am facut 400 diferenta la k/d ratio ieri in cateva ore jucand cu tar21 rds+striker rds, semtex, stun, scavanger pro, stopping power, commando pro. Devastatoare efecte, trust me.
am facut 400 diferenta la k/d ratio ieri in cateva ore jucand cu tar21 rds+striker rds, semtex, stun, scavanger pro, stopping power, commando pro. Devastatoare efecte, trust me.
Ti-as recomanda un Stinger/Thumper/One Man Army in loc de Striker, Tar-21 e un AR de Close - Mid range, e absolut letala cand toate gloantele lovesc tinta (close range). Daca joci cu Tar-21 si renunti la o arma de Mid - Long range (ACR/FAMAS/M16/M4/Scar-H) ar trebui sa o faci pentru a avea slotul de secundara liber. Ai si Commando care e din nou ceva pentru close range, Streikeru e cam in plus.
De asemenea, dupa parerea mea TAR-21 are cel mai bun Iron Sights, il prefer fata de orice altceva asa ca, daca tot ai Scavanger, pune un Grenade Launcher pe arma, Grenade Launcheru elibereaza slotul pentru Semtex unde poti sa pui Claymore, ca sa iti acoperi spatele mereu si sa aperi o baza ceva.
Scuze daca ti se pare ca-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oalaIncer sa-ti spun parerea mea, poate argumentele aduse ti se par corecte
Anyways, cam asa ar arata clasa facuta ceva mai "eficient".
TAR-21 w/ Grenade Launcher
Stinger/RPG-7/AT4
Claymore
Stun
Scavanger Pro
Stopping Power Pro
Commando Pro
Stingeru folosit bine echivaleaza si ca un Cold Bloded, UAVurile si Counter-UAV se spawneaza pe toate hartile in acelasi loc, in timp il descoperi (greu de explicat unde e) dar oricum, le vezi rotinduse. Imediat scoti Stingerul si dai jos UAVul inamic, dai jos Harrieru sau Pave Lowul cu ceva noroc.
Huh? Ce mai e si nebunia aia din filmuletz? Era glitchul asta pe PS3 acum cateva zile, dar nici vorba nu puteam sa il fac asa de repede, si implica alte chestii, adica imi era mai usor sa fac 4 killuri pt care pack decat sa scot glitchu. Ce se intampla acolo de aruncati alea la infinit?
Am sa-ti spun ce i-am spus si lui henak pe PM.
Acela nu e glitch. Ne-am omorat intre noi (eu aveam 10 emerceny el 12-13) INSA stiu si glitch-ul cu emergency,package,sentry, infinite.
Daca am fi facut glitch-ul in video ati fi vazut cam cum se face.
Nu vi-l pot spune deoarece acel baiat care a filmat m-a invatat glitch-ul si a zis sa nu-l mai spun.
Partea frumoasa: e cel mai usor glitch pe care l-am vazut/facut. (sincer)
Asta e povestea scurta. O scriu si pe cea lunga mai tarziu cand mai sting 360-ul sa ia pauza lol (Chiar daca nu cred ca intereseaza pe nimeni)
Pe PS3 l-au rezolvat, nu stiu daca e patchul pe 360. Oricum, ah .. e "refreshing" cand nu ma flankeaza unu turbat cu care packul alergand sa se razbune.Asa ii este lene sa ocoleasca toata harta, si trece prin campul meu vizual si BAM! Headshot!Imi place mult patchul asta, zile pline de liniste in MW2.
---------- Post added 30-01-2010 at 07:27 AM ----------
Bine, pe PS3 mai e un bug/abuse/glitch care e cam low profile. Ma mira ca nu mentioneaza nimeni nimic. Personal nu il folosesc deloc, in primul rand imi e lene si in al doilea e ... gresit!.
Foarte putina lume stie de el.
Exact asta m-a mirat, ca e atat de usor si foarte putini oameni stiu de el.
Famas + NoobTube
One man army
Danger Close
SitRep
Perk 3 e la algere. Eu am pus sitrep ca sa nu cad in Claymore.
Cu acest custom am dat un nuke si era sa iau alte 4.
Cel mai bine e cu Danger Close Pro. Harrier/Chopper Gunner damage increased.
LE: AM uitat sa spun. Obigatoriu o arma cu burst fire (Famas sau M16). Eu am ales famas pentru ca imi place mai mult tinta.
Bafta![]()
Da' eu nu inteleg ce e cu patchul, ca imi tot zice ca am playlistul mai vechi decat al hostului (Tomcraft) si imi zice sa dau restart...bine....am dat restart de 3 ori + ca am dat restart la consola de vreo 2 ori si tot aia imi scrie...![]()
Asteapta pana iti face updateul... eu deabia azi dimineata am putut juca... a da, voua vi se intampla sa se spauneze inamicii in spatele vostru (fara tactical insertion)?
Mai nene, sincer sa zic mi se intamplaSa vezi cate injuraturi am tras azi toata ziua din cauza asta. Inebunesc, o situatie ar fi, pe Afghan avem A si C, ei au B, stau in petera cu sniperu, si unu se spawneaza intre A si C! In SPATELE MEU! Si evident Buzzkill, vai cati nervi am!!!
Au stricat de tot jocul cu ultimul patchNu pot face un killstreak de 4 ca ma ia unu pe la spate cu melee, cu atat mai rau daca campezi
![]()
Jacobi... esti penibil... intr-o parte scri ca esti super fan... iar aici ca e distrus jocul... hmm... hotaraste-te.
ON: Parca nu se mai spauneaza in spatele nostru... hmmm...
Mi se pare mie sau parca au redus damageul la intervention ? ca era one shot one kill in tot corpu acum ciuciu.
Deci... Dupa parerea mea. Nu mai scoteau inca unul. Lasau Cod 4 si mai scoteau Map Pack-uri.
Insa l-au scos. Iar daca lumea il joaca sunt si eu nevoit sa-l joc.
Cam asta e...
Pe 360 nu e nici un update
Why?
Cat despre damageul de pe Intervention si mie mi se pare ca a scazut, am trecut pe Barret .50 Cal si mi se pare o arma excelentaWe've updated the European PS3 version of Modern Warfare 2, including the following fixes:
- Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized.
- Fix for "infinite care package" exploit.
- Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
- Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
- Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'.
- Fixes to prevent various XP hacks.
However, we are aware of several users reporting freezes once connected to games. We are currently working with SONY to identify the source of this issue.
US PS3 Players:
This patch should go live for US PS3 players at some point tonight according to Sony NA if the issue with the EU update is resolved.
Worldwide Xbox 360 Players:
This patch is currently in certification at Microsoft. No ETA on it's arrival yet.Abia astept sa deblochez WA2000.
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks