Ce am mai jucat azi. Poate ne mai adunam asa..is rupt
Intrebare: misiunile din single player din MW1 au fost in acelasi fel ca si astea din MW2? Si aici ma refer la cele in genul la alea in rolul lui Roach, alea mai tactice(care mi se par cele mai reusite)
Pentru ca n-am avut ocazia sa joc MW1 dar daca misiunile sunt lafel de bune atunci trebuie sa-l joc!
Patch 1.4
Am cautat din curiozitate sa vad ce face ultimul patch, pentru ca nu am vazut imbunatatiri in multiplayer cu privire la "party up". Nu am ramas deloc surprins cand am vazut ca practic nu face nik.
Amber Green (ATVI_Amber) on Twitter
@CloudGraywords Activision here 1.04 Network functionality related to friend invites;still may not work until we finish some back end config.
Am sa intru si diseara sa-mi iau 1.5, maine 1.6 and so on ...
Misiunea cu Price din MW1, revine in 2, dar in Spec-Ops si putin modificata. Sunt alte personaje si cativa sniperi ascunsi, in ghillie. Nu m-am gandit vreodata ca o sa ajung sa joc ca sniper urmarind unde se misca iarba sau sa incerc sa vad reflexia lunetei. Superb.
Am jucat aseara cu MisterJuice spec-ops marfa misiunile !Mai ales cea pe zapada in care trebuie sa te furisezi.
stiti vreun headset bluetooth pe care sa-l pot agata de gulerul tricoului? nu pot folosi unul pe ureche deoarece pe urechi am casti d-alea mari. deci ma intereseaza decat sa functioneze ca microfon ca sa ma puteti auzi voi, eu auzindu-va in casti.
sau sa iau oricare si sa-l las undeva langa mine? am vazut ca majoritatea au raza de actiune cativa metri
A fost fain aseara,pacat ca sistemul de party nu functioneaza cum trebuie inca,nu stiu ce a rezolvat patch-ul 1.4 asta dar eu nu vad nici o imbunatatire
![]()
nu e chiar imposibil. eu in 23 de ore am ajuns 43 cred pe ps3. pe xbox se putea mai sus avand in vedere cele cateva zile in plus de joaca
Pai eu nu sunt domnu' fan Counter Strike cu perks. Joc pentru prietenii de pe live cand am si eu loc in echipa.
Chiar ce am terminat si eu campania, jocul este bun si cu actiune intensa dar grafica nu este la ceea ce ma asteptam. Cred ca in review facut de cei de la gametrailers se amintea ca grafica are un detaliu care numai uncharted 2 o egaleaza. Ei de unde si pana cand atata detaliu la mw2? Doar nivele din washington m-au lasat gura casca in rest chiar am fost dezamagit de unele fundale precum cerul si muntii. In fine, sa vedem cum e multiplayer si spec ops.
Bookmarks