nu dificultatea e problema ci indemanarea jucatorului.Eu am terminat KZ2 pe normal si sincer mi s-a parut accesibil,deloc greu.

18. #78 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Eu sunt de parere ca nu dificultatea e problema ci indemanarea jucatorului.Eu am terminat KZ2 pe normal si sincer mi s-a parut accesibil,deloc greu.
    Eu sunt de parere ca gresesti. Astea 2 merg mana in mana. Adica tocmai de aia ai diferite nivele de dificultate. Adica de aia ai easy pentru ca un jucator "neindemanatic" sa poata termina jocul fara probleme. Normal ca tie ti s-a parut accesibil pe normal, pentru ca tu esti un jucator indemanatic, cu skill. Eu sunt un jucator foarte slab, dar totusi am cumparat jocul si vreau sa-l joc. Si pun pe easy si ma astept ca pana si un pampalau ca mine sa poata sa-l joace, chiar daca nu am indemanare. Sper ca intelegi.

Ontopic : daca nu s-a dedus inca, joc pe easy (sau very easy). Exceptie fac 2 jocuri (care le joc la nivel pro si unde am activat in clanuri pe Internet) : Quake 1 si Warcraft 3.

19. #79 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Joc pe Normal/Intermediate/Medium sau cum mai vreti voi sa-i spuneti.
    Oricum conteaza sa te bucuri de joc, sa-l savurezi, sa te relaxezi jucandu-l, oricare ar fi dificultatea aleasa.

20. #80 SP
    Junior Member EuEuEu's Avatar
    Normal / Intermediate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast