E acelasi damageMie dintotdeauna mi s-a parut arma proasta la capitolul acuratete, are cel mai mare Sway deci cel mai mare timp pentru a stabiliza tinta in centru ecranului cu hold breath si a atinge 100% accuracy. Nu stiu de ce e atat de populara arma, mie mi s-a parut o porcarie totala din momentul cand am pus mana pe ea (comparativ cu Barret si WA2000). Acum prefer M21 fata de intervention. Va recomand sa incercati barretu, este superior la intervention din orice punct de vedere.
Pe 360 toate patchurile au fost implementate mult mai tarziu. Si Jacobi, nu uita ca tu privesti experienta MW2 din perspectiva la 360, pe PS3 nu avem mai nici un hack (decat Javelinul si cam atat). Desigur sunt XP hacks dar alea sincer nu iti afecteaza placerea de a juca deloc. Jocul in sine mi se pare superb, este foarte dinamic si foarte solicitant. Nici un alt shooter nu necesita atat de multa atentie ca asta. Daca nu este tot timpul atent la spawnurile inamicului, sa incerci sa le prezici, ti-o cam iei.
Ah, si nici Intervention si nici Barret nu sunt si nu au fost One Shot Kill in maini sau picioare.
Bookmarks