Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 141 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #1861 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    YouTube - WingsofRedemption's Channel
    Foarte caterinc filmuletul. Face omu 102-3. Totusi kitul e clasic, l-am folosit mult de tot cand am luat prima oara OMA. Dar e cam booring. Sunt alte metode mai utile pentru One Man Army. Terminal Domination e DE DEPARTE cea mai buna harta pentru clas asta.

2. #1862 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    YouTube - WingsofRedemption's Channel
    Foarte caterinc filmuletul. Face omu 102-3. Totusi kitul e clasic, l-am folosit mult de tot cand am luat prima oara OMA. Dar e cam booring. Sunt alte metode mai utile pentru One Man Army. Terminal Domination e DE DEPARTE cea mai buna harta pentru clas asta.
    Sincer nu cred ca e pe bune ce joaca aia acolo...pai omoara ala la greu mai ales la inceput langa punctul B...trage la gramada de langa ei si niciunu nu vine dupa el?....hai sa fim seriosi ...e abureala.

3. #1863 SP
    Nu e abureala. Eu am prin 5 oameni cu un nubetube acolo. Si ca nu vin aia dupa el ... sunt meciuri si meciuri, uneori vine cineva dupa un kill sa te omoare alteori stai tot meciul lejer.

---------- Post added 10-01-2010 at 12:48 PM ----------

Oricum am facut deja o clasa anti nubetuberi. Se numeste Blastshield .50cal. Bagat SoH, SP, SteadyA, Barret si SPAS-12, Blastshield si Flash. Dupa filmuletul ala sigur o sa fie Nubtube spam.

4. #1864 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Nu e abureala. Eu am prin 5 oameni cu un nubetube acolo.
    Ce mai e si Nubetube?

5. #1865 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    O arma cu grenade launcher.

6. #1866 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pe la 10 juma' se baga careva ? M-as fi bagat si acum , dar deh , movie with girlfriend time ... Poate ne strangem multi romanashi ...

7. #1867 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Doamne ce glitcheri nenorocitiMa ia durerea de capStau ca ****** dupa zid la Favela unde este punctul C. L-am notat pe unu: sdffrgbhmn. Sa-i baneze Sony odata

8. #1868 SP
    Senior Member Mika's Avatar

9. #1869 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Yeahhh, tocmai am un Nuke pe Quarry-hardcore Demoliotion cu 15 oameni.Tocmai acum 20 minute mi-a venit in minte sa imi selectez NUKE si iata ca se poate da relativ simplu.harrier-choppergunner-NUKE.

10. #1870 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    L-am experimentat si eu sambata seara pe aceeasi harta. Ce pot sa spun in afara de jenant si penibil?

11. #1871 SP
    Oare de ce tot apar astfel de nebunii pe Xbox si nu pe PS3? Vreau si eu Rust 18 man FFA. Merita incercata treaba intr-un private game. Un singur meci am jucat pe Rust, in general evit harta. Un RPD cu FMJ cred ca face ravagii. Sau ar fi fain un MG4 cu Heartbeat + FMJ. Tragi prin aproape orice.

---------- Post added 11-01-2010 at 11:48 AM ----------

O clasa foarte interesanta pentru harti cu multe culuare (Skidrow, Highrise, Terminal, Favela, Karachi, cele mai potrivite fiind Skidrow si Terminal) este:
    Riot Shield
    Magnum
    Semtex
    Stun
    Scavanger
    DangerClose
    Scrambler/Commando (Eu personal prefer Scrambler pt a enerva echipa inamica)
    E amuzament maxim sa scoti multikill cu semtexul si e o clasa destul de eficienta pentru a ataca steaguri si a stresa inamicul. Un pistol e absolut necesar pentru ca imediat l-ai scos. Pici pe cineva in timp ce da reload.

---------- Post added 11-01-2010 at 12:43 PM ----------

O sugestie pentru obtinerea unui Nuke ar fi folosirea a 2 clase. Prima de Assault, iar cealalta pentru joc defensiv. Ce arme folositi ramane la discretia fiecaruia, totusi as recomanda:
    Assault:
    ACR/M4A1 Holografic
    Semtex
    Stun
    OneManArmy
    StoppingPower
    SteadyAim

Defensiv:
    Tar-21 Heartbeat+Silencer
    Spas12/Ranger Akimbo
    Claymore
    Smoke
    Bling
    ColdBloded
    Ninja

Faci 3-5 killuri agresiv, apoi treci cu OMA pe cealalta clasa si stai defensiv, aperi o baza ceva.

---------- Post added 11-01-2010 at 03:21 PM ----------

He he, tocmai am scos un Nuke pe Skidrow juc�nd cu buildul de scut de mai sus. Majoritatea kilurilor au venit de la comvoul de Stun +Akimbo Magnum

12. #1872 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Damn... Wickyz... you are a GOD ...
    ON: Cati dintre voi joaca Demolition?

13. #1873 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    eu joc: cosminbad . am mai jucat cu voi vreo doua seri, m-au invitat padureci si kepzy. joc cu placere daca ma mai chemati.

14. #1874 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Eu din cate am inteles s-a intamplat si pe PS3.
    Imi vine sa ma las de joc cand aud de asfel de cazuri .

15. #1875 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    O.o

16. #1876 SP
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Eu din cate am inteles s-a intamplat si pe PS3.
    Imi vine sa ma las de joc cand aud de asfel de cazuri .
    Mi se pare mult mai deranjat hackul cu Prestige 10. Nu am jucat nici un meci la extra speed pe PS3 si joc cam toata ziua. E bine ca nu e raspandit.

Am aflat recent ca M16A4 are o acuratete MULT mai mare cu Holografic decat cu orice alt sight. Devine mai precis decat ACR la primele 3 gloante si cam la fel daca spamezi. Cu stopping power foarte des prind one burst kill la distante f mari. Armele de burst au cel mai mare killtime daca nu e one burst kill, deci daca nu ai siguranta ca omori dintr-un burst nu prea se merita.De asemenea Holografic afecteaza si FALul, care devine 2 shot kill la orice distanta cu Stoping Power si Holo (one shot kill sub 26 de metri la cap). Presupun din asta ca Holografic afecteaza si alte arme, il folosesc in loc de RedDot.

Vai cat pot sa rad cand joc cu scutu. Am inlocuit Scrambler cu Steady Aim si sunt criminale Magnumurile close range. Ma amuza terbil sa ma gandesc ce e in mintea unuia cand vede ca am scos pistoalele (0.56secunde draw time). Daca cineva rateaza cutitu eu scot mai repede pisoalele si il pic decat el poate sa dea din nou cutit. Un fel de "Uite unu cu scutu, ce fraer, merg sa-l cutitez! OH SHIIIII...... Respawn". Ma gandeam sa trec un prestige intreg doar cu scutu.

17. #1877 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Wickyz deseara facem un party ceva?ca nu te-am mai vazut de cateva seri sa joci,sau joci numai in timpul zilei cand eu sunt la servici
    ON: mie mi s-a pus pata acuma pe UMP+holografic,joc cu el de 2 seri cu perkuri de viteza si cutit si fac ravagii,bine mor si eu mult da fac o gramada de puncte

18. #1878 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Aseara mi s-a intamplat ceva foarte nostim: cautam un meci de Search and Destroy pe Live si nimeresc intr-un lobby plin ochi de romanasi de-ai nostri. lol Prima data am zis ca nu aud bine deoarece toti vorbeau romaneste si bien suir celebrul cuvant care incepe cu "p" era la ordinea zilei. lol Dar au fost super de treaba si am jucat niste meciuri foarte tensionate cu ei. Erau toti extrem de buni. Nu sunt de pe forum, nu le-am mai vazut nick-urile in viata mea.

19. #1879 SP
    Dap Koba, joc in mare parte ziua. Ma mai prinzi uneori pe la 5 dimineata. Incearca clasa default de UMP. E foarte misto, si iti elibereaza un slot. Chiar are holografic. Mi se pare ciudat cand vad lumea cu build identic ca cel Custom numai ca au Arctic camo. Probabil din cauza asta nimeni nu are clasa anti aer.

20. #1880 SP
    Member justamodel's Avatar
    Uite`l pe Wickyz cu scutu, sa`l cutitez? neh, uite un agheu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 141 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast