We all did.See ya tomorrow.
pai da, la gameplay ma refeream. e adevarat ca sunt ceva probleme inainte de a intra in meci dar poate mai scot astia un patch ceva. se mai si blocheaza cateodata. ma refeream ca merge destul de cursiv meciul. cu siguranta jucam acelasi joc ca te-am vazut de cateva ori ieri. din pacate am iesit din FFA ca ma ia capul de la modul asta, mi se pare prea haotic
Salut,a trecut ceva timp de cand nu am mai postat pe aici.Am si eu o intrebare,sper ca nu s-a vorbit mai in spate despre ea iar in caz ca da imi cer scuze anticipat.Stie cineva daca iti poti schimba nick-ul atunci cand joci on-line si daca da cum anume?Eu am jucat toate COD-urile pe mp dar pe pc,acesta fiind primul pe consola si ma tot chinui sa-mi schimb nick-ul.Am observat ca unii jucatori au clan-taguri sau alte minunatii in fata de aici banuind ca se poate...
Cheers...
pai poti sa-ti pui clan tag de maxim 4 caractere de la un anumit rang . 6 sau 8 daca nu ma insel. dar nick-ul nu-l poti schimba pt ca acel nick este id tau de psn
Colosala misiunea aia care incepe pe sub apa...pot sa spun ca pana la acea misiune mi s-a parut asa si-asa insa de cand am inceput-o pe aia si pana acum (sunt la misiunea cu salvarea americii) totul parca e altceva...nu am mai simtit de mult asa ceva la un joc...intr-adevar simteam ca fac parte din acea echipa de elita. Minunat![]()
...care-i faza cu acel cod de pe spatele manualului? Ce primești dacă-l bagi?
Eu am tot căutat unde să-l bag pe infinityward.com, dar de fiecare dată c�nd vreau să fac ceva mă dă afară de pe site iar c�nd vreau să re-intru primesc:
...datele fiind aceleași. Ce oameni.The login details you provided were invalid. Please try again.
Nu ai unde sa il bagi momentan.
LE: Au ceva la site. Mai devreme am intrat, acum nu mai merge. Posibil sa fie update, posibil sa dea drumul la VIP acces. Incercam mai tarziu.
Stie cineva daca exista posibilitatea sa scoti de tot scope-ul de pe M21 in multiplayer? Va rog nu gasesc pe net nicaieri informatia.
Am jucat si eu pe Multy. Am level 11
O faza amuzanta: Mai erau 15 secunde de joc si dau Care Package. Dupa 5 secunde iau si Predator Missle. Ma omoaraunul si nu mai apuc sa dau Predator. Faza amuzanta e ca in Care Package era Pave Low![]()
Bookmarks