...bine, bine. E pe PC cu controller de X360. E oki? Să �mpăcăm și capra și varza. Oricum nu contează platforma...contează esența clipului.
...bine, bine. E pe PC cu controller de X360. E oki? Să �mpăcăm și capra și varza. Oricum nu contează platforma...contează esența clipului.
a fost fain astazi cati am fost 16-17 ,jocul e superb mai ales multiplayerul care e foarte distractiv![]()
Tactică garantată 100% (garantat 100% - ce emisiune) pentru Echo: Armor Piercing - Solo Play
...ultimul e timpul meu. N-am terminat misiunea...mereu muream la final cu 2 sau 3 rămași. Mă tot grăbeam ca un raton...lol - nu-i bai, iau eu mai t�rziu, nu intră zilele'n sac.Kill all fifteen Juggernauts on the oil rig. This probably isn't even possible
Est. Opposition: Massive
Classification: Elimination
Est. Completion Time: 7:00:00
Your Best Time: 7:12:00
Ideea e că tactica funcționează...doar că e de stat mai mult la ea. Un timp estimativ...10 minute. Nu-i nimic special, e o chestie de logică...
�ncă de la �nceputul misiunii, alegeți 2 snipere (al 2-lea e opțional):
1. Barrett .50cal (principal)
2. Intervention Thermal Sight (secundar/opțional)
Primul are damage mai mare și nu necesită reload după fiecare foc tras.
...se continuă pe scări p�nă la ultima hală. Imediat cum e colțul...se dă un flash (preventiv), �n caz că e un Juggernaut...acesta automat orbește (fix 5 secunde)...și se execută simplu de la semi-distanță cu 4-5 gloanțe (6-7 dacă trageți haotic �n el).
Se avansează p�nă la c�teva schele roși, unde se afla un ammo box (yep...infinite stuff lol). E bine ca mereu să aveți cele 4 flash-uri la voi...că niciodată nu se știe c�nd vin 2 deodată
...apoi se avansează �ncă un etaj...apoi se revine...și tot așa. Ultimul etaj...e defapt o capcană. Odată ajunși acolo...sunteți �nconjurați de smoke și salut...(�nc azul ăsta foloșiți arma opțională dar...n-are niciun rost să faceți rush...).
Acțiunea se desfășoară �ntre etaje...mai mereu l�ngă primul ammo box.
Mai există un ammo box la penultimul etaj...�n caz că...no
�ncă o chestie...c�nd se atuncă flash...e bine de știut că trebuie acționat rapid. Ori �l termini...ori fugi. Niciodată nu se dau două flashuri deodată...deoarece efectul nu se dublează...răm�n doar cele 5 secunde de la primul. Așa că...make it count!
...altceva, de fiecare dată c�nd apare un Juggernaut...se aude o tobă (cine a jucat Tenchu știe sunetul). E așa mai...�nfundat. Plus că se aud ei cum vorbesc...etc.
Cam asta-i tactica...
Evident că nu e bătută �n cuie...c�teodată Juggernautii apar random...de 4 sau 5 ori...
Succes!![]()
A fost suberb azi cat am prins eu, imi pare rau ca n-am putut sta mai mult! Sper maine sa ne strangem iar asa!
Cum se pot pune 2 Attachment-uri la arma?...Red Dot Sight + Heartbeat Sensor. Trebuie deblocat ceva anume?
Bookmarks