Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 141 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #701 SP
    Member Dante's Avatar
    filmul cu sniperul este exact ceea ce scrie in titlu. un montaj. serii de cate 2 kiluri lipite, dat pe fast forward, nu vad un skill iesit din comun plus ca banuiesc ca foloseste auto aim la greu.

intreba cineva cum trage ala cu pistolul ca un smg? simplu, rapid fire. daca nu ma insel pe sixaxis nu se poate.

2. #702 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Auto aim in multiplayer? De unde cand cum???

3. #703 SP
    Member Dante's Avatar
    nu merge? parca am vazut o data optiunea asta in cod4 sau cod5 da nu mai stiu daca in multi sau in single

4. #704 SP
    Posibil ca in single ai ceva optiune pentru ajutor la aim, cred ca acolo ai vazut dar in multiplayer aia deja ar fi culmea culmilor.

5. #705 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...iar �ncepem discuția cu auto aim �n Call of Duty și iar 8 pagini de prostii și păreri personale gay? Parcă am stabilit anul trecut problema asta.

Pe scurt: nu există auto aim. Există un artificiu...dacă tragi și apeși LT/L2 rapid (adică moderat nu ca un bezmetic ) iar inamicii sunt apropiați, intervine aim-ul ajutător. Auto aim e cu totul altceva.

Și �n tutorialul jocului se explică treaba asta.

6. #706 SP
    Member Dante's Avatar
    nu ar trebui sa fie nici un aim ajutator indiferent cum s-ar numi el

7. #707 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    nu ar trebui sa fie nici un aim ajutator indiferent cum s-ar numi el
    ...așa este din day 1. Dacă tu doar acum ai observat...e bine

8. #708 SP
    Member Dante's Avatar
    pai e un artificiu sau nu e deloc?! pai nici n-aveam de ce sa observ, ar fi culmea sa folosesc si asta

9. #709 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    pai e un artificiu sau nu e deloc?! pai nici n-aveam de ce sa observ, ar fi culmea sa folosesc si asta
    ...e implementat �n mecanismul jocului. C�nd sunt mai mulți inamici și faci ce-am zis mai sus intervine aim-ul ajutător. �n MP nu prea ai unde să-l folosești că nu stă lumea �ngrămădită ca AI-ul idiot din campania SP.

Ca să �nțelegi mai bine și să vezi că artificiul e implementat �n sistem...pune disc-ul cu CoD4 și joacă traseul de antrenament

Auto aim și Sticky aim...două lucruri diferite, ca imaginar și invizibil

10. #710 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nici eu nu sunt de acord cu sumedenia asta de pareri p'aici, gen moamaaaa cum arata, abia astept !!111 etc...Vreau si eu sa intru sa citesc o stire pertineta si concreta, poze sau video...cum face erik95 de exemplu.

11. #711 SP
    Member Dante's Avatar
    aha. nu mai pot sa verific, am vandut si cod4 si cod5 ca sa nu mai fac infuzie de capital nou pt cod6

nu am scris nicaieri de chestii de care zici tu, eu discut de un feature din joc

12. #712 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Acel pistol care ziceti voi ca e SMG chiar e SMG dar arata ca un pistol cu incarcator dublu, daca o sa va uitati nu este inclus in categoria pistoalelor ci in a SubMachineGun.Era o lista cu toate armele din joc.

13. #713 SP
    ...ne vedem m�ine la concurs, da?

14. #714 SP
    Member Dante's Avatar
    cica diseara la 23:59 e reseteaza stats-urile pe multiplayer. am citit pe un forum , neoficial

15. #715 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...iar �ncepem discuția cu auto aim �n Call of Duty și iar 8 pagini de prostii și păreri personale gay? Parcă am stabilit anul trecut problema asta.

Pe scurt: nu există auto aim. Există un artificiu...dacă tragi și apeși LT/L2 rapid (adică moderat nu ca un bezmetic ) iar inamicii sunt apropiați, intervine aim-ul ajutător. Auto aim e cu totul altceva.

Și �n tutorialul jocului se explică treaba asta.
    Da iar incepem discutia.Crezi ca toata luma a avut timp sa stea cu ochii peste toate thread-urile din forum sa prinda discutile despre aim de acum 1 an??? Lasa lumea sa discute si sa se convinga singuri de unele lucruri fara sa le faci parerile gay, daca nu-ti plac 8 pagini de prostii stai pe dinafara fara comenturi, nu te pune nimeni sa le citesti, stiu moderatorii ce sa stearga cand si de ce daca e cazul. Mai bine recisteste-ti cele 6.500 de posturi destepte daca esti scarbit de ce s-a mai discutat pe vremea cand poate ca unii nici nu erau membrii ai forumului.(Dante e de 3 luni aici doar). A sarit si desteptul de emo nascut citit si invatat.

16. #716 SP
    Member Dante's Avatar
    intrati pe youtube si cautati dupa rapid fire si veti vedea de ce trage pistolul ala ca un smg in cod-uri. am impresia ca am vazut un clip chiar din mw2 in care un glock tragea in halul ala. sau vreti sa vedeti un tokarev sau un walter din ww2 in cod5?

deci daca vedeti pe cineva online care trage asa sa stiti de la ce e

17. #717 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Call of duty, acest Counter-Strike modern pastreaza traditia seriei cu cei mai multi pustani si exploiteri terminati pe cm patrat de pixeli. La mai mare

18. #718 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    modd-ul de rapid-fire se vinde peste tot pt controller ( e plin ebay-ul). personal mi se pare o aberatie mai mare decat fragfx sau xpfps sau cum naiba ii zice

19. #719 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Call of duty, acest Counter-Strike modern pastreaza traditia seriei cu cei mai multi pustani si exploiteri terminati pe cm patrat de pixeli. La mai mare
    Din pacate este corect dar ramane totusi foarte fun in MP.

20. #720 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Zilele trecute vorbeam cu un prieten despre alta gaselnita ce-i drept mult mai veche, dar foarte des folosita ghici unde. Jocul deceniului my ass

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 141 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast