Am terminat The Pitt! Thx consol3 pentru ca mi-ai amintit ca trebuia facut la inceputul jocului...Eu ma chinuiam la Spec Ops lol
Care mai aveti MW2 pe psn add me: Solozaur
Tot vad doar 2-3 oameni din lista mea jucand mw2 impreuna si cand intru pe sesiunea lor vad ca e plin de romani care nu ii am in lista!
Waaaaaaaaaaaaa... cat de multi ne-am strans pe liveeee! 14-15
Din pacate ati iesit cativa![]()
Based on the number of UK located players who play MW2 on Xbox Live between 00:00:01 Saturday 5th and 23:59:59 on Sunday 6th December, Activision UK will be making a life changing donation to the War Child charity. The higher the number of gamers playing MW2 on Xbox Live this weekend, the more money we donate to charity* - simple.
pentru PS3 owners, uitati aici poate va intereseazahttp://www.consolegames.ro/forum/f15...mpionship-ps3/
Sper ca nu e considerat like spam or sumtin![]()
De ce esti rautacios?...nu am vrut deloc sa sune a lauda...pur si simplu imi e drag jocu asta si asa am simtit, sa postez aici ca am trecut la Prestige 1. Repet, nu am avut deloc intentia sa ma laud chiar daca pt tine asa a parut...imi cer scuze si promit ca n-o sa te mai supar cu statistica mea.![]()
Ete ce-am gasit in casa lu' Makharov
Au venit soldatii cu papusa de acasa in caz ca se plictisesc lol
Pacat ca n-au mai apucat s-o foloseasca![]()
Salut Tibikimi. Av�nd in vedere ca e un thread despre MW2 cred ca nu deviez de la subiect c�nd te �ntreb in ce fel mentii K/D de aproape 2? Ce stil de joc ai? Ce sensitivitate ai? Eu recent am trecut de la 2 la 6 si mi-a stricat tot jocul. Nu mai am �ncredere in miscarile pe care le fac pentru a tinti. Si in final, Live sau PSN?
Ati observat sau profitat de bug-ul cu javelin ? Se pare ca ii zice "javelin glitch". Eu l-am simtit aseara din plin in meciuri Free for all.
Iata si ce a scris Stephen Toulouse, Director of Policy and Enforcement for Xbox LIVE:
"While IW works on getting the MW2 glitch fixed, people we catch using it will recieve suspensions from LIVE. Play fair everyone."
"For those asking, it's not new that we issue suspensions for cheating/glitching, and we do it for more then just MW2.
Si un mic tutorial :
![]()
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks