Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 141 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2061 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    E acelasi damage Mie dintotdeauna mi s-a parut arma proasta la capitolul acuratete, are cel mai mare Sway deci cel mai mare timp pentru a stabiliza tinta in centru ecranului cu hold breath si a atinge 100% accuracy. Nu stiu de ce e atat de populara arma, mie mi s-a parut o porcarie totala din momentul cand am pus mana pe ea (comparativ cu Barret si WA2000). Acum prefer M21 fata de intervention. Va recomand sa incercati barretu, este superior la intervention din orice punct de vedere.

Pe 360 toate patchurile au fost implementate mult mai tarziu. Si Jacobi, nu uita ca tu privesti experienta MW2 din perspectiva la 360, pe PS3 nu avem mai nici un hack (decat Javelinul si cam atat). Desigur sunt XP hacks dar alea sincer nu iti afecteaza placerea de a juca deloc. Jocul in sine mi se pare superb, este foarte dinamic si foarte solicitant. Nici un alt shooter nu necesita atat de multa atentie ca asta. Daca nu este tot timpul atent la spawnurile inamicului, sa incerci sa le prezici, ti-o cam iei.

Ah, si nici Intervention si nici Barret nu sunt si nu au fost One Shot Kill in maini sau picioare.

2. #2062 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Mda... am facut si eu update-ul, ce sa zic...nu mai e lag dar e haos totaaal!! Am reusit din 5 meciuri un Harrier sa scot, atat! nimic mai mult, il omori pe unu si isi da respawn imediat in spatele tau Au facut jocul mai prost decat era!!

3. #2063 SP
    Sfatul meu nene! Nu mai juca la nuke Jocul este superb, ma depaseste de ce toata lumea se plange de el, presupun ca e vorba de preferinte la urma urmei. Spre exemplu mie Killzone 2 in multiplayer mi s-a parut o porcarie infecta, jucai cica la obiective si gasea in o camera 5 turele, toate vesele tragand in tine.

4. #2064 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Spre exemplu mie Killzone 2 in multiplayer mi s-a parut o porcarie infecta, jucai cica la obiective si gasea in o camera 5 turele, toate vesele tragand in tine.
    in final un om care e de acceasi parere cu mine

Oh and cand facem o cutitareala ?

5. #2065 SP
    Pai sa ne strangem 6 in party care sa fie deacord cu jocul doar cu cutzite.

Eu vreau spre exemplu sa incerc un joc tactic cu Riot Shieldu, daca vrei sa incerm Vami, joci tu cu Snipah si stau eu cu Scutu drept cover mobil. Ma gandeam la unele harti care au locuri superbe de sniper dar care nu au cover deloc. Un Riot Shield ar fi un cover superb. E ceva foarte eficient avand in vedere ca la personaj golantele ies din varfu capului nu din tzeava armei, deci daca stai dupa un obstacol si limita superioara aacelui obstacol este milimetric sub tinta atunci inamicul asupra caruia tintesti iti vede o parte milimetrica din cap

Un Riot Shield build cu Raffica cu Holografic, Scavanger si C4 impreuna cu un sniper ar fi superb, mai ales daca jucam in 6 oameni, o baza din mijloc (B) ar fi lejer aparata in 2 oameni.

6. #2066 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pai sa ne strangem 6 in party care sa fie deacord cu jocul doar cu cutzite.

Eu vreau spre exemplu sa incerc un joc tactic cu Riot Shieldu, daca vrei sa incerm Vami, joci tu cu Snipah si stau eu cu Scutu drept cover mobil. Ma gandeam la unele harti care au locuri superbe de sniper dar care nu au cover deloc. Un Riot Shield ar fi un cover superb. E ceva foarte eficient avand in vedere ca la personaj golantele ies din varfu capului nu din tzeava armei, deci daca stai dupa un obstacol si limita superioara aacelui obstacol este milimetric sub tinta atunci inamicul asupra caruia tintesti iti vede o parte milimetrica din cap

Un Riot Shield build cu Raffica cu Holografic, Scavanger si C4 impreuna cu un sniper ar fi superb, mai ales daca jucam in 6 oameni, o baza din mijloc (B) ar fi lejer aparata in 2 oameni.
    Sure man suna super ideea cu riot shield-ul !

7. #2067 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Did I just hear knives ? I'm in .

8. #2068 SP
    Member Imperatore's Avatar
    urat merge jocu` dupa ultimul patch.

9. #2069 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Las' ca vine acusica Bad Company 2
    Cred ca dupa campionatul de MW2 (PS3),ma bag la Killzone ...ca sa nu ma imbolnavesc din cauza nervilor.

10. #2070 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cred ca IW ne-a dat cea mai mare teapa cu jocul asta. e incredibil de fustrant online si serverele sunt de... ma abtin. sa treaca campionatul de MW2 si killzone all the way . de 5 ori am fost deconectat de la meciurile pe care el jucam si aveam o gramada de puncte. sa zicem ca inca mai functioneaza controllerul meu, cat de cat.

11. #2071 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Ce bine imi pare ca nu am mai intrat in MW2 de ceva timp.Daca nu ma inscriam la campionat,jocul era vandut demult.Cel mai bun multiplayer game din 2009...plin de glitchuri si probleme.

12. #2072 SP
    Member Vami's Avatar
    MW2 PWNS KZ2 anytime anywhere si este si lots of fun fata de KZ2 ! HA !

13. #2073 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Pana si Haze e mai fun ca MW2. lol

14. #2074 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Pana si Haze e mai fun ca MW2. lol
    Nu inteleg ce iubiti asa mult Killzone [Mie nu imi place deloc] Si ce urati asa mult MW2, dar trebuie sa recunoastem ca Bad Company 2 le va rupe pe ambele

Wickyz, ce folosesti cel mai des pe WA2000?

Cred ca o clasa ca asta ar rupe: M16A1 w/ Holographic, Silencer
    M93 Raffica w/ Akimbo, Silencer
    Bling
    Stopping Power
    Last Stand
    Final Stand

15. #2075 SP
    Digital Cammo! E baza, aratat atat de misto incat ma trezesc uneori holbanduma la propria arma Hmm, Sau Thermal sau Silencer. Daca vrei poti sa te uiti mai in spate, am postate 4 setupuri de WA2000 care le folosesc si acum.

16. #2076 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by henak View Post
    trebuie sa recunoastem ca Bad Company 2 le va rupe pe ambele
    Dupa cat de sterse si urat arata armele ma indoiesc amarnic ca ai avea dreptate

17. #2077 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Asta nu mi-a placut nici mie la BC 2. Parca armele sunt din Cs for Kids : s

OnTopic: Am Fall pe ACR,M16 si Scar. )modestul de mine (

18. #2078 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Dupa cat de sterse si urat arata armele ma indoiesc amarnic ca ai avea dreptate
    Da, bine ca MW2 arata extraordinar. Sa fim seriosi BC2 va fi mai bun, mai putine bug-uri/glitches, mai tactic.

19. #2079 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Joaca cineva cu Ak 47-le? eu am inceput sa folosesc ak-47+silencer+holo+stopping pow. Nu are accuracy pe long range asa bun, trebuie sa corectezi mereu. Pe low range e aproape ca UMP-ul iar pe mid e foarte buna. Trag burst-uri de cate 1 sec, 2 max. ca altfel sare teava. Imi place ca e foarte puternica . Fac killstreak-ur de 5-6 imediat , chestia e ca raman fara gloante. Solutia ar fi sa folosesc scavenger dar nu mai pot folosi silencer. Fara red dot sau holo e destul de "chel" sistemul de ochire. una peste alta, Mi se pare o arma foarte interesanta, chiar daca are probleme de acuratete, e foarte puternica si pare destul de light. Nu te misti greoi

20. #2080 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Da, bine ca MW2 arata extraordinar. Sa fim seriosi BC2 va fi mai bun, mai putine bug-uri/glitches, mai tactic.

Vrei sa spui ca nu arata? La capitolul "design-ul armelor" MW 2 e mai bun cel mai bun.

Apropo, prevezi viitorul ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 141 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast