Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 141 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #1681 SP
    Member Imperatore's Avatar
    A fost fain de tot aseara, am jucat pana pe la 3 si ceva cu Wickyz(mi-a facut un kill de parca aveai impresia ca foloseste un cheat ce ii permitea sa vada prin pereti'm-am trezit cu el din saritura de undeva de sus ca mi-a imprastiat creierii cu un shot de shotgun) ) si caine_rau, ne-a iesit jocul.Imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme ! Dar asta seara promit ca o sa intru si eu pe la 21 ca sa fac cat mai multe meciuri cu voi !!!

2. #1682 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Ma bag si eu diseara... level 9

3. #1683 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Poti sa te bagi si acum

4. #1684 SP
    Member Atrium's Avatar
    A fost super, am jucat vreo 5-6 harti Poate mai intram si diseara !

Studentule, asa de tare mi-a placut de tine incat ne-am intalnit de 3 ori consecutiv lol

5. #1685 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #1686 SP
    Vai , am tras in tine ca nebunul si n-ai murit , wtf ???

7. #1687 SP
    Member Atrium's Avatar
    Am activat Last Stand, trebuie sa te asiguri ca am murit, ca am tendinta sa imi revin

8. #1688 SP
    Hmm , cum activezi last stand ?

9. #1689 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Hmm , cum activezi last stand ?
    Last stand se activea automat cand mori de 3 ori consecutiv (daca il ai selectat la deathstreak)

L.E. Am gresit , Final Stand e death streak , Last Stand e perk si se activeaza cand mori (de fiecare data)

10. #1690 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    C�nd joc cu Koba si Conortos jucam destul de organizat. Eu stau in defend, Conortos ataca iar Koba flancheaza. Daca am reuşi sa Stan mai mult de 2 ore 4,5,6 oameni am putea stabili nişte roluri. Baza oricum pentru toţi care jucam pe PSN, flancati, nu va bagati in gura lupului. E aberant sa ataci printr-o zona unde stau 3 inamici cu armele indreptate. Si nu mergeţi singuri. Sa fiti măcar cu �ncă un coechipier. Astăzi s-a jucat mai frumos, lumea dobora aeru imediat si se ataca in haita!

---------- Post added 23-12-2009 at 07:24 PM ----------

Ah da, GG atrium. Ai jucat frumos astăzi, keep up the GG.

11. #1691 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Imi cer scuze ca am iesit, diseara mai intrati? (sper sa termin sp pana la 9)

12. #1692 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu voi fi prezent!

13. #1693 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    C�nd joc cu Koba si Conortos jucam destul de organizat. Eu stau in defend, Conortos ataca iar Koba flancheaza. Daca am reuşi sa Stan mai mult de 2 ore 4,5,6 oameni am putea stabili nişte roluri. Baza oricum pentru toţi care jucam pe PSN, flancati, nu va bagati in gura lupului. E aberant sa ataci printr-o zona unde stau 3 inamici cu armele indreptate. Si nu mergeţi singuri. Sa fiti măcar cu �ncă un coechipier. Astăzi s-a jucat mai frumos, lumea dobora aeru imediat si se ataca in haita!

---------- Post added 23-12-2009 at 07:24 PM ----------

Ah da, GG atrium. Ai jucat frumos astăzi, keep up the GG.

Koba are un aim incredibil, la putini jucatori am vazut o asa rapiditate si mi place de el ca este foarte "artagos". Cand il omor tot vine exact acolo unde stie el ca sunt ca sa isi ia revansa.

14. #1694 SP
    Member Snake's Avatar
    Oameni buni, de ce mai jucati "porcaria" asta de joc, caruia marele Cosmin Aionita i-a dat nota 7/10, spunand ca este mediocru ? Cu ocazia asta renunt la a mai citi XtremePC unde gurul Barba Rosie a devenit un fel de Gica Contra. Cred ca e noua moda de cand si-au deschis blogul lui peste, unde pana si Forza Motorsport 3 e varza.

Modern Warfare 2, Game Of The Year pe site-uri serioase si in publicatii profesioniste, in Romania lui Gutza ia nota 7 cu indulgenta. Pe Metacritic are 94/100 in timp ce nenea Cosmin Aionita, care probabil joaca FPS-uri cum joaca si SIM-uri, il face de 2 lei. Probabil daca avea soundtrack cu manele ii mai dadea 2 puncte. lol

15. #1695 SP
    Member Kratos's Avatar
    Am citit si eu si-am crezut initial ca e vorba de alt joc. Bine, in final probabil ca individul care a scris reviewul, chiar a jucat alt joc. Sau nu are habar si ar fi mai bine sa se lase. Sau sa se ocupe de blog-uri. MW2 dupa mine este unul din cele mai bune shootere din ultimii ani. Noroc ca nu dau bani pe revista si-mi vine moka, altfel n-as mai citi-o. Fac reviews la produse de 2 lei pe 3-4 pagini dar pe care le importa Skin si reviews la jocuri vandute in milioane de exemplare in 10 randuri. Dar la urma urmei, are PC in nume asa ca pe noi nu ne mai intereseaza, nu ?

16. #1696 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar daca aveti dreptate, stay on topic pls ! Si fara atacuri, ca nu-si au rostul. Fiecare se descurca dupa cat/cum poate.

17. #1697 SP
    Member justamodel's Avatar
    Atata panda pe m2 nu am vazut in viata mea... sunt unii dintre voi.. bai tata da nu va plictisiti sa stati intr`un loc?

18. #1698 SP
    Member Vami's Avatar
    Damn, Wickyz tu joci cu sniper-ul pe toate hartile

19. #1699 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Damn...i love my 1887's

20. #1700 SP
    Member Atrium's Avatar
    Joaca cineva in seara asta ? Daca da, imi da si mie cineva invite ? lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 141 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 ... LastLast