Eram sarcastic. Nu sunt o problema camperii. Ci voi. Daca nu stiti cum sa-i omorati. Daca (virgula) campeaza evita-l sau ucide-l dintr-un alt unghi. Intervention cu Thermal face treaba. Astepti sa scoata capu si BUM!
Totusi, da; se campeaza. Sper ca la Map Packuri sa scoata niste mape mai "adevarate".
P.S.: As vrea un fel de "History Map Pack" cu cateva mape din CoD 4
P.S.S.: M-am bagat la Prestige 2 si nu iti da nici o clasa in plus
P.S.S.S.: Post 1000![]()
Da volumu tare la casti, baga Ghost class, pune SitRep in loc de Ninja si e NP vs camperi. Poti sa le auzi *blipul* de la Heartbeat Sensor si pasii. Baga Killstreak Rewards de 345 si domini jocul.
Killcam says hello. STiu ca majoritatea (inclusiv eu) aveti obiceiul sa apasati X inainte de a va arata killcamul. Asa ca atunci cand va omoara camper-ul luati mainile de pe controller. Astfel incat nu mai puteti da skip.
Mask -
1. Extended Mags Scar + PP2000
Scavenger Pro
Hardline
Steady Aim
Frag/Semtex
2. M16 Red Dot + USP45
Bling
Hardline
Steady Aim
Claymore
3 Acr Red Dot + AA12
Scavenger Pro
Stopping Power
Steady Aim
Semtex/Claymore
4. 50.Cal Thermal FMJ + Raffica FMJ
Bling
Stopping Power
Steady Aim Pro
Tactical Insertion/Claymore
5. P90 Red Dot + Spas
Sleight of Hand
Hardline
Steady Aim
Semtex
6. UMP45 Silencer + Stinger
Marathon
Cold Blooded Pro
Ninja
Throwing Knife/Claymore
7. Tar-21 Holographic/NoobToobe + Magnum Akimbo
Scavenger Pro/Sleight of Hand
Stopping Power/Hardline
Stedy Aim
Claymore
Clasa 6 e obligatorie. Daca vezi un Harrier/Pave Low/Ac130/etc.... The sinucizi, scimbi clasa si distrugi zburatoarea.
fourzerotwo
#MW2 PS3 patch just went live! Includes the Akimbo 1887s re-balancing, fix for Prestige hack, & fix for Public "private" Match. 360/PC soon
Thank God! Sa nu-i mai vad pe aia cu 1887 Akimbo pe Favela si Rust!
Daca ajung la level 70,trebuie sa imi dau neaparat prestige?
Mask: nu
mi se parea corect celor care se foloseau de aceea vulnerabilitate sa nu li se fi acordat nimic la stats.
da, sunt camperi . eu joc doar hardcore si acolo e si mai enervant ca nu ai killcam si ca mori dintr-un glont. dar sa fim seriosi, sunt harti cu deschidere mare, pt sniperi unde daca nu stai cat mai stealth ti-o iei imediat. si sigur un camper va fi reperat dupa maxim 2 kiluri de catre jucatorii cu experienta. daca unii au rabdare sa campeze asta e treaba lor. apropo se lauda cineva aici cu k/d ratio. am pe cineva in lista cu k/d 2,60. oare o campa?![]()
Ieri mi-a facut un update MW2 dar habar n-am ce anume face acel update...e cumva vb de faptul ca fixeaza ceva buguri sau?!
Bookmarks