Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 141 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2041 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    am facut 400 diferenta la k/d ratio ieri in cateva ore jucand cu tar21 rds+striker rds, semtex, stun, scavanger pro, stopping power, commando pro. Devastatoare efecte, trust me.

2. #2042 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Ti-as recomanda un Stinger/Thumper/One Man Army in loc de Striker, Tar-21 e un AR de Close - Mid range, e absolut letala cand toate gloantele lovesc tinta (close range). Daca joci cu Tar-21 si renunti la o arma de Mid - Long range (ACR/FAMAS/M16/M4/Scar-H) ar trebui sa o faci pentru a avea slotul de secundara liber. Ai si Commando care e din nou ceva pentru close range, Streikeru e cam in plus.
    De asemenea, dupa parerea mea TAR-21 are cel mai bun Iron Sights, il prefer fata de orice altceva asa ca, daca tot ai Scavanger, pune un Grenade Launcher pe arma , Grenade Launcheru elibereaza slotul pentru Semtex unde poti sa pui Claymore, ca sa iti acoperi spatele mereu si sa aperi o baza ceva.

Scuze daca ti se pare ca-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala Incer sa-ti spun parerea mea, poate argumentele aduse ti se par corecte

Anyways, cam asa ar arata clasa facuta ceva mai "eficient".

TAR-21 w/ Grenade Launcher
    Stinger/RPG-7/AT4
    Claymore
    Stun
    Scavanger Pro
    Stopping Power Pro
    Commando Pro

Stingeru folosit bine echivaleaza si ca un Cold Bloded, UAVurile si Counter-UAV se spawneaza pe toate hartile in acelasi loc, in timp il descoperi (greu de explicat unde e) dar oricum, le vezi rotinduse. Imediat scoti Stingerul si dai jos UAVul inamic, dai jos Harrieru sau Pave Lowul cu ceva noroc.

3. #2043 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Vami View Post
    oameni care nu au ce face

Nu stiu daca ti-ai dat seama (dar cred ca ai facut-o) eram eu si inca cineva. Eu eram cel de langa.

Da, ai dreptate, nu aveam ce face.

4. #2044 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Nu stiu daca ti-ai dat seama (dar cred ca ai facut-o) eram eu si inca cineva. Eu eram cel de langa.

Da, ai dreptate, nu aveam ce face.
    Huh? Ce mai e si nebunia aia din filmuletz? Era glitchul asta pe PS3 acum cateva zile, dar nici vorba nu puteam sa il fac asa de repede, si implica alte chestii, adica imi era mai usor sa fac 4 killuri pt care pack decat sa scot glitchu. Ce se intampla acolo de aruncati alea la infinit?

5. #2045 SP
    Am sa-ti spun ce i-am spus si lui henak pe PM.

Acela nu e glitch. Ne-am omorat intre noi (eu aveam 10 emerceny el 12-13) INSA stiu si glitch-ul cu emergency,package,sentry, infinite.
    Daca am fi facut glitch-ul in video ati fi vazut cam cum se face.

Nu vi-l pot spune deoarece acel baiat care a filmat m-a invatat glitch-ul si a zis sa nu-l mai spun.

Partea frumoasa: e cel mai usor glitch pe care l-am vazut/facut. (sincer)

Asta e povestea scurta. O scriu si pe cea lunga mai tarziu cand mai sting 360-ul sa ia pauza lol (Chiar daca nu cred ca intereseaza pe nimeni)

6. #2046 SP
    Pe PS3 l-au rezolvat, nu stiu daca e patchul pe 360. Oricum, ah .. e "refreshing" cand nu ma flankeaza unu turbat cu care packul alergand sa se razbune.Asa ii este lene sa ocoleasca toata harta, si trece prin campul meu vizual si BAM! Headshot! Imi place mult patchul asta, zile pline de liniste in MW2.

---------- Post added 30-01-2010 at 07:27 AM ----------

Bine, pe PS3 mai e un bug/abuse/glitch care e cam low profile. Ma mira ca nu mentioneaza nimeni nimic. Personal nu il folosesc deloc, in primul rand imi e lene si in al doilea e ... gresit!.

7. #2047 SP
    Foarte putina lume stie de el.

Exact asta m-a mirat, ca e atat de usor si foarte putini oameni stiu de el.

8. #2048 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Foarte putina lume stie de el.

Exact asta m-a mirat, ca e atat de usor si foarte putini oameni stiu de el.
    Pai daca foarte putini stiu de el atuci de ce nu ne spui si noua ce si cum

9. #2049 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Pai daca foarte putini stiu de el atuci de ce nu ne spui si noua ce si cum
    "Nu vi-l pot spune deoarece acel baiat care a filmat m-a invatat glitch-ul si a zis sa nu-l mai spun."

Vrei sa moara?

10. #2050 SP
    Famas + NoobTube
    One man army
    Danger Close
    SitRep

Perk 3 e la algere. Eu am pus sitrep ca sa nu cad in Claymore.

Cu acest custom am dat un nuke si era sa iau alte 4.

Cel mai bine e cu Danger Close Pro. Harrier/Chopper Gunner damage increased.

LE: AM uitat sa spun. Obigatoriu o arma cu burst fire (Famas sau M16). Eu am ales famas pentru ca imi place mai mult tinta.

Bafta

11. #2051 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Da' eu nu inteleg ce e cu patchul, ca imi tot zice ca am playlistul mai vechi decat al hostului (Tomcraft) si imi zice sa dau restart...bine....am dat restart de 3 ori + ca am dat restart la consola de vreo 2 ori si tot aia imi scrie...

12. #2052 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Asteapta pana iti face updateul... eu deabia azi dimineata am putut juca... a da, voua vi se intampla sa se spauneze inamicii in spatele vostru (fara tactical insertion)?

13. #2053 SP
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Asteapta pana iti face updateul... eu deabia azi dimineata am putut juca... a da, voua vi se intampla sa se spauneze inamicii in spatele vostru (fara tactical insertion)?
    Mai nene, sincer sa zic mi se intampla Sa vezi cate injuraturi am tras azi toata ziua din cauza asta. Inebunesc, o situatie ar fi, pe Afghan avem A si C, ei au B, stau in petera cu sniperu, si unu se spawneaza intre A si C! In SPATELE MEU! Si evident Buzzkill, vai cati nervi am!!!

14. #2054 SP
    Sa vezi tu in Sub Base Demolition cum ne spaunam toti impreuna ... groaznic

15. #2055 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Au stricat de tot jocul cu ultimul patch Nu pot face un killstreak de 4 ca ma ia unu pe la spate cu melee, cu atat mai rau daca campezi

16. #2056 SP
    Sincer, astia au stricat jocul de cand l-au scos

17. #2057 SP
    Jacobi... esti penibil... intr-o parte scri ca esti super fan... iar aici ca e distrus jocul... hmm... hotaraste-te.
    ON: Parca nu se mai spauneaza in spatele nostru... hmmm...

18. #2058 SP
    Member Vami's Avatar
    Mi se pare mie sau parca au redus damageul la intervention ? ca era one shot one kill in tot corpu acum ciuciu.

19. #2059 SP
    Deci... Dupa parerea mea. Nu mai scoteau inca unul. Lasau Cod 4 si mai scoteau Map Pack-uri.

Insa l-au scos. Iar daca lumea il joaca sunt si eu nevoit sa-l joc.

Cam asta e...

Pe 360 nu e nici un update
    Why?

20. #2060 SP
    Junior Member henak's Avatar

Pe 360 nu e nici un update
    Why?
    We've updated the European PS3 version of Modern Warfare 2, including the following fixes:

- Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized.
    - Fix for "infinite care package" exploit.
    - Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
    - Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
    - Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'.
    - Fixes to prevent various XP hacks.

However, we are aware of several users reporting freezes once connected to games. We are currently working with SONY to identify the source of this issue.

US PS3 Players:
    This patch should go live for US PS3 players at some point tonight according to Sony NA if the issue with the EU update is resolved.

Worldwide Xbox 360 Players:
    This patch is currently in certification at Microsoft. No ETA on it's arrival yet.
    Cat despre damageul de pe Intervention si mie mi se pare ca a scazut, am trecut pe Barret .50 Cal si mi se pare o arma excelenta Abia astept sa deblochez WA2000.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 141 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 ... LastLast