K ultimul off topic promit.
Pai eu consider ca e nevoie fiindca asa lungesc durata de functionare a blocului optic.Nu zic ca sa fie obligatoriu install pe hard disk dar macar optional acolo ca la X360,pt cine vrea sa si-l instaleze
,dar se pare ca bosii de la Sony nu vor
![]()
Am insinuat prin postul meu ca nu respect parerea ta? Doar ma amuz cand va vad cum va bateti in pixeli, in grafica, in cartoane etc. Sunteti fani Bad Company pe care sunt sigur ca o sa il laudati pana in panzele albe, iar MW este un joc de pierdut timpul pana atunci. Cand e jocul pe gustul vostru, vai ce magari au dat doar 9.99 in loc de 10, cand nu este, pfoai, prea mare nota; astia sunt orbi, cred ca l-au jucat cu tv-ul inchis. Si tin sa te contrazic, este grafica de HC 2000, nu an 2000.
Daca nu imi placea jocul...nu il mai jucam,am zis intr-un post anterior ca grafica in unele locuri e sub orice critica,dar jocul e fenomenal.Ca sunt eu atent la grafica nu inseamna ca nu e GOTY si nu se mai vinde,e doar o parere,si ca puteau sa fie mai atenti la grafica cum au fost la sunet.
Pai nu prea puteau sa fie mai atenti la grafica, pentru ca au folosit acelasi engine. Atat poate.
Fiecare avem afinitati pentru anumite jocuri/genuri, de aici si parerile contradictorii. Decizia si adaptabilitatea sta la baza universului in care traim. Acel "cel mai" pentru cineva, este "asa si asa" pentru altul, limita fiind trasata de respect. Eu de exemplu, consider Gran Turismo, cel mai bun joc de racing si nu voi accepta nimic peste el, dar il respect pe cel care spune ce este praf. Il respect si il compatimesc.
gata, am plecat la spec-ops![]()
Este un joc facut sa fie intens, cu multe personaje si obiecte si cu si mai multa actiune de toate felurile pe ecran, iar pentru asta au trebuit sa accepte anumite compromisuri legate de finetea detaliilor ca sa-l faca sa ruleze in 60 fps constant.
Este incredibil de greu sa utilizezi cei 512 MB ai unei console atat pentru RAM si texturi video, cat si pentru functionalitate dashboard/xmb si sa faci jocul sa ruleze atat fluent indiferent de scenariu, asa ca cel mai bine e sa-i apreciem pe producatori ca au putut sa livreze o astfel de experienta care o depaseste pe precedenta din toate punctele de vedere, imbunatatindu-si propriul record.
Nu cred ca e cineva pe-aici care-si doreste ca MW2 sa fi aparut peste 3-4 ani doar ca sa arate mai bine.
fratilor nu e chiar nimeni pe aici pe ps3 cu care sa fac special ops?am dat add la vreo 15 de pe aici si toti au altceva mai bun de facut cu o singura exceptie care nu l-am mai vazut online de vreo 2 zile
![]()
Acum am terminat și eu jocul. E GG(nu se compara, la dificultate, cu celelalte).
...oki, i'm done here. Now...back to Tekken 6!![]()
Eu nu inteleg ce atata tam-tam cu grafica? Voi stati si va uitati la arme sa vedeti daca lipseste un pixel pe incarcator in momentul animatiei de reincarcare sau va uitati sa nu va impuste unul din cei 10-15 inamici prezenti odata pe ecran, care trag in tine?![]()
Clar la grafica ca doar are auto aimEu nu inteleg ce atata tam-tam cu grafica? Voi stati si va uitati la arme sa vedeti daca lipseste un pixel pe incarcator in momentul animatiei de reincarcare sau va uitati sa nu va impuste unul din cei 10-15 inamici prezenti odata pe ecran, care trag in tine?![]()
![]()
Mi-a iesit de cateva ori in seara asta, am avut probleme cu netul. Nici nu stiu daca am apucat sa fac 2-3 jocuri. Ne vedem maine seara.
Bookmarks