eu. probabil o buna parte din noapte. oricum o sa ma bag si la bbc2 beta
ieri pentru prima data am simtit ca trebuie sa joc tactic. am nimerit pe hardcore cu un clan de sniperi, toti peste 60 la lvl. prima harta am terminat 0-8 pur si simplu nu vedeam de unde trag, pe hardcore nu-ti arata nici killcam nici punct rosu, nimic. abia dupa trei harti i-am prins pe favela si le-am dat un 23-2.
Si eu si la bbc2 beta , dar intai asta
Again , lansez intrebarea , cu Perk-ul ala , Bling , poti pune oricare 2 attachmenturi ?
Oh Gizasnormal ca nu , oricum heartbeat monitor-ul mai mult incurca , insa gasesc eu o combinatie letala
![]()
Hearbeat monitor e total inutil. Nu numai ca e prea mare si ma incurca dar pana apuci tu sa te uiti pe monitorul ala mic, iti zboara scafarlia de 3 ori.
Ma asteptam la mai mult de la Barret + ACOG, am zis ca-i nenorocesc, dar parca nu mai e la fel de precisa. Insa, MP5 aia mica, cu niste prekuri de viteza ruleaza fin. Marathon + Lightweight si nici nu apuca sa apese pe R1 bajetii![]()
Sa fiu eu singurul de aici care nu agreeaza perk-urile astea ?
Nu este ceva mod multiplayer fara perk-uri ?
...am descoperit o tactică pentru - Echo - High Explosive - Solo
Merge excelent p�nă ce apar 3 juggs deodată. O modific puțin și dacă merge o scriu și pe asta aici(sper să vp fie de folos).
contra heart-beat monitor se foloseste ninja nu cold blooded. ala e contra UAV, avion, santinel etc
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks