Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 141 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2081 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Vrei sa spui ca nu arata? La capitolul "design-ul armelor" MW 2 e mai bun cel mai bun.

Apropo, prevezi viitorul ?
    A jucat beta.

PS: Thread-ul nu se numeste Bad Company 2 vs. Modern Warfare 2.

2. #2082 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Sa nu incepem cu fanboy-isme, va rog frumos

3. #2083 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    OK...Fanboy alert...lasatile de o parte... hai, jucam azi cateva meciuri?

4. #2084 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Asta nu mi-a placut nici mie la BC 2. Parca armele sunt din Cs for Kids : s

OnTopic: Am Fall pe ACR,M16 si Scar. )modestul de mine (
    Am Golden Skulls title (1k heads) pentru Barret si M4A1, si imi mi trebuie 200 de headuri pentru WA2000

Am jucat un pic cu TMPul si am ramas SOCAT! Arma aia are o acuratete fenomenala, nici un alt SMG nu trage cu asemenea acuratete. Arma necesita din pacate Scavanger dar totusi, cu Scavanger + Extended Mags sau Holographic arma este comparabila cu primary weapons, si parerea mea e ca e mai buna ca Vector sau MP5K. Mi se pare secundara perfecta pentru sniper, deoarece e capabila de Short - Mid si aproape Long Range shooting. Parca ar fi un ACR in miniatura.

5. #2085 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Am si eu la ACR si am primit niste mesaje gen "Booster"

Recunosc ca fac Boosting dar pt. Ext. Mags (Mi-e lene sa fac On-linne lol)

6. #2086 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar

7. #2087 SP
    Care sniper credeti ca e mai bun fara stopping power si cu silencer ?
    Momentan incerc sa fac clasa perfecta pentru sniping.

8. #2088 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by George-ST View Post
    Dragut montajul, dar tipul se joaca pe calculator,cand vad ce fac unii cu mouse-ul imi vine sa iau jocul pt PC.

9. #2089 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cate puncte se fac la Sabotage. Am reusit in 12-13 min sa fac aproape 6000XP.

10. #2090 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    La Demolition zic eu ca se fac cele mai multe puncte..Am facut si 10.000 fara vreun challange

11. #2091 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Care sniper credeti ca e mai bun fara stopping power si cu silencer ?
    Momentan incerc sa fac clasa perfecta pentru sniping.
    Intervention/Barret .50 Cal/WA2000

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Cate puncte se fac la Sabotage. Am reusit in 12-13 min sa fac aproape 6000XP.
    In Demolition [10 MIN] fac aproximativ 10000 XP doar Match Bonus

12. #2092 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    LOOOOOL

13. #2093 SP
    Quote Originally Posted by henak View Post
    Intervention/Barret .50 Cal/WA2000

In Demolition [10 MIN] fac aproximativ 10000 XP doar Match Bonus
    Le-ai spus pe toate in afara de raspunsul corect. Cel mai bun cu silencer si fara stopping e M21 EBR punct si am incheiat discutia.

Pai la Demolition iti da Match Bonus mare daca ai level 50+

14. #2094 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Nu tine de lvl match bonusul ci tine de cum si cat iti ajuti echipa, cate killuri faci, cate bombe dezamorsezi

15. #2095 SP
    Cel mai mult tine de level si de faptul ca ai jucat tot jocul.

16. #2096 SP
    In sfarsit mi-am facut damblaua si am dat primul meu Nuke. 29 Killstreak pe Rundown.

17. #2097 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Le-ai spus pe toate in afara de raspunsul corect. Cel mai bun cu silencer si fara stopping e M21 EBR punct si am incheiat discutia.

Pai la Demolition iti da Match Bonus mare daca ai level 50+
    Intradevar, Intervention fara SP cu Silencer e cam dubios setupul. Si M21 EBR este desigur arma care functioneaza decent in acest stil. Totusi, MrJuice iti recomand sa folosesti o arma care omoara in piept sau in cap cu un singur glont, sau sa folosesti Silncer cu Stopping Power.

Asa ca poti sa iei un Barret sa pui cold bloded sau sa-i pui Silencer cu Stopping Power. Nu iti recomand deloc sa joci cu Silencer si fara Stopping Power. O sa ai nevoie tot timpul de doua gloante pentru a omora un om si in jocul asta nu cred ca e o combinatie destul de buna. Cand trec de la Barret cu SP la WA2000 fara SP observ o diferenta enorma, este mai dificil fara SP, totusi prefer sa joc asa pentru ca am observat avantajele, si de multe ori mi se pare ca merita sa joc fara SP. Un exemplu ar fi daca vreau sa campez cu Claymore + Scavanager mi se pare foarte important Hardlin (vrei sa scoti cat mai repede Predatorul, pana se supara cineva si te flankeaza).

Un exemplu pentru sniping MrJuice ar fi sa joci cu Silencer pe harti unde o sa ai o pozitie expusa usor de flancat. Si desigur ai un avantaj eneorm cand aperi ceva, asa ca Silenceru e cel mai util la aparat baze versus mai multi inamici. Incearca sa stii unde este spawnul inamic si asigura-te ca e la ceva distantza de tine. Un exemplu perfect ar fi Afghan daca aperi Bul si ei vin dinspre C, tu iei o pozitie, usor pici vreo 4 oameni de dupa un tufish, si pana revin acei 4 care ti-au vazut killcamul tu te-ai relocat.

Cold Blooded e alta poveste. iti recomand sa folosesti clasa cu Hardline mai intai (chiar si pe harti gen Wasteland sau Underpass) daca ai probeleme cu un sniper inamic sau Air Support atunci treci pe clasa cu Cold Blooded. Iti recomand o arma secundara silentioasa pe clasa asta neaparat. Incearca un Raffica sau un M9. Incearca sa stai in tusifhuri, acuns dupa ceva, foarte important sa ai si spatele ascuns daca te flancheaza cineva. Este inutila pe harti gen Afghan, Vavela, Derailed si multe altele.

Eu personal cand joc cu sniperu fac intr-un fel roleplaying. Adica ma misc destul de tacti c pe harta, ma pun in pozitii care ma avantajeaza. Cu Cold Blooded am stat in boscheti la picioarele a 5 oameni ca apoi sa ii impusc in spate. Imi place sa ma tarasc si sa meg prin locuri intunecoase. Uneori nu am succes pentru ca nu dau de nici un inamic, alteori scot un scor fenomenal. Joaca cu sniperu de parca ai juca MGS4 .

18. #2098 SP
    Member rZvFTW's Avatar

Modern Warfare 2 Care Package Glitch

Tutorial cum sa faceti care package glitch
    Nu merge decat pe xbox 360 si pe ps3 (tested by YouTube)

have fun!

gamer tag "Loc0 n00bsKiLl

19. #2099 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images pres.jpg

20. #2100 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    intai vei primi warn dupa care un mare ban

have fun glich-ing

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 141 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast